Είμαι σα κακόμοιρο, το ξέρω, το πρόσωπό μου φαίνεται έτσι από το φλας, κανονικά έχω πιο ωραία χαρακτηριστικά και πιο πολλά σπυράκια.
- Σπόιλερ:
Nearly Headless Nick έγραψε:Έμεινα με 20? για δυο εβδομάδες.
Nearly Headless Nick έγραψε:Πολύ ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία κουρεμένος και να σας την ανεβάσω, αλλά αυτή τη στιγμή που να κάθομαι να φτιάχνω μαλλί και τα σχετικά. Είναι μια που με έβγαλε μια φίλη μου την ώρα που κοίταζα τα αστέρια.
Είμαι σα κακόμοιρο, το ξέρω, το πρόσωπό μου φαίνεται έτσι από το φλας, κανονικά έχω πιο ωραία χαρακτηριστικά και πιο πολλά σπυράκια.
- Σπόιλερ:
Το ότι έχουν όλοι γούστο, όπως, αντίθετα με εσένα δε σημαίνει πως ό,τι λες ισχύει.Phineas Nigellus Black έγραψε:τι ωραίος ρε που είναι σαν πρεζόνι στην Ναυαρίνου που ψάχνει για τη δόση του
14,5 είμαι τώρα!Nearly Headless Nick έγραψε:
Γιάννη ποσο είσαι τώρα;
Ότι πεις!Nearly Headless Nick έγραψε:Το ότι έχουν όλοι γούστο, όπως, αντίθετα με εσένα δε σημαίνει πως ό,τι λες ισχύει.Phineas Nigellus Black έγραψε:τι ωραίος ρε που είναι σαν πρεζόνι στην Ναυαρίνου που ψάχνει για τη δόση του
Δε σε ρώτησε κανείς!Ignotus Peverell έγραψε:Εγω πιστευω το ιδιο με τον Φινεα !
Nearly Headless Nick έγραψε:Μικρούλα φαίνεσαι.
Ωραία!
Να πας να χ*στεις ΦευγωNearly Headless Nick έγραψε:Μικρούλα φαίνεσαι.
Ωραία!Δε σε ρώτησε κανείς!Ignotus Peverell έγραψε:Εγω πιστευω το ιδιο με τον Φινεα !
χαχα, αφου δε βγηκε καλα!Phineas Nigellus Black έγραψε:τι ωραίος ρε που είναι σαν πρεζόνι στην Ναυαρίνου που ψάχνει για τη δόση του
Ίσως γιατί δεν έχει χρονομηχανή.Ignotus Peverell έγραψε:Εγω πιστευω το ιδιο με τον Φινεα !
Καλα τοσα χρονια δεν εχεις καμια φοτω ρε Γιαννη μετα τα 9 σου . Ωραιος !