αυτοAnguis Demorte έγραψε:Ητσο μου τη δινει λιγο, γιατι ο χαρι ηταν η δευτερη της επιλογη και γιατι πιστευε πως ειναι καλυτερη απο την ερμιονη, η οποια ειναι θεα. Ετσι ψηφιζω Τζινι
+44
Beatrice Lightwood
rick grimes
Romelza Snicket
Noelia di Firenze
Alakeil
Mrs Darcy
Calista
Dragon The Grey
Lily99
Roland Weasley
mrs_siriusblack
dimitra granger
Maria Lovegood
Sauron the Great
Berenice
Aurelia Wenlison
Serena Veronite
anthian9
trela
Drussila Diggory
Walburga Black
Helena Malfoy
Λέρνη
Severous Albous
rodolphus lestange
teddy potter
Anguis Demorte
Helena Bonham Carter
Violleta Black
greekwizards
FelicisDream21587
Viktor Krum
Aurora Sinistra
Mr.Crouch
Vesper
Milady D' Hiver
Katherine Black
Magorian Greyback
Χαριποτεριστής
Isabelle Lightwood
Cassiopeia Black
Panos Theo
_Albus_Dumbledore_
Leon Black
48 απαντήσεις
Τσο ή Τζίνι;
Helena Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 4395
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Τσο ή Τζίνι;
“Mrs. Hudson took my skull.”
- <3:
Walburga Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 4956
Ημερομηνία εγγραφής : 14/03/2014
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: i choose violence.....
- Δημοσίευση Ν°27
Τζίνη γιατί είναι πολύ πιο δυναμική και πολέμησαν μαζί! Η Τσο είναι για μπιμπελό δε κάνει.
When you play the game of thrones
You win or you die
There is no middle ground
You win or you die
There is no middle ground
- I Choose Violence:
Drussila Diggory- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 1510
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.
- Δημοσίευση Ν°28
η τζινι ειναι η διανικη για τον χαρι
- H.P.♥:
trela- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°29
τζινι
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°30
Η μητέρα μου από το 2ο βιβλίο είχε μαντέψει ότι ο Χάρι θα καταλήξει με την Τζίνι.
Η Τσο της την έδινε στα νεύρα. Και μένα το ίδιο. Βέβαια δεν είχα προβλέψει ότι θα καταλήξει με την Τζίνι, αλλά με εκνεύριζε απίστευτα η Τσο Τσανγκ των ταινιών. Δεν ξέρω, ίσως να έφταιγε και η επιλογή της ηθοποιού, αλλά με κούρασε πάρα πολύ η γκρίνια της. Στα βιβλία έλεγε κάτι παραπάνω. Η σχέση Τσο-Χάρι ήταν καταδικασμένη από την αρχή. Ο Χάρι την γλυκοκοιτούσε από την πρώτη στιγμή και αυτή κινούνταν σε εντελώς διαφορετική σφαίρα- ούτε που τον είχε προσέξει τον μικρό. Ειδικά μετά το θάνατο του πρώην αγοριού της, Σέντρικ, ήταν καταρρακωμένη συναισθηματικά. Περισσότερο έψαχνε για συναισθηματική-πατερίτσα παρά για άνθρωπο να ερωτευτεί.
Αντιθέτως η Τζίνι ήταν εξαρχής τσιμπημένη με τον Χάρι και δεν έχανε ευκαιρία να το δείξει. Πόσο να αντέξει ο Εκλεκτός; Γοητεύτηκε.
Πέρα από την πλάκα θεωρώ πως σαν χαρακτήρες ταιριάζαν πολύ περισσότερο. Δυναμικοί και οι δυο. Ειδικά από το τέταρτο έτος και μετά που η Τζίνι άρχισε να μεγαλώνει και σταμάτησε να κρύβει τον δυναμισμό που είχε μέσα της.
