+44
Ignotus Peverell
Villehardouin
Cassiopeia Black
Rachel Rivera
Berenice
Louna fw
Anguis Demorte
Minerva McGonagall
Magic Is Might
@RtVaVa
M.Fiera
Isabelle Lightwood
Immortality Dumbledore
Ariana Lestrange
FLEUR258
Violleta Black
Mr. Ollivander
Mysterious Wizard
Merlin the Great
Χαριποτεριστής
RemousLoupin
Milady D' Hiver
Roxanne Derwent
anthian9
Vesper
Amycus
Andros the Invincible
xaroula-sp1999
Lena Duchannes
Maria Lovegood
Imperio
Eleanna Lovegood
Dunadan
Laura Mandley
Nearly Headless Nick
Lisette de Lapin
John Dawlish
Romilda Vane
Aurora Sinistra
Morgan le Fay
Mirabelle Salvatore
Arcturus Regulus Black
Phineas Nigellus Black
Cassandra Black
48 απαντήσεις
Game of Thrones
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Game of Thrones
Νάταλι, ρε φίλος δεν αντέχω
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°27
^Γιατί; Μήπως αντέχω εγώ με αυτά που βλέπω...
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
John Dawlish- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 33286
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Be kind, for everyone you meet is fighting a harder battle
- Δημοσίευση Ν°28
Morgan Le Fay έγραψε:τέλη μάρτη. αυτοκτονήστε λίγο και επιστρέφουμε του χρόνου. και γω έτσι λέω να κάνω.
Αααα υπεροχα οταν βγαινω απο τον Στρατο βγαινει και η σειρα
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°29
- 3χ06:
Tι ωραία που ξεκινά το επ. , τραγούδια απ'το Βορρά για μικρά παιδιά κι έμβρυα απ'τον Χοντρούλη Σαμ... Εύγε τέκτον μου θα σε πάρουμε στον παιδικό σταθμό του Τείχους όταν κι αν φτάσετε ποτέ... Βρε το νεαρό (απ'τη Νάνι ΜακΦυ δεν θυμάμαι όνομα μέσα στη σειρά ) το δε το όραμα, ευτυχώς που άνοιξε τα μάτια του, έτοιμο για το ψυχιατρείο ήταν...κρίμα... κι αυτές οι δυο αν δεν ξεκοιλιαστούν οι δυο τους , νομίζω θα παραμείνουν στα κουνέλια... Σκοτώστε το Καρότο, δεν μπορώ ούτε να το ακούω , ούτε να το βλέπω... κι εκεί που ανέβαιναν, το Έβερεστ, τον Όλυμπο, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο είχα μια ελπίδα έκανα τις προσευχές μου αλλά έπεσα έξω... Φτου λέω, το μανάρι μου την έσωσε, μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, ήταν μέσα στο σενάριο... έλεος... Ναι , μαρή, δεν έχει μάτια να κοιτάξει αλλού, μόνο τον πισινό σου, Ουστ από εκεί!!! Βέβαια στην στιγμή της διάσωσης φανταζόμουν εμένα,.. Χριστέ μου , η στιγμή του αποχωρισμού, Χριστούλη αν εδώ έκλαιγα τόσο πολύ στη συνέχεια πως θα κάνω;;; Θεέ μου , ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΊΡΝΕΤΕ ΚΑΛΈ!!! ΠΟΥ ΤΟ ΠΆΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ;;;!!! ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΆΝΕΤΕ;;;!!!!! Gendry... All my feelings... pure Arya... you are alone now.... ooohhh God... Τι να εννοούσε άραγε η Κόκκινη "βλέπω Σκοτάδι σε σένα;" Παναγία μου... Φρόντισε όμως κυρά μου όταν ξανασυνατηθείτε να είναι και το παλικάρι μπροστά... Ααααχχ Θεούλη μου τι πόνος... ΓΙΑΤΊ;;;!!!! Καλά μιλάμε ο Θήον με τον ανώμαλο περνάει τα πάνδεινα κι αυτός, τι να πει κανείς... Και στο Βορρά κάνουν κι εκεί προξενιά, έλεος πια όλες οι διαπραγματεύσεις πρέπει να γίνονται με γάμους;! Αμάν, τι θυσίες κι αυτές... που οδηγούν σε σκοτωμούς στο τέλος... Χωρίζουν κι οι Τζέιμι/Μπριέν ... μάλιστα , άλλο ship που θα μου χαλάσεις Μάρτιν υπάρχει;; Αχ καλέ τον βοήθησε να κόψει το κρέας, και μετά αυτός της έπιασε το χέρι μαζί με το μαχαίρι, τι ρομαντικό Ολένα σε παραδέχομαι καλά του εξηγήθηκες του Τάργουιν, έσπασε και πένα αλλά στο τέλος δεν κατάλαβα, έφυγαν οι Τάιρελ , είδα ένα καράβι στον Ορίζοντα, την κακομοίρα Σάνσα να κλαίει , τον καημενούλη τον Τύριον που έπρεπε να αναφέρει τα άσχημα μαντάτα ... Αααχχχ μανάρι μου κι εσύ, τι σε βάζουν να κάνεις, πιόνι είσαι κι εσύ σαν τους άλλους..
Την Σει μπροστά να τα ακούει κι αυτή, την σκηνή Λόρας/Σάνσα, (θέλω την καρφίτσα του γκέι , την ερωτεύτηκα ) ενός ειδυλλίου που δεν καρποφόρησε καν! Τις φιλοσοφίες Βάρυς/Μπέιλις που δεν κατάλαβα καν, τον άλλον να πετάει τοξάκια και ξεπαστρεύει τις πόρνες... Νέρωνας παιδί μου στάνταρ, κανάς απόγονος θα'ναι... Την οχιά να λέει την Μάρτζερυ πουτανίτσα, οκ εδώ γελάμε ξεκαρδιζόμαστε στο γέλιο Και βεβαίως,.. την τελευταία σκηνή όπου φτάνουμε επιτέλους στην κορυφή εγώ και το μανάρι μου... ναι, ναι πολύ καλά ακούσατε εγώ ήμουν στην κορυφή, δυο τρεις μαντράχαλοι ακόμα κι το μανάρι μου... εκείνος εκεί που βρισκόταν και στο καράβι του Σπάροου , δεν μου αρέσει , πρέπει να τον προσέχω ιδιαίτερα..
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°30
η σκηνή που ο πετύρ μιλάει για το χάος, δεν ήταν γαμάτη; ε;;;
είσαι 3 επισόδια μακρυά. μάζεψε το θάρρος σου.
είσαι 3 επισόδια μακρυά. μάζεψε το θάρρος σου.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°31
Είμαι πολύ υπερήφανος. Άρχισα για μια ακόμη φορά GoT και είχα μια μόνο απορία! Δεν έχω μπλέξει τα μπούτια, τόσο όσο στην αρχή. Σε αυτό, φυσικά, συνέβαλε κι η Μαρία που μου έκανε το σχεδιάγραμμα όταν είχαμε βρεθεί. Μπερδεύω λίγο κάτι βλακειούλες, αλλά θα το συνηθίσω. Βάζω σε σπόιλερ μια σειρά από τα γεγονότα, να με πείτε αν κάνω λάθος.
- Σπόιλερ:
- Η Άρυα πάει με τη νυχτερινή φρουρά στο Γουίντερφελ. Η φρουρά προστατεύει το βασίλειο απ'ότι υπάρχει πέρα από το τείχος.
Ο Στάνις είναι αδερφός του Ρόμπερτ και ξέρει σχετικά με την Σερσέι και τον Τζέιμι, οπότε πάει να πάρει δικαιωματικά το θρόνο. Αφού ενημέρωσε τους πάντες σχετικά με αυτό, αλλά όλοι υπέθεσαν πως είναι φήμες.
