Αλλάζω κατά καιρούς διάφορα αρώματα.
Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το narciso rodriguez. Είναι υπέροχο
- Σπόιλερ:
my soulmate Ανθηηηηη!!anthian9 έγραψε:Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το Hypnotic Poison της Dior.
Μαρή Ναταλία,πώς είναι δυνατόν ένα αντικουνουπικό να διώχνει τις σφήκες;Mirabelle Salvatore έγραψε:^Το καλύτερο αντικονουπικό και για να φεύγουν οι σφίγγες είναι το Beneton , τώρα τι μου λες εσύ
Παίζει ρόλο το άτομο παιδί μου. Γενικά σε καθέναν νομίζω κάθεται διαφορετικά κάποιο άρωμα.Η κυρία των Αγγλικών μου είχε το κοκκινο και της πήγαινε φοβερα!Amycus έγραψε:Αυτό το Poison το είχε πάρει η μάνα μου (το κόκκινο αν θυμάμαι καλά) και ήταν το τέλειο αντικουνουπικό.Πολύ βαρύ ακόμα και για άντρα βρε παιδί μου.Και το λέει κάποιος που φόραγε Scorpion και Miyiaki ταυτόχρονα.
^Εγώ σου λέω ότι το έχω δοκιμάσει και για τις σφίγγες και φεύγουν άνετα, "μαρή" Αμύκαινα!Amycus έγραψε:Μαρή Ναταλία,πώς είναι δυνατόν ένα αντικουνουπικό να διώχνει τις σφήκες;Mirabelle Salvatore έγραψε:^Το καλύτερο αντικονουπικό και για να φεύγουν οι σφίγγες είναι το Beneton , τώρα τι μου λες εσύ
Κρύβεται στην γωνιά και τις τρομάζει;
Πραγματικά το μπορντώ είναι υπέροχο, έχει μια μεθυστική μυρωδιά και κρατάει ώρες ολόκληρες.FLEUR258 έγραψε:my soulmate Ανθηηηηη!!anthian9 έγραψε:Το αγαπημένο μου άρωμα είναι το Hypnotic Poison της Dior.
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ,ΤΟΠ ΑΡΩΜΑ ΜΟΥ,Hypnotic Poison της Ντιορ.
- Σπόιλερ:
Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ.Όχι το κόκκινο,αλλά το ΜΠΟΡΝΤΩ,το κόκκινο σκούρο τέλος πάντων.Μυρίζει διαφορετικά.Το καλό είναι πως έψαχνα πολύ καιρό άρωμα που να μυρίζει πάνω μου και να μην φεύγει η μυρωδιά του.Όταν το φόραγα ήτανε τέλειο,μύριζε σ'όλους,και όλοι το λάτρευαν.Αχ το αγαπώ. Το έχω αγοράσει 2 φορές και πάω για 3η.
Και αγαπώ επίσης το hypnose της lancome.Μυρίζει απλά ΥΠΕΡΟΧΑ.
- Σπόιλερ: