Κοίτα έχει λίγο-πολύ από όλα.Milady D' Hiver έγραψε:Εχω ακουσει οτι δεν ειναι μια εφηβο-δραματικη με το υπερφυσικο στοιχειο σειρα. Οτι παει ας πουμε πιο βαθια.
Αλλά πάντος να την δεις είναι πολύ ωραία
Κοίτα έχει λίγο-πολύ από όλα.Milady D' Hiver έγραψε:Εχω ακουσει οτι δεν ειναι μια εφηβο-δραματικη με το υπερφυσικο στοιχειο σειρα. Οτι παει ας πουμε πιο βαθια.
Και γω!! Μηπως εισαι και συ στο afoiaf; Βλεπω που εχεις εμφανιση με την Ντανυ γι αυτο.....Lisette de Lapin έγραψε:^Άννα εδώ,χαρηκα!
Ποσοι κυκλοι ειναι; Αν ειναι 1-2 θα το δω μολις τελειωσω το ncis αλλιως θα το δω μετα. Ασε εχω ξεσκιστει να βλεπω σειρες. Τοσο πολυ που εχω βγαλει προγραμμα....Ntina Black έγραψε:Κοίτα έχει λίγο-πολύ από όλα.
Αλλά πάντος να την δεις είναι πολύ ωραία
Είναι 3 κύκλοιMilady D' Hiver έγραψε:Ποσοι κυκλοι ειναι; Αν ειναι 1-2 θα το δω μολις τελειωσω το ncis αλλιως θα το δω μετα. Ασε εχω ξεσκιστει να βλεπω σειρες. Τοσο πολυ που εχω βγαλει προγραμμα....
Τις έχω δει αυτέςMilady D' Hiver έγραψε:Λοιπον Κωνσταντινα.... Vampire Diaries (4 κυκλοι), Grey's Anatomy (9 κυκλοι), Bones (8 κυκλοι), Gossip Girl (5,5 κυκλοι), Veronica Mars (ειναι 3 κυκλοι και ετοιμαζουν τωρα την ταινια), Pretty Little Liars (3 κυκλοι και κατι επ), Once Upon a Time (2 κυκλοι) ....
Αφου εχεις δει Game of Thrones θα σου προτεινα και το The Borgias. Ειναι υπεροχη σειρα βασισμενη σε αληθινα γεγονοτα. κατι σαν το The Tudors.
Milady D' Hiver έγραψε:Και γω!! Μηπως εισαι και συ στο afoiaf; Βλεπω που εχεις εμφανιση με την Ντανυ γι αυτο.....Lisette de Lapin έγραψε:^Άννα εδώ,χαρηκα!
Alyce Graceford here,αν και δεν είμαι πολύ ενεργό μέλος
Mirabelle Salvatore έγραψε:^Μαρίνα εκπέμπω sos, να σχολιάζεις και στα άλλα τόπικ του GoT , όχι μόνο στα βρικολακάκια, μην είμαι μόνη, ξεκίνησε να βλέπεις...
^^Άννα , εδώ Ναταλία,...
Δεν έχουμε συστηθεί ε; Χάρηκα Ν αταλία!
Εγώ να μην έχω δει Μερλιν και καμελοτ ?Mirabelle Salvatore έγραψε:^κι εγώ χάρηκα επίσης...
^^Ντίνα δώσε βάση εδώ, Merlin, Camelot, White Queen, Da'vinci Deamons, Beauty and the Beast, εμ νομίζω αυτά δεν τα έχεις δει σωστά.. ;