Ο Τζόφρεϊ ζει ακόμα. Γιατί, ένας θεός ξέρει. Μωρ' δε θα 'χει κανένα ύπουλο θάνατο; Θα κάνω το τραπέζι σ'όλους σας!
Ο Τζον δε κατάλαβα τι προσπαθεί να καταφέρει με τους άλλους του Τοίχους.
Η Νταϊνέρυς κατευθύνετε προς το Κινγκς Λάντιν, αν κατάλαβα καλά, αλλά ψάχνουν και μέρος για να βρούν κάτι να φάνε και να πιούν και τα σχετικά.
Και, τέλος, ο Ρόμπερτ θέλει να μην υπάρχει Βασιλεία, να πάρει πίσω τις αδερφές του και τα κόκκαλα του πατέρα του με αντάλαγμα τον Τζέιμι και όλα να τελειώσουν εκεί.
Α! Κι ένας άλλο που μου διαφεύγει το όνομά του, πάει να ζητήσει πλοία από τον πατέρα του για τον Ρομπ, αλλά δε πήγαν όλα όπως τα σχεδίαζε.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°32
^whaaaat???
@Nαταλι, τι ωραια εμφανιση, τη λατρευω, ειναι η καλύτερή σου, λατρευω και τη σκηνη, λατρευω και τον Γκεντρυ και την Αρυα και ααα, so many feelings
Αυτά.
Α. Για να είμαστε ον τόπικ:
Σταρκς:buttrock:
@Nαταλι, τι ωραια εμφανιση, τη λατρευω, ειναι η καλύτερή σου, λατρευω και τη σκηνη, λατρευω και τον Γκεντρυ και την Αρυα και ααα, so many feelings
Αυτά.
Α. Για να είμαστε ον τόπικ:
Σταρκς:buttrock:
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°33
^^Βασικά
- Σπόιλερ:
- αν έχω καταλάβει και εγώ καλά,δεν τον νοιάζει τον Ρομπ αν θα υπάρχει βασιλεία,απλά θέλει το Γουιντερφελ να ανεξαρτητοποιηθεί και να γίνει ένα βασίλειο από μόνο του και αυτός να είναι ο βασιλιάς του
Όσο για τον Τζον με τους υπόλοιπους της Νυχτερινής Φρουράς κατευθύνονται πέρα από το τείχος για να αντιμετωπίσουν wildlings και White Walkers και για να βρουν τον θείο του Τζον.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°34
^Ακριβώς. (Ξεφτέρια είστε όλα, σας καμαρώνω )
Και ο τύπος που πήγε να ζητήσει πλοία απ τον πατέρα του είναι ο Theon Greyjoy.
Και ο τύπος που πήγε να ζητήσει πλοία απ τον πατέρα του είναι ο Theon Greyjoy.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°35
Είδα τρίτο επεισόδιο, τα κατάλαβα όλα, αλλά δεν είδα Νταϊνέρυς και πληγώθηκα. Πάω να δω το τέταρτο. Λογικά μέχρι τα ξημερώματα θα έχετε ολοκληρωτική άποψη για τον δεύτερο κύκλο.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°36
- 3Χ07:
- Aμαρτία το επ. να ξεκινάει με την σκατόφατσα , την φωνή και τις ατάκες του καρότου, ειλικρινά δεν την αντέχω πότε θα πεθάνεις ωρή???!!! Άντε ούτε εσένα έχω όρεξη να βλέπω ούτε τον ποτνικομαμί τον πρώην πειρατή που κάποτε σε ήθελε, και μας το παίζει έξυπνος ... έλεος πια , τσιτώνει και το μανάρι μου ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ!!! Ακούσατε το παιδί, βράχηκε και τώρα θέλει