Η Ναταλία την στιγμή που θα συναντήσει το Γιώργο-Πατέρα:Mirabelle Salvatore έγραψε:Ναι πατέρα θα έρθω
Κλίκαρέ με,δεν τρώω.
Η Ναταλία την στιγμή που θα συναντήσει το Γιώργο-Πατέρα:Mirabelle Salvatore έγραψε:Ναι πατέρα θα έρθω
Romilda Vane έγραψε:ΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙCassandra Black έγραψε:Σας εκλιπαρώ, ας ξανακανονίσουμε μέσα στη βδομάδα (ή και την άλλη) που θα 'μαι και πιο ξεκούραστη κι ελεύθερηΦυσικά, να μας ερθεις!Vesper έγραψε:Αν είναι καινούριο? Αν κάνετε συνάντηση μέσα στην εβδομάδα και μπορώ,θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσωGellert έγραψε:Ειμαι VIP. Θέλω ειτε ιδιαιτερη προσκληση του τυπου "Σε παρακαλουμε φανταστικε Γκελλερτ ελα στο μυτινγκ αυριο" ειτε να εμφανιστεί μελος που εχω να δω πολυ καιρο.Ειναι το σημα κατατεθεν σου σε ολα τα μυτινγκς;Amycus έγραψε:Παρασκευή μόνο μην το κανονίσουμε,παίζει να μην μπορώ.
Εχω δανείσει την κάμερα μαμώτο και δεν θα μπορώ να πάρω δηλώσεις.Δεχομαι!Immortality Dumbledore έγραψε:80 ευρω και ειναι με παραγγελια. Το φερνουν στα μετρα σου κτλ.
Ζηλευω.
Θα ερθει και η Aurora με Romilda πολυ πιθανον!Μαρακι, ελαααααααFLEUR258 έγραψε:Σήμερα που πήγατε βρήτατε να κάτσετε?Nearly Headless Nick έγραψε:Να μη πούμε 6:30 για να είμαστε στάνταρ 7;
Θα το σκεφτώ για Πέμπτη.Nearly Headless Nick έγραψε:Μείναμε λίγο απ'έξω, όντως. Αλλά δεν είχα θέμα, χάζευα το μέσα.
Εκραζες το μέσα θες να πεις.
Μπράβο το κορίτσι μου.Mirabelle Salvatore έγραψε:Ναι πατέρα θα έρθω
Αν είναι να μου τρυπήσει έτσι το αυτί, να μου λείπει.Amycus έγραψε:Η Ναταλία την στιγμή που θα συναντήσει το Γιώργο-Πατέρα:Mirabelle Salvatore έγραψε:Ναι πατέρα θα έρθω
Κλίκαρέ με,δεν τρώω.
Ποιο άνθος; Μπουμπούκι είμαι ακόμα!Mirabelle Salvatore έγραψε:^Ε όχι δεν θα κάνω έτσι, εξάλλου ο πατέρας μου είναι νεότατος, στο άνθος της νιότης του
Mόνο αυτούς που καθόντουσαν. Τους Μαγκλς.Romilda Vane έγραψε:Μείναμε λίγο απ'έξω, όντως. Αλλά δεν είχα θέμα, χάζευα το μέσα.
Εκραζες το μέσα θες να πεις.
Romilda Vane έγραψε:^^Kαι Φλερ διακοσα πενηντα οχτω!
Ξέρω πόσο θέλετε να με δείτε.Nearly Headless Nick έγραψε:Α ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