Léonie Vernier έγραψε:Ότι όντως έχω αλλεργία .
Σε τι ?
Léonie Vernier έγραψε:Ότι όντως έχω αλλεργία .
Αααα και εγώ είχα κόψει όλα τα γλυκά + λιπαρά για μερικούς μήνες όταν έπαιρνα χάπια για την ΑκμήCon Black έγραψε:Ότι πρέπει να κόψω τι σοκολάτα λόγω θεραπείας αλλά εγώ σήμερα έφαγα ένα τεράστιο κρουασάν και ήπια ένα φρεντοτσίνο(Τα τελευταία)
Phineas Nigellus Black έγραψε:Αααα και εγώ είχα κόψει όλα τα γλυκά + λιπαρά για μερικούς μήνες όταν έπαιρνα χάπια για την ΑκμήCon Black έγραψε:Ότι πρέπει να κόψω τι σοκολάτα λόγω θεραπείας αλλά εγώ σήμερα έφαγα ένα τεράστιο κρουασάν και ήπια ένα φρεντοτσίνο(Τα τελευταία)
Roxanne Derwent έγραψε:Ότι είχα ραντεβού με την αισθητικό. Μπαίνω μέσα και:
Αυτή: Γειά σου κοπέλα μου, τι κάνεις; Καλέ πως πάχυνες έτσι;
Εγώ: Ε, ναι, έβαλα 2 κιλά.
Α:Όχι, όχι, παραπάνω έβαλες.
Καταρχάς δεν είναι διαιτολόγος για να λέει τι πρέπει να κόψεις και τι όχι,δεδομένου ότι είσαι στην εφηβεία και ο οργανισμός του εφήβου έχει κάποιες συγκεκριμένες διατροφικές απαιτήσεις.Roxanne Derwent έγραψε:Και ν'αρχίζει να μου λέει να κάνω δίαιτα για να μη βάλω άλλα κιλά, και να κόψω τα γλυκά, και να μην αφήνω έτσι τον εαυτό μου και πωπω πως πάχυνα έτσι, κι ότι είμαι γυναίκα πια και πρέπει να σκέφτομαι σα γυναίκα, και, και, και, και.
Γιατί δεν πας αλλού είπαμε;Roxanne Derwent έγραψε:Μου κάνει μία:
Εγώ όταν παντρεύτηκα στα 33 μου ξέρεις πόσο ήμουν; 57 κιλά. Τώρα είναι κοντά στα 80.
Επειδή αυτή έβαλε 30 κιλά μέσα σε 5 χρόνια εγώ δε φταίω να μου ρίχνει την ψυχολογία κάθε φορά.
Amycus έγραψε:Καταρχάς δεν είναι διαιτολόγος για να λέει τι πρέπει να κόψεις και τι όχι,δεδομένου ότι είσαι στην εφηβεία και ο οργανισμός του εφήβου έχει κάποιες συγκεκριμένες διατροφικές απαιτήσεις.Roxanne Derwent έγραψε:Και ν'αρχίζει να μου λέει να κάνω δίαιτα για να μη βάλω άλλα κιλά, και να κόψω τα γλυκά, και να μην αφήνω έτσι τον εαυτό μου και πωπω πως πάχυνα έτσι, κι ότι είμαι γυναίκα πια και πρέπει να σκέφτομαι σα γυναίκα, και, και, και, και.
Δεύτερον,τι σημαίνει ότι "είσαι γυναίκα πια και πρέπει να σκέπτεσαι σα γυναίκα, και, και, και, και...;" Τι είδους κουλαμάρα είναι πάλι αυτή; Δηλαδή πώς πρέπει να σκέπτονται οι γυναίκες; Πώς πρέπει να είναι οι γυναίκες; Πρέπει να γίνουν όλες 40 κιλά ξανθιά ξέκ*λλα ας πούμε γιατί αλλιώς μετά τι είναι;
Αντε με την κάθε αμόρφωτη κομπλεξικιά αισθητικό που νομίζει ότι επιτελεί και λειτούργημα στην κοινωνία δηλαδή.
Léonie Vernier έγραψε:
Γιατί δεν πας αλλού είπαμε;
Ε μα,τρώω φρίκες όταν διαβάζω κάτι τέτοια.Άνθρωποι είμαστε,όχι κούκλες σε βιτρίνες καταστημάτων για να είμαστε όλοι ίδιοι.Roxanne Derwent έγραψε:Θάνο σ'αγαπώ.
Eνώ αυτή που είναι μεγάλη και καταλαβαίνει,την ζήτησαν για να κάνει την μέιστερ των αισθητικών,η ευφυής νυχοβάφτρα.Roxanne Derwent έγραψε:Της κάνω μία:
"Εγώ νιώθω καλύτερα από ποτέ με το σώμα μου πάντως. "
Και χαμογελάει και παίρνει εκείνο το βλέμμα το, καλά, ό,τι πεις, είσαι μικρή και δεν καταλαβαίνεις.