Phineas Nigellus Black έγραψε:Βασικά έχουν τα ίδια μάτια με την Clary Fray (θυμήθηκα το νικ της φακγεα )
Pff το ήξερα και γω μη νομίζεις απλά δεν ήθελα να σε κάνω ξεφτίλα μπροστά στα μέλη.
Phineas Nigellus Black έγραψε:Βασικά έχουν τα ίδια μάτια με την Clary Fray (θυμήθηκα το νικ της φακγεα )
(Aννα btw )Sorazal the Erised έγραψε:@MiM μη ρωτάς εμένα δε ξέρω, είμαι αθώος. Τον @Τασούμπη να ρωτήσεις.Phineas Nigellus Black έγραψε:Βασικά έχουν τα ίδια μάτια με την Clary Fray (θυμήθηκα το νικ της φακγεα )
Pff το ήξερα και γω μη νομίζεις απλά δεν ήθελα να σε κάνω ξεφτίλα μπροστά στα μέλη.
Magic Is Might έγραψε:ξυπνησα με καλλιτεχνικες διαθεσεις σημερα...οι οποιες ηταν ολιγον τι αποτυχημενες λογω του φοντου-πορτας αλλα υγεια δυο ειναι, η τριτη ειναι αθλια (δεν ειμαι τρελη, απλα μου ηρθαν ωραιες ιδεες )
- ελατε, ολοι μαζι: ΕΙΣΑΙ ΨΩΝΑΚΙ
- ανοδερ ουαν:
Amycus έγραψε:
Στην Διαγώνιο Αλέα!
Morgan le Fay έγραψε:Amycus έγραψε:
Στην Διαγώνιο Αλέα!
Ένα, δύο, τρία ξωτικά (το ένα από τη γερμανία), ένα γκουλ, ένας μαγκούφης-γερομάγος, ένας σωστός μάγος, μια ιέρεια και ένας πιρατής. Α, και ένας δγάκος. Αλλά γαμώτο, λείπω από τη φώτο
H αλήθεια είναι ότι μας λείπει ένας Ορεινός Καλλικάντζαρος.Morgan le Fay έγραψε:Ένα, δύο, τρία ξωτικά (το ένα από τη γερμανία), ένα γκουλ, ένας μαγκούφης-γερομάγος, ένας σωστός μάγος, μια ιέρεια και ένας πιρατής. Α, και ένας δγάκος. Αλλά γαμώτο, λείπω από τη φώτο
Φοβάσαι μην με γηροκομήσεις;Nearly Headless Nick έγραψε:θάνο η ηλικία προχωράει, ε;
John Dawlish έγραψε:
Ετσι οπως τα λες μονο η τσατσα λειπει
Amycus έγραψε:H αλήθεια είναι ότι μας λείπει ένας Ορεινός Καλλικάντζαρος.Morgan le Fay έγραψε:Ένα, δύο, τρία ξωτικά (το ένα από τη γερμανία), ένα γκουλ, ένας μαγκούφης-γερομάγος, ένας σωστός μάγος, μια ιέρεια και ένας πιρατής. Α, και ένας δγάκος. Αλλά γαμώτο, λείπω από τη φώτοΦοβάσαι μην με γηροκομήσεις;Nearly Headless Nick έγραψε:θάνο η ηλικία προχωράει, ε;
κοίτα να δεις "κούκλα" μου. η αδερφόλα μου έχει γούστο.Morgan le Fay έγραψε:Πρόσεχε τι λες, η αδερφή σου δεν είναι αδερφή σου και δεν έχω ενδοιασμούς
η αδερφόλα σου έχει δυο φόλες πάνω της, πες της, γτ έχω πεθάνειNearly Headless Nick έγραψε:μαρή ιμπέριο, ανέβασε κι εσύ καμιά φωτό να χουμε να ποζεριάσουμε Β)κοίτα να δεις "κούκλα" μου. η αδερφόλα μου έχει γούστο.Morgan le Fay έγραψε:Πρόσεχε τι λες, η αδερφή σου δεν είναι αδερφή σου και δεν έχω ενδοιασμούς