Η Τσο της την έδινε στα νεύρα. Και μένα το ίδιο. Βέβαια δεν είχα προβλέψει ότι θα καταλήξει με την Τζίνι, αλλά με εκνεύριζε απίστευτα η Τσο Τσανγκ των ταινιών. Δεν ξέρω, ίσως να έφταιγε και η επιλογή της ηθοποιού, αλλά με κούρασε πάρα πολύ η γκρίνια της. Στα βιβλία έλεγε κάτι παραπάνω. Η σχέση Τσο-Χάρι ήταν καταδικασμένη από την αρχή. Ο Χάρι την γλυκοκοιτούσε από την πρώτη στιγμή και αυτή κινούνταν σε εντελώς διαφορετική σφαίρα- ούτε που τον είχε προσέξει τον μικρό. Ειδικά μετά το θάνατο του πρώην αγοριού της, Σέντρικ, ήταν καταρρακωμένη συναισθηματικά. Περισσότερο έψαχνε για συναισθηματική-πατερίτσα παρά για άνθρωπο να ερωτευτεί.
Αντιθέτως η Τζίνι ήταν εξαρχής τσιμπημένη με τον Χάρι και δεν έχανε ευκαιρία να το δείξει. Πόσο να αντέξει ο Εκλεκτός; Γοητεύτηκε.
Πέρα από την πλάκα θεωρώ πως σαν χαρακτήρες ταιριάζαν πολύ περισσότερο. Δυναμικοί και οι δυο. Ειδικά από το τέταρτο έτος και μετά που η Τζίνι άρχισε να μεγαλώνει και σταμάτησε να κρύβει τον δυναμισμό που είχε μέσα της.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Serena Veronite- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 5510
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: ~Anyone who says they have only one life to live, must not know how to read a book~
- Δημοσίευση Ν°31
Τζίνι γιατί προφανώς είναι πολύ καλύτερη από την Τσο η οποία είναι ψωνάρα κατά την γνώμη μου. Και επίσης ταιριάζει καλύτερα με τον Χάρι
''Shadowhunter-Vampire ♥ ''
- ::Perfection::
Aurelia Wenlison- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 3247
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2013
Magical Identity
Today's thought: I tried being normal once. It was the worst five minutes of my life.
- Δημοσίευση Ν°32
Serena Veronite έγραψε:Τζίνι γιατί προφανώς είναι πολύ καλύτερη από την Τσο η οποία είναι ψωνάρα κατά την γνώμη μου. Και επίσης ταιριάζει καλύτερα με τον Χάρι
Συμφωνώ
- ♥:
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°33
Με την Τζίνι υπήρχε απίστευτη χημεία και δεν την απέδωσαν στις ταινίες.
Μετά τον πόλεμο θα ήταν ο Χάρι για πολύ καιρό όπως στο πέμπτο βιβλίο,όλο νεύρα και ξεσπάσματα και μόνο εκείνη θα του έλεγε να get his shit together και πως όλοι ζούνε με απώλειες.
Επίσης περνάγανε καλά,γελάγανε,ήταν και οι δύο αθλητικά σέξυ και είχαν ωραία μαλλιά.
Μετά τον πόλεμο θα ήταν ο Χάρι για πολύ καιρό όπως στο πέμπτο βιβλίο,όλο νεύρα και ξεσπάσματα και μόνο εκείνη θα του έλεγε να get his shit together και πως όλοι ζούνε με απώλειες.
Επίσης περνάγανε καλά,γελάγανε,ήταν και οι δύο αθλητικά σέξυ και είχαν ωραία μαλλιά.
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Sauron the Great- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 4137
Location : Είμαι παντού και πουθενά! Ναι, είμαι το Μαύρο Φάντασμα!
Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2014
Magical Identity
Today's thought: never try to teach a pig to sing it wastes your time and it annoys the pig...
- Δημοσίευση Ν°34
Καμία από τις δυό τους! Τέλος!
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°35
H Tσο ήταν ότι χειρότερο.
