1. Που ειναι η Lady Stone?
2.Free Folks ρε.-
We do not Kneel, εδω δες μοττο για οικο. Τωρα που το σκεφτομαι, θα τους ταιριαζε να κάνουν και μια συμμαχία με τους Γκρέιτζόι, που είναι και ομοϊδεάτες κατα κάποιο τρόπο. We do not kneel οι μεν, we do not sow οι δε, κυλισε ο τετζερης και βρηκε το καπακι.
Μι λάικς!
3. Ο Σνοου θα επρεπε να εχει πεθάνει με τετοιες βλακειες που κανει. Ενταξει, εχει ακομα ρολο να παιξει, αλλα, ρε Μαρτιν, δωσε λιγη αληθοφάνεια οτι κινδυνευει και λιγο, πως γινεται να πηγαινει αοπλος στον εχθρο με σκοπο να σκοτωσει τον αρχηγο τους και να τη γλιτωνει τοσο ευκολα επειδη εσκασε μυτη ο στρατος του Σταννις απο το πουθενα;
Με ενοχλησε λιγο αυτό, αλλοι πεθαινουν έτσι απλά μολις τελειωσει ο ρολος που εχουν να παιξουν στην πλοκη (Τζοζεν
) και άλλοι κρατιονται ζωντανοι ενώ πάνε γυρεύοντας. Οκ, αλλά δικαιολόγησέ το κάπως, μη το αφήνεις τόσο φλου. Ειναι πολύ προφανές ότι τους τη χαριζεις μετα. :P
Kαι κατι άλλο σχετικά με τον Σνοου. Ειχα διαβασει κατι σχολια στις προηγουμενες σελιδες για την ηθοποιία της Ντανυ, οτι δεν είναι καλη. Εμενα αυτό μου το βγαζει ο ηθοποιός που παίζει τον Σνόου. Καμία εκφραση, παντου το ίδιο ύφος. Μου έκανε αρνητική εντύπωση από την 1η σεζόν, χωρις να μπορω να προσδιορίσω τι με ξένιζε πάνω του στην αρχή, αλλά εδώ κορυφώθηκε. Ακόμα και στον θανατο της Υκριντ, υποτιθεται οτι επρεπε να λυπηθει, να κλάψει, να δειξει τελοσπαντων κάποια αλλαγή αλλά, κυριολεκτικά, δεν του εβγαινε. Είτε μιλούσε για την Υγκριντ, είτε για τα πτωματα που επρεπε να καψουν, ιδιο υφος ειχε.
Γιατι τοση παγωμαρα; :/
4. Πάλι η Μελισσανδρα στο προσκήνιο. Ωχουυυ.
5. Η Nτανυ. Οι Δρακοι. ΓΙΑΤΙΙΙΙ? Ωραια Mother of Dragons, να δενει τα παιδια της.
6. Το κοριτσακι στο δεντρο της ζωής ήταν το ίδιο με εκείνο που είχε προσπαθησει να σκοτωσει την Ντανυ;
ειναι παιδι του Δασους;!;
7. Τι στο καλο παιζει με τον Βαρυς, ποτε θα αποκαλυφθει επιτέλους και αυτός και ο Μικροδάχτυλος, θελω να μάθω τα κίνητρά τους.
:σασπίσιους:
8. Δεν πιστεύω να γινει καμια βλακεια με το Βουνο και να μετατραπεί σε ησυχο και άγιο άνθρωπο με την αφαίμαξη και ο,τι άλλο του κανει ο παρα λίγο Μέιστερ;
9. Η Σέρσει έκανε την ανατροπη σε αυτό το επεισοδιο. Δεν της το'χα αλλά πολύ το χάρηκα
10. Στη σκηνη με τον Τζέιμι και τον Τυριον, στην αρχή νομιζα οτι τον ειχε προδώσει και του ειχαν στησει παγιδα μαζι με την Σερσει και θα περιμενε τζάμπα ο Τυριον να δραπετευσει.
11. εκει που αρχιζεις να συμπαθεις τον Σκυλο, επιτιθεται στην Μπριεν και δεν ξερεις ποιον να υποστηριξεις. Παντως δε μου αρεσε που μονομαχουσαν ενω ουσιαστικά ηθελαν και οι δυο την προστασια της Αρυα, ας τα εβρισκαν καλυτερα και ας την προστατευαν μαζι. Θα εκαναν και ωραίο δυδιμο, τουλαχιστον στις μαχες.
Η σταση της Αρυα απεναντι στον Σκυλο με ξενισε λιγο, περίμενα να εχουν ερθει πιο κοντά μετά από τόσα επεισόδια κοινής πορείας. Ημουν περιεργη να δω πως και αν θα τον σκοτωνε τελικα. Αλλά ο τροπος που διαλεξε, να τον αφησει να πεθανει μου φάνηκε αταίριαστος με οσα ειχαν συμβει και με το στυλ της Αρυας.