Ignotus Peverell έγραψε:Χθες αλλαξες καλε .. ^
Τι να κάνω δεν μου αρέσει όυτε αυτή...
Ignotus Peverell έγραψε:Χθες αλλαξες καλε .. ^
Γιατί δεν βάζεις αυτά που σου έδωσα εγώ;;Ntina Black έγραψε:Θάλω καινούρια εμφάνιση επιγόντοοος
Ntina Black έγραψε:Ignotus Peverell έγραψε:Χθες αλλαξες καλε .. ^
Ευχαριστώ αλλά και πάλι θα αλλάξω εμφάνισηIgnotus Peverell έγραψε:Ntina Black έγραψε:Ignotus Peverell έγραψε:Χθες αλλαξες καλε .. ^
Μια χαρα είναι ..
Oτι θες ,,Ntina Black έγραψε:Ευχαριστώ αλλά και πάλι θα αλλάξω εμφάνισηIgnotus Peverell έγραψε:Ntina Black έγραψε:
Μια χαρα είναι ..
Θα μου φτιάξεις μίαααα ?Ignotus Peverell έγραψε:Oτι θες ,,Ntina Black έγραψε:Ευχαριστώ αλλά και πάλι θα αλλάξω εμφάνισηIgnotus Peverell έγραψε:
Μια χαρα είναι ..
good girlNtina Black έγραψε:Its Borgias time....
Πρεπει να δω το αλλο μισο πρωτο επεισοδιο.Ntina Black έγραψε:Its Borgias time....
John Dawlish έγραψε:Πραλινα φουντουκιου αλλα αυτα ειναι απαισια
dear τα άκουσα όλα κι έχω κολλήσει με τίτλους αρχής κι με αυτόMorgan Le Fay έγραψε:good girlNtina Black έγραψε:Its Borgias time....
Νάταλι: έχουν τα καλύτερα κομμάτια αυτοί. Άκου και τούτο: https://www.youtube.com/watch?v=yS_PU_-UJw4
Ειναι ωραια η πραλινα!John Dawlish έγραψε:Πραλινα φουντουκιου αλλα αυτα ειναι απαισια
Ακόμα να το δεις;Ignotus Peverell έγραψε:Πρεπει να δω το αλλο μισο πρωτο επεισοδιο.Ntina Black έγραψε:Its Borgias time....
άστα να πάνεMirabelle Salvatore έγραψε:
dear τα άκουσα όλα κι έχω κολλήσει με τίτλους αρχής κι με αυτό
τι;Nearly Headless Nick έγραψε:Κωνσταντίναααα
Δεν προλαβαίνω ...Morgan Le Fay έγραψε:Ακόμα να το δεις;Ignotus Peverell έγραψε:Πρεπει να δω το αλλο μισο πρωτο επεισοδιο.Ntina Black έγραψε:Its Borgias time....