Χααα ditto.Eleanna Lovegood έγραψε:Κι εγώ παίζω αρμόνιο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο
Αρμόνιο στο σπίτι!
Χααα ditto.Eleanna Lovegood έγραψε:Κι εγώ παίζω αρμόνιο και έχω το κεφάλι μου ήσυχο
Τι τάξη?Εγώ πριν πάω για μέση σταμάτησα.Roxanne Derwent έγραψε:Vesper έγραψε:Aχ,συζητάτε για μουσική.Έχω να αγγίξω το πιάνο πάνω 4 μήνες
Εγώ έχω να κάτσω να μελετήσω σοβαρά 2 μήνες. Και τον Οκτώβρη έχω κατατακτήριες.
Vesper έγραψε:Τι τάξη?Εγώ πριν πάω για μέση σταμάτησα.Roxanne Derwent έγραψε:Vesper έγραψε:Aχ,συζητάτε για μουσική.Έχω να αγγίξω το πιάνο πάνω 4 μήνες
Εγώ έχω να κάτσω να μελετήσω σοβαρά 2 μήνες. Και τον Οκτώβρη έχω κατατακτήριες.
Ignotus Peverell έγραψε:Χρονια μου Πολλα !
Roxanne Derwent έγραψε:Ignotus Peverell έγραψε:Χρονια μου Πολλα !
Χρόνια σου πολλά!
Πεσ'μου την θεωρία σου.Eleanna Lovegood έγραψε:Χρειάζομαι κάποιον να μοιραστώ θεϊκή θεωρία για το Hunger Games, θα σκάσω εάν δεν το πω κάπου
Και μεναEleanna Lovegood έγραψε:Χρειάζομαι κάποιον να μοιραστώ θεϊκή θεωρία για το Hunger Games, θα σκάσω εάν δεν το πω κάπου
Eleanna Lovegood έγραψε:Χρειάζομαι κάποιον να μοιραστώ θεϊκή θεωρία για το Hunger Games, θα σκάσω εάν δεν το πω κάπου
Εχουμε διαβάσει και τα βιβλία.Πες λοιπόν την ταμπλιρλική θεωρία.Eleanna Lovegood έγραψε:Δεν είναι δικιά μου, αλλουνού είναι, στο tumblr την είδα. Έχετε δει την ταινία?
Σιγά τον Στρατηγάκη.Morgan Le Fay έγραψε:ΤΟΥΜΠΕΡΛΕΚΙ ΩΡΕ
Απο την μία με βρίζεις και απο την αλλη απαιτείς να σε συναντήσω;Morgan Le Fay έγραψε:βρωμιαρούλη, παίζει να κατέβω σε κανα δεκάμερο
Μπα,εμένα ούτε είχε πάει το μυαλό μου.Και δεν θυμάμαι στο βιβλίο να λέει κάτι.Eleanna Lovegood έγραψε:Χαίρομαι, χαίρομαιΕάν το είχατε καταλάβει να πάτε να πνιγείτε, εγώ δεν το είχα
- λοιπόν:
Στην ταινία, βλέπουμε κομμάτια από τις μέρες της προπόνησης στην Κάπιτολ πριν τους Αγώνες. Εκείνη η κυριούλα που μιλάει μια φορά σε όλη την ταινία λέει πως οι περισσότεροι θα πεθάνουν από πείνα, αρρώστια κλπ. Μετά, ενώ βλέπουμε την Κλόουβ να πετάει μαχαίρια και τον Μάρβελ δόρατα και την Ρου να κλέβει μαχαίρια και να τους κάνει να τσακώνονται μεταξύ τους, κάποια στιγμή φαίνεται και η Αλεπουδίτσα η οποία στέκεται μπροστά σε έναν πίνακα με εικόνες φυτών, το οποίο δεν εξηγούν τι είναι. Λογικά αυτό ήταν αναγνώριση φυτών με δηλητήριο. Η Αλεπουδίτσα φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά και να το κάνει πολύ γρήγορα. Στην Αρένα όμως πέθανε από Νυχτομούρα. Η θεωρία λοιπόν είναι πως όταν κατάλαβε ότι είχαν μείνει μόνο 5 στο παιχνίδι και δεν είχε καμία ελπίδα να επιβιώσει με την δική της τακτική, αυτοκτόνησε με Νυχτομούρα αφού το θεώρησε τον πιο γρήγορο και ανώδυνο τρόπο.
Amycus έγραψε:Απο την μία με βρίζεις και απο την αλλη απαιτείς να σε συναντήσω;Morgan Le Fay έγραψε:βρωμιαρούλη, παίζει να κατέβω σε κανα δεκάμερο
Εχεις μεγάλο θράσος κοπέλα μου.
Λεπτομέρειες;Morgan Le Fay έγραψε:Λεπτομέρεις, σιγά
Το ξέχασα,είσαι του ποιοτικού εσύ.Morgan Le Fay έγραψε:δεν πρόκειται να το ακούσω.
και εν τέλει, χάρη σου έκανα μωρή!