"Χμ, πέθανε το αγόρι μου. Ας τα φτιάξω με τον τυπά που τον είδε να πεθαίνει. Ας πάμε για ραντεβού του Αγ. Βαλεντίνου. Ας τον ρωτήσω πως πέθανε ο Σέντρικ. Ας κλάψω που δε μου λέει. Ας συγχυστώ που θα βγει με την κοπέλα η οποία είναι καλύτερή του φίλη εδώ και 5 χρόνια."
Μα τι λογική
Γενικά τη σιχαίνομαι λίγο γιατί δεν της άξιζε να ναι Ravenclaw, και πολύ μου την έσπαγε ο αδύναμος χαρακτηρας της.
Η Τζίνι ήταν όμορφη. Ίσως όχι εξωτερικά, μα εσωτερικά. Ζούσε πόσα χρόνια με 6 αδερφούς, είχε μάθει να απανταει και να μη δέχεται πολλά πολλά (βλέπε ξόρκι Μπαμπούλα Νυχτερίδα στο Ζαχαρία Σμιθ στο 6) και αυτό για μένα την έκανε γαμάτη. Είχε crush στο Χάρι για χρόνια και με όποιον και αν είχε βγει δεν τον είχε ξεχάσει. Ήταν αυθόρμητη, ήταν εκρηκτική, ήταν περιπετειώδης και δραστήρια και γεμάτη ζωντάνια και χιούμορ και δε νομίζω πως ο Χάρι θα μπορούσε να ζητήσει κάτι παραπάνω. Είχαν τεράστια χημεία η οποία στις ταινίες διαλύθηκε.
Για μένα η Τζίνι είναι η ιδανική για το Χάρι. Τσο can go with her muggle.
"Χμ, πέθανε το αγόρι μου. Ας τα φτιάξω με τον τυπά που τον είδε να πεθαίνει. Ας πάμε για ραντεβού του Αγ. Βαλεντίνου. Ας τον ρωτήσω πως πέθανε ο Σέντρικ. Ας κλάψω που δε μου λέει. Ας συγχυστώ που θα βγει με την κοπέλα η οποία είναι καλύτερή του φίλη εδώ και 5 χρόνια."
Μα τι λογική
Γενικά τη σιχαίνομαι λίγο γιατί δεν της άξιζε να ναι Ravenclaw, και πολύ μου την έσπαγε ο αδύναμος χαρακτηρας της.
Η Τζίνι ήταν όμορφη. Ίσως όχι εξωτερικά, μα εσωτερικά. Ζούσε πόσα χρόνια με 6 αδερφούς, είχε μάθει να απανταει και να μη δέχεται πολλά πολλά (βλέπε ξόρκι Μπαμπούλα Νυχτερίδα στο Ζαχαρία Σμιθ στο 6) και αυτό για μένα την έκανε γαμάτη. Είχε crush στο Χάρι για χρόνια και με όποιον και αν είχε βγει δεν τον είχε ξεχάσει. Ήταν αυθόρμητη, ήταν εκρηκτική, ήταν περιπετειώδης και δραστήρια και γεμάτη ζωντάνια και χιούμορ και δε νομίζω πως ο Χάρι θα μπορούσε να ζητήσει κάτι παραπάνω. Είχαν τεράστια χημεία η οποία στις ταινίες διαλύθηκε.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Helena Malfoy- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 4395
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2013
Magical Identity
Today's thought: “Heaven may be a fantasy for the credulous and the afraid, but I can give you a map reference for hell.”
- Δημοσίευση Ν°36
θεαMaria Lovegood έγραψε:Τσο can go with her muggle.
“Mrs. Hudson took my skull.”
- <3:
dimitra granger- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 683
Ημερομηνία εγγραφής : 08/11/2014
Magical Identity
Today's thought: Somietimes you win, sometimes you won
- Δημοσίευση Ν°37
Τζινι φυσικα!ταιριαζει περρισοτερο στον χαρι παρα στην τσο!
mrs_siriusblack- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 8
Ημερομηνία εγγραφής : 15/12/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°38
από Cassiopeia Black στό Δευ 26 Aug - 15:37
Eίμαι η μόνη που προτιμώ την Τσο μάλλον.
Την Τζίνι απλά την αντιπαθώ.
Κασσιόπεια, πόσο συμφωνούμε! Κι εγώ δεν αντέχω τη Τζίνι! Τσο δαγκωτό!
Roland Weasley- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 4343
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2014
Magical Identity
Today's thought: Fuck it all.
- Δημοσίευση Ν°39
Τζίνι
Just because everybody hates it doesn't mean it's no good.
-Despicable Me 2
-Despicable Me 2
Yes, you are cute
but a minion will always be cuter
but a minion will always be cuter
Lily99- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 21/03/2014
Magical Identity
Today's thought: Love the life you live.Live the life you love.
- Δημοσίευση Ν°40
Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΒΕΒΑΙΑ !!Πιστεύω οτι δεν ταιριάζει καθόλου με τον Ρον. Η Τζινι και η Τσο δεν ήταν κατάλληλες για τον Χαρι...
Dragon The Grey- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 832
Ημερομηνία εγγραφής : 07/06/2015
Magical Identity
Blood Status: Squib
Today's thought: Ours is the Fury
- Δημοσίευση Ν°41
τζινι με τα χιλια. η τσο ηταν ενα ομορφο κοριτσι. ολα τα αγορια τρεφουν εναν θαυμασμο για τα πολυ ομορφα κοριτσια. και να μην την γουσταρεις, εισαι παντα διαθεσιμος αν μια ντιβαρα σου ζητησει κατι επιπλεον. η τζινι ηταν ο μεγαλος ερωτας του χαρι. τοσο εκεινη που ελιωνε για παρτη του, οσο κι εκεινος που αρχισε να την καψουρευεται πιο μετα. Αν και ηταν εμπειρη με αλλα αγορια, ηταν κλασσεις πιο σεμνη και καλος χαρακτηρας απο την τσο(φλι). μη λεμε οτι κι οτι. για ενα παθιασμενο μηνα καλη ειναι η τσο, αλλα με τον πρωτο ντικορι θα σε φτυσει. για να χτισεις την ζωη σου και να εισαι πραγματικα ευτυχισμενος σαν χαρι, θες μια τζινι!
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.
There walks a lady we all know
Who shines white light and wants to show
How everything still turns to gold.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last.
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll.
And she's buying a stairway to heaven.
- Houses:
- Official Houses through Pottermore tests:
- Hogwarts:
- Hogwarts House:
- Ilvermorny:
- Ilvermorny House:
Calista- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 529
Ημερομηνία εγγραφής : 17/10/2013
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°42
Η Τζίνη..τοσο γλυκεια!Η Τσο δν ταιριαζει με τον Χαρι με τιποτα.
Μην πλησιαζεις αν δεν θελεις να πονεσεις.
Mrs Darcy- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1289
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2015
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°43
Μολονότι αρχικά η Τζίνι μου φαινόταν πολύ λίγη για τον Χάρι (περνούσε απαρατήρητη), στην πορεία αποδείχτηκε αντάξιά του...Ήταν γενναία, τολμηρή, πανέξυπνη και πάντα δίπλα του την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί εμφανισιακά να υπερτερεί η Τσο, αλλά στις ταινίες δεν εδειξε να είχε κάτι παραπάνω να προσφέρει πέραν της εντυπωσιακής εμφάνισης.
Alakeil- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 18/09/2015
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°44
Ειναι λιγο περιεργο με την δικη μου αποψη... Καταρχας εχω δει μονο τις ταινιες και εχω διαβασει το πρωτο βιβλιο προσφατα και εννοειται οτι θα διαβασω και τα υπολοιπα... Αλλα απο οτι εχω δει θα πω Ginny... Στην αρχη μου αρεσε η Cho, αλλα μετα στην 5η ταινια αποδειχτηκε λιγο... Δεν θα πω την λεξη..!
