από Aurora Sinistra Κυρ Ιουλ 28, 2013 3:17 pm
Eleanna Lovegood έγραψε:Εγώ στις φίλες μου δεν έχω κάνει καν προσπάθεια να τους εξηγήσω
Ο αδερφός μου τα ακούει όλα, δεν τον λυπάμαι, και στην μάνα μου έχω κάνει ολόκληρη ξενάγηση και πρέπει να παραδεχτώ πως το αντιμετώπισε καλά
Roxanne Derwent έγραψε:Ρε, αυτό είναι το περίεργο.
Στη μάνα μου που έχω εξηγήσει πάνω κάτω τι είναι εδώ μέσα, μια χαρά το αντιμετώπισε.
η μάνα μου το αντιμετώπισε παρα πολύ καλά.Όταμ της το είπα της είπα και για τα μυτινγκ,περίμενα κράξιμο αλλα τίποτα
ουτε ξεν'αγηση ουτε τιποτα δεν χρειάστηκε
.Εγώ να εχω σοκαριστεί με την αντιδρασή της να της λέω μαμά με άκουσες,καταλαβες τι σου είπα?ειπα οτι πήγα σε δυο μυτινγκ χωρρις να το ξερεις
.Πάλι τίποτα!Βασικα τρομαξα λιγο με την ψυχαριμία της αλλα τελος παντων.Τώρα πια το ξέρουν όλοι στην οικογένεια .Μεχρι τώρα κανεις δεν μου έχει πει τιποτα.Μονο στη γιαγιά δεν το έχω πει επίσημα απλά το υποψιάζεται.Αλλα δεν λέει τίποτα μωρε για δολοφόνους και τα σχετικά.ΜΙα φορά μονο με ρώτησε οταν της είπα παω στον αγιο δημητριο(βασικά είναι μακριά και δεν καταλάβαινε γιατι παω μεχρι εκεί,οποτε το συνδεσε οτι Αγιος δημητριος = συναντάω παιδιά που γνωρισα στο ιντερνετ.Μετά εμαθε και οτι είναι φορουμ για χαρι ποτερ(αυτη τη λεπτομερεια δεν της την είχα πει γιατί πιστευει πως ο χαρι ποτερ ειναι σατανικος κτλ) .Το μονο που με ρωτησε ειναι αν ειναι καλα παιδια.ΤΗς λεω ναι και δεν με ξαναρωτησε.