ξεκούραση... τι είπα???!!! δεν είπα ότι άμα ξαναδώ τον Ρομπ τσιτσίδι θα δέσω μια θυλιά στο λαιμό και θα πέσω απ'την ταράτσα???!!! Το'πα , την δένω λοιπόν... (35 βαθμούς ζέστη Αχ Θεέ μου ) ... τι λε ρε , η νοσοκόμα είναι έγκυος ;;;!!! τι κρίμα που the whole family δεν θα χαρεί τον ερχομό του διαδόχου... θα φύγουν όλοι πριν της ώρας τους... Χριστέ μου πλησιάζω στο τέλος... ... Κι η Μάρτζερυ συνεχίζει να συμπαρίσταται στη Σάνσα :"Η μητέρα σου τα έμαθε όλα αυτά? Πως τα έμαθες όλα αυτά?".... "Εμ συμμετείχα κι σε μία άλλη σειρά με ανάλογα γ@μήσια, the Tudors λεγόταν."... Ούφο Σάνσα δεν τον παίρνει εεε;;; Δώστε τον σε μένα καλέ, εμένα δεν με νοιάζει που είναι νάνος , τον θέλω , ακούς εκεί ούφο!!! Αχου γλυκό μου ευγενικό μου ζουζούνι, βρήκες κι εσύ άνθρωπο να το συζητήσεις, τον Μπρον ...δεν αυτοκτονώ καλύτερα απ'το να ακούσω τις συμβουλές αυτουνού... Χαχαχαχα φιμώστε καλέ το σκ@τό επιτέλους , με κάνει και ξεκαρδίζομαι, δεν μπορεί να ανεβαίνει και τα σκαλιά ο χαλβάς... Α! ρε Τάιγουιν βρήκες κι εσύ εγγονό να κάνεις μθμ, αφού είναι στόκος δεν βλέπεις ότι δεν τα παίρνει... Α ρε Καλήσι Δρακομάνα, χαίρομαι να σε βλέπω να επιβάλλεσαι εκεί μέσα και να τα κάνουν όλοι πάνω τους, μπράβο κορίτσι μου συνέχισε έτσι Έλα βρε Σέι , μην φαίρεσαι έτσι στο ζουζούνι σου, δωσ'του μια ευκαιρία , ηλίθια κι εσύ, το πλήγωσες το μανάρι μου.. μην στεναχωριέσαι ζουζούνι μου, να έρθω εγώ να σε χαϊδέψω? εεε? Gendry, my pure sweet baby... που σε πάει αυτή η Κόκκινη πια? τι θα σου κάνει??? γιατί σε θέλεις ο Στάννις??!!! Αχ Θεέ μου, καρδιακιά θα γίνω, κι άφησες την μικρή σου αρχόντισσα στα χέρια του άλλου του Σκύλου! ... Ααααχχχ Θεούλη μου... Τζέιμι πας σπίτι σου, μήπως να το ξανασκεφτόσουν καλύτερα? λέω εγώ τώρα... Τι γίνεται πια με αυτά τα βασανιστήρια του Θήον, απέκτησαν καινούργια version τώρα, έλεος δλδ τι θα του κάνουν ακόμα???!!! Εκτός από ευνουχισμό απ'ότι κατάλαβα "Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή, σαν ροκ συγκρότημα" & "Κι αν μας αντέξει το σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότημα " κι ύστερα ο Τζόνι φίλησε ΕΜΕΝΑ! κι εσένα σκατοκαρότο πότε θα σε σκοτώσουν να ησυχάσουμε δεν ξέρω Εξομολογήσεις επίσης είχαμε της Νυμφαδώρας μιας γυναίκας που δεν πρόλαβε να χαρεί τον έγγαμο βίο, τι έχεις τραβήξει κι εσύ καημένο ....Έλα ρε Τζέιμι γύρισες πίσω, έσωσες την Μπριέν και την πήρες και μαζί σου, τελικά ευτυχώς που δεν σε έφαγε η αρκούδα, φέρθηκες μια φορά σαν άντρας σωστός!!!! Χαίρομαι για σένα αλλά αν , εάν ... ανακαλύψω ότι λατρεύω και δεύτερο Λάννιστερ, ΘΑ ΠΕΤΑΝΩ!!!
@Κωννι σε παρακαλώ μην ξίνεις πληγές
@Ρομίλντα γλυκιά μου σε ευχαριστώ πολύ
@Τζεό είσαι ήρωας που τα κατάλαβες με την δεύτερη, εδώ εμένα μου κάνουν ιδιαίτερο, ακόμα δεν τα έχω συγκρατήσει τα περισσότερα να φανταστείς...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°37
Καλά, Ναταλί κι εγώ χάνομαι μη νομίζεις.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°38
^Με τα ονόματα δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, πιο πολύ όμως με τις γεωγραφικές θέσεις, για το που βρίσκεται ο καθένας δλδ, μόνο το Winterfell&Kings Landing έχω μάθει, πάλι καλά.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°39
Τα 'χω μάθει κι εγώ αυτά.
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°40
Αλβ, για ποιο μέρος έχεις απορίες; πε με
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°41
Mirabelle Salvatore έγραψε:^Με τα ονόματα δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, πιο πολύ όμως με τις γεωγραφικές θέσεις, για το που βρίσκεται ο καθένας δλδ, μόνο το Winterfell&Kings Landing έχω μάθει, πάλι καλά.
Γιατί απλά δεν ψάχνετε χάρτες? Ένα σωρό λεπτομερέστατοι υπάρχουνNearly Headless Nick έγραψε:Τα 'χω μάθει κι εγώ αυτά.
Αλβίβα ξεκίνησες GoT?
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°42
Εδώ δεν είμαι καλή με τους χάρτες της Ελλάδας, θα είμαι με εκείνους του Westeros?
- 3χ08:
- Άρα ο Σκύλος δεν θέλει να κάνει κακό στην μικρή Σταρκ, απλώς θέλει να την πάει στην οικογένεια της, δεν την πάει καλύτερα ... που είπαμε βρίσκεται ο Στάννις, στο Storm's End πως το λένε αυτό , βοηθήστε γεωγραφικώς αν θέλετε... γιατί αν την πάει στους Διδύμους θα κλάψουνε μανούλες κι όχι μόνο... Εμένα πάντως βρε κορίτσια αυτός ο Ντάριο Ναχάρις πως τον λένε μια χαρά μου φαίνεται, οι άλλοι δυο μόνο θέλουν σκότωμα, όπως τελικά κι έγινε στο τέλος Αυτός μ'αρέσει είναι κι κουκλί , μακάρι να έπαιζε αυτός τον ... ή μάλλον όχι ούτε αυτός, θέλει λίγη γυμναστική ακόμα, ααα κι ένα κουρεματάκι εδώ που τα λέμε κατ'άλλα το παιδί είναι μια χαρά, και φαίνεται να αρέσει και στην Καλήσι χεχεχε Αχ μανάρι μου , κακομοιρούλη μου Gendry δλδ τώρα αυτή η γλοιωδέστατη Κόκκινη ττι του έκανε του μαναριού μου????!!! του ρούφηξε το βασιλικό αίμα με αυτά τα βρωμοσκουλίκια που του έβαλε πάνω στο κορμάκι του??!!!Που να χαθείς να χάνεσαι σιχαμένη!!! (σόρρυ κορίτσια αλλά τα έχω πάρει άγρια τώρα με τούτην) Α ρε Ντάβος μιλάς εσύ, αλλά ποιος σε ακούει, πάντως η ανάγνωσή σου καλυτέρεψε... Αχ βρε Τύριον , αχ βρε πουλάκι μου, στον σταυρό σε πάνε κι εσένα κι αυτήν την άμαθη κακομοίρα , αθώα, κι αγνή 14χρονη (που λέει ο λόγος δλδ ) θες να φανείς κι εσύ ευγενικός αλλά δεν σου βγαίνει {Τζεφράκο Πατρωνάρα, ΝΑ ΦΑΣ ΈΝΑ ΚΟΥΒΑ ΣΚΑΤΑ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΌ ΔΩ ΣΚΑΤΟΚΟΥΡΑΔΟ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΟΥΣΤ ΠΟΡΝΙΔΙΟΝ ΑΠΟ ΔΩ! ) αμ καλά σε περιέλουσε το μανάρι μου αν κι μεθυσμένο, μην πίνεις άλλο πουλάκι μου, θα πάθεις τπτ... Κατ'άλλα ο Τάιγουιν θέλει ο γιόκας του να εκτελέσει τα συζυγικά του καθήκοντα, Πας καλά ρε γέρο κι εσύ?! χαμένο το'χεις... έλεος!!! Πάντως το μανάρι μου τι πιστό, μακάρι να το καταλάβαινε κι αυτή η κωλοΣέι αλλά μάλλον το'χει χαμένο κι αυτή... Αχ Τύριον, δεν υπάρχουν άντρες σαν κι εσένα, Αχ δώστε τον σε μένα, τον παίρνω εγώ μετά χαράς... Άστο Μάρτζερυ χρυσή μου , άσε δεν την βλέπεις θα σε φάει λάχανο μακριά της, πήγε κι ο Λόρας να της πιάσει κουβέντα, τούτη θα μας φάει όλους... ΜΈΓΑΙΡΑ! τελευταία σκηνή: ωωω το'ξερα εγώ ότι όλα αυτά τα κοράκια δεν θα μας βγουν σε καλό, πάντως το χάρηκα. Μπράβο Σαμ για πρώτη φορά σκότωσες... αλλά το παιδί ακόμα να πάρει όνομα, ρε παιδιά θα αποφασίσετε καμιά φορά, ναι ή ού?
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°43
ωχ ωχ κορίτσι μου
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°44
^το ξέρω κορίτσι μου, έχω φτάσει πλέον στην τελική ευθεία, θα πονέσω πολύ το ξέρω , δεν θα αντέξω θα καταρρεύσω
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°45
Προλαβαίνεις να εγκαταλείψεις αυτό το φάντομ, ακόμα και τώρα!
Μετά από το 3x09, δεν υπάρχει γυρισμός.
Μετά από το 3x09, δεν υπάρχει γυρισμός.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
John Dawlish- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 33286
Ημερομηνία εγγραφής : 25/07/2011
Magical Identity
Today's thought: Be kind, for everyone you meet is fighting a harder battle
- Δημοσίευση Ν°46
Πανω που παω να το ξεπερασω μιλατε παλι για αυτο
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°47
Πάνο μου αυτό δεν ξεπερνιέται, πώς είναι στο ΧΠ ο θάνατος του Ντάμπλντορ ή του Σείριου? Ε κάτι τέτοιο είναι κι αυτό για το ΑΣΟΙΑΦ
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°48
^MHN XTYΠΆΤΕ ΆΛΛΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΈΞΩ
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°49
Ελάτε να τσοντάρουμε όλοι χρηματικά, ώστε να πάει ένα άτομο στην Αμερική και να δολοφονήσει το Τζόφρεϊ.
Laura Mandley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 4034
Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.
- Δημοσίευση Ν°50
- Σπόιλερ:
- Πλάκα,πλάκα δε θα θέλατε εκδίκηση αν είσασταν ο Frey;Οι Starks τον κρέμασαν κανονικά.Ο Frey είχε εκτεθεί στον θρόνο για να συμμαχήσει μαζί τους.Είναι λογικό να θέλει να σώσει το τομάρι του και να πάρει ταυτόχρονα και εκδίκηση.
Όταν μιλάτε ακούω να λέτε "Γιατί;"
Όλο "Γιατί;"
Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;"
Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω:
"Γιατί όχι;"
Όλο "Γιατί;"
Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;"
Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω:
"Γιατί όχι;"