Καλά, κοίτα, αν σκεφτείς στην ιστορία των μεταγραφών συγγραφικών προϊόντων σε όποια οθόνη, θα δεις πως αναλογικά η HBO έχει σεβαστεί άπειρα το έργο του Μάρτιν.
(επίσης, είδα την τοπικάρα σου στο αφόιαφ, απλά θέλω να απαντήσω με την ησυχία μου)
Το κακό του να μη διαβάζεις τα βιβλία, ή να τα διαβάζεις βιβλίο ανά σεζόν. Αυτά τα μαθαίνουμε στο 5ο από flash backAmycus έγραψε:
Όπως αυτές με τον Θήον Γκρεϋτζόυ που απο κάποιο σημείο και μετά δεν τον βλέπουμε στα βιβλία.Σκόπιμα δεν τον άφησε στην άκρη ο Martin;
Εγώ γιατί πάντα νόμιζα ότι είναι purple επειδήElliza Cullen έγραψε:μηπως επειδη το κρασι είναι απο μωβ σταφυλι ή κατι τετοιο;
Μα τα διάβασα.Τώρα είμαι στον Χορό των Δράκων.Cassandra Black έγραψε:
Το κακό του να μη διαβάζεις τα βιβλία, ή να τα διαβάζεις βιβλίο ανά σεζόν. Αυτά τα μαθαίνουμε στο 5ο από flash back
θεϊκή σκηνήCassandra Black έγραψε:Τι σας έχω, τι σας έχω
Κομμένη σκηνή 3ης σεζόν με Τάιγουιν και Παϊσέλ.
είμαι σίγουρη πως δεν το είδαν ως προοικονομία αλλά εσύ είσαι θεά που το είδεςCassandra Black έγραψε:Έλα ντε! Άσε που είναι και καραπροοικονομία για τον Κόκκινο Γάμο (Tully much?)
Καλά εκεί πέθανα
ρε, το χα κάνει κ γβ υπογραφή, κλάσεις ανώτερο. να στο στείλω;Amycus έγραψε:Το μετάνιωσαν που έβαλαν τον Τάϊγουιν Λάννιστερ να ψαρεύει.Είναι σαν τον Βόλντερμορτ στην 5η ταινία με φορμίτσα Nike.Απλά δεν κάθεται.
Και ναι,αυτή είναι η καλύτερη σκηνή του 3ου κύκλου.Δεν έχω καλύτερη!!!
αυτό.Milady D' Hiver έγραψε:εμενα παλι μου αρεσε τρελα γιατι στο τελος ειπε δωστα στην κουζινα να μου τα ετοιμασουν να τα φαω. δειχνει οτι ο ταιγουιν μπορει να γεννηθηκε σε καλη οικογενεια αλλα ειναι κατα καποιον τροπο αυτοδημιουργητος αντρας.
Σε τι γλώσσα γράφεις;Morgan le Fay έγραψε:
ρε, το χα κάνει κ γβ υπογραφή, κλάσεις ανώτερο. να στο στείλω;