Η Ginny απο την αλλη μερια ηταν αφοσιωμενη στον Harry (αλλο το οτι φιλιοταν μπροστα του μαζι με καποιον αλλο στο Hogsmeade, πραγμα που, παρολο νομιζω οτι ηταν χοντρο, εκανε για να τον κανει να ζηλεψει)... Απο την αλλη ειχα και την Hermione στο μυαλο μου, αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι ταιριαζει καλυτερα με τον χαζουλη τον Ron ! Αυτη ηταν η γνωμη μου εμενα!
Η Ginny απο την αλλη μερια ηταν αφοσιωμενη στον Harry (αλλο το οτι φιλιοταν μπροστα του μαζι με καποιον αλλο στο Hogsmeade, πραγμα που, παρολο νομιζω οτι ηταν χοντρο, εκανε για να τον κανει να ζηλεψει)... Απο την αλλη ειχα και την Hermione στο μυαλο μου, αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι ταιριαζει καλυτερα με τον χαζουλη τον Ron ! Αυτη ηταν η γνωμη μου εμενα!
Noelia di Firenze- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 1194
Ημερομηνία εγγραφής : 06/10/2015
Magical Identity
Today's thought: είμαι chocoholic... αλλά τι φταίω κι εγώ, αφού βλέπω μπροστά μου συνέχεια Παράφρονες!!! (κάπως πρέπει να συνέλθω μετά...)
- Δημοσίευση Ν°45
σε σχεση με την Τσο διαλεγω Τζινι...
Romelza Snicket- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 1806
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2015
Magical Identity
Today's thought: You know the Chinese curse: May you live in interesting times.
- Δημοσίευση Ν°46
Maria Lovegood έγραψε:H Tσο ήταν ότι χειρότερο.
Μα τι λογική
συμφωνώ απόλυτα! κρίμα που στις ταινίες έκαναν τόσο βαρετή τη σχέση τους!
- proud raven:
rick grimes- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 65
Ημερομηνία εγγραφής : 10/11/2015
Magical Identity
Today's thought: beeing a wizard is awesome
- Δημοσίευση Ν°47
Eννοειτε η Ginny ταιριαζουν απολυτα και αγαπουν ο ενας τον αλλον
Beatrice Lightwood- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1762
Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2015
Magical Identity
Today's thought: -You're weird. -Sorry. -it was a compliment.
- Δημοσίευση Ν°48
Στις ταινίες μπορώ να πω δεν με τρέλανε καμία απ τις δύο... αν και σύμφωνα με τα λεγόμενα του βιβλίου, θα πρέπει να διαλέξω την τζίνι, ο χαρακτήρας της και η ζωηράδα της έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τη ντροπαλή προσωπικότητα του Χάρι που πιστεύω πως ταιριάζουν απόλυτα....
Yes, I'm a shadowhunter ♥
-I saw Galaxies in your eyes.
- ♡:
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°49
Εγώ δεν είδα αυτήν την "χημεία" μεταξύ Τζίνη και Χάρι,ούτε στο βιβλίο ούτε στη ταινία.
Φάνηκε περισσότερο η σχέση Τσο-Χάρι.Αν και δεν σιπάρω κανέναν τους,υποστηρίζω Τζίνη και Χάρι επειδή είναι canon.
Φάνηκε περισσότερο η σχέση Τσο-Χάρι.Αν και δεν σιπάρω κανέναν τους,υποστηρίζω Τζίνη και Χάρι επειδή είναι canon.
- Stuff and Thangs:
Witch007- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 80
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2016
Magical Identity
Today's thought: We'd apologize for being the best house..but we don't really want to.
- Δημοσίευση Ν°50
Προτιμώ τη Ginny. Από την αρχή τη συμπάθησα.