+27
The Sorting Hat
Evie Frye
Emily Lupin
Milady D' Hiver
Roland Weasley
Alviva Black
@RtVaVa
Sauron the Great
Drussila Diggory
Eleanna Lovegood
aimilia potter
Morgan le Fay
Μia Melanie Hawkins
Nathaniel
Phineas Nigellus Black
Rea
Angel of Death
Larry Who
Nearly Headless Nick
Andros the Invincible
Hecate
-Moony
Alice Longbottom
Cassandra Black
Imperio
Mysterious Wizard
Berenice
31 απαντήσεις
Doctor Who
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°501
Απ: Doctor Who
Όλες έχουν 12 επεισόδια και το Χριστουγεννιάτικο
- Stuff and Thangs:
Luna Scamander- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 15186
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
- Δημοσίευση Ν°502
Εντάξει δεν το θυμόμουν γιατί έχω δει και τα σπεσιαλς που τα μετράνε κι σαν επεισόδια μερικά γιαυτό ρώτησα. Τζιζους κραιστ!
- μπλομ:
Emily Lupin- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 14334
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: how much better is your love than wine
- Δημοσίευση Ν°503
εχω καιρο να ποσταρω εδω αλλα τωρα που βρηκα την ευκαιρια, ας ξεσπασω γιατι σαν πολλα feels να μαζευτηκαν..
εχω να πω οτι εκλαψα. πολυ. στο DW εχω κλαψει μονο στο επεισοδιο με τον Van Gogh αλλα τοσο πολυ εκλαψα μονο στο Face the Raven και στο Hell Bent.
Το σπεσιαλ δεν μαρεσε και παρα πολυ. Μονο στο τελος που ηταν στο εστιατοριο το βρηκα πολυ κιουτ
θεικο^
εχω να πω οτι εκλαψα. πολυ. στο DW εχω κλαψει μονο στο επεισοδιο με τον Van Gogh αλλα τοσο πολυ εκλαψα μονο στο Face the Raven και στο Hell Bent.
- Σπόιλερ:
- Να πω την αληθεια δεν πιστευα ποτε οτι απο κατι τοσο χαζο οσο ενα τατουαζ που μετραει αντιστροφα για το θανατο σου θα αρκουσε για να πεθανει η Κλαρα. Που βασικα δεν πεθανε αλλα..τελος παντων, ξερετε τι εννοω. χθες ξαναειδα το επεισοδιο και πραγματικα νευριασα τοσο πολυ με την συμπεριφορα της. Το παρατραβηξε κα πιεσε πολυ την τυχη της κατι που την οδηγησε στον 'θανατο' της..
- Σπόιλερ:
- 'What's it called?'
'I think it's called... Clara'
Το σπεσιαλ δεν μαρεσε και παρα πολυ. Μονο στο τελος που ηταν στο εστιατοριο το βρηκα πολυ κιουτ
θεικο^
"I am haunted by humans."
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°504
- Σπόιλερ:
- Ο Μοφφατ έχει την τάση να παρατραβαει τους θανάτους.Δεν μας άφησε ήσυχους με την Ριβερ,σκότωνε όλη την ώρα τον Ρορι,σκότωνε και όλη την ώρα την Κλάρα
Ελπίζω και εγώ να δούμε την Κλάρα ξανά.Με κέρδισε στην τελευταία σεζόν .Με τον 12ο είχε αποκτήσει μια ξεχωριστή και αξιολατρευτη σχέση που είχαμε να δούμε από την εποχή της Ντονα
- Σπόιλερ:
- Σταμάτα να κάνεις who εμφανίσεις.Μου δημιουργουνται πολλά feels
Πάω να ξαναδώ 8 η και 9 η σεζόν
- Stuff and Thangs:
Emily Lupin- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 14334
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: how much better is your love than wine
- Δημοσίευση Ν°505
Evie Frye έγραψε:
- Σπόιλερ:
Ο Μοφφατ έχει την τάση να παρατραβαει τους θανάτους.Δεν μας άφησε ήσυχους με την Ριβερ,σκότωνε όλη την ώρα τον Ρορι,σκότωνε και όλη την ώρα την Κλάρα
οντως ^
Ελπίζω και εγώ να δούμε την Κλάρα ξανά.Με κέρδισε στην τελευταία σεζόν .Με τον 12ο είχε αποκτήσει μια ξεχωριστή και αξιολατρευτη σχέση που είχαμε να δούμε από την εποχή της Ντονα
Πραγματικα, μου αρεσε κ μενα αυτη η σχεση που ειχαν αναπτυξει σαν πατερα-κορης.
- Σπόιλερ:
Σταμάτα να κάνεις who εμφανίσεις.Μου δημιουργουνται πολλά feelsΠάω να ξαναδώ 8 η και 9 η σεζόν
neverrrrr εχω κ αλλες εμφανισεις στη λιστα. BRACE YOURSELF
σημερα ειδα καποια επεισοδια απο την κλασσικη σειρα και ξαναειδα απο την καινουργια μερικα απο τον πρωτο. Εκκλεστον, θεουλης♥
"I am haunted by humans."
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°506
My Vote for Amy Pond and River Song!
Η Κλάρα καλή αλλά προτειμό τον 11ο γιατρό και την Έμιλυ... α και
Η Κλάρα καλή αλλά προτειμό τον 11ο γιατρό και την Έμιλυ... α και
- Σπόιλερ:
- Η Κλάρα ζει... αλλά πάει βόλτα με την Βέστερος τύπισσα
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°507
10η το Μεγάλο Σάββατο και ο Καπάλντι φεύγει τα Χριστούγεννα
Αυτά
Αυτά
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°508
^Very Happy about Capaldi
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°509
Εγώ λέω να φύγει ο Μοφφατ και να μείνει ο Καπάλντι
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°510
Κοίτα να φύγουν και οι δύο λέω εγώ. Ο ένας έχει περίεργες ιστορίες και ο άλλος είναι πολύ γέρος.
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°511
[Σεζόν 10 σπόιλερς]
Μετά από ένα απογοητευτικό χριστουγεννιάτικο,ξεκίνησα την 10η και είδα τα 3 πρώτα.Προς το παρόν,μου φαίνεται καλύτερη από την 9η αν και η Μπίλι δεν μου αρέσει και δεν καταλαβαίνω τον ρόλο του Ναρντολ.Να μην συνεχίσει για την 11η
Στο 1ο,λιμνουλες τρώνε ανθρώπους,στο 2ο τα ρομποτακια,στο 3ο το ψαρι και στο 4ο το σπίτι
Πολύ πρωτοτυπία.Ομολογώ πως το The Pilot μου έκανε έναν συνδυασμό του Midnight και του Waters of Mars με τον Τενναντ.Το 2ο μου άρεσε,αν και με ξενέρωσε άσχημα στο τέλος.Το 3ο έμοιαζε εκείνο με μια φάλαινα που αν δεν κάνω λάθος ήταν το 2ο της 5ης σεζόν.
Αρκετοί έχουν πει ότι από το 4ο και μετά βελτιώνεται.Θα δούμε....
Υ.Γ:Η φωτογραφία στο γραφείο του Δόκτορα,δίπλα από αυτήν της Ριβερ, δεν πιστεύω να είναι κάποια από τα classic who και να καταλήξει η Μπίλι τίποτα εγγονή του.
Μετά από ένα απογοητευτικό χριστουγεννιάτικο,ξεκίνησα την 10η και είδα τα 3 πρώτα.Προς το παρόν,μου φαίνεται καλύτερη από την 9η αν και η Μπίλι δεν μου αρέσει και δεν καταλαβαίνω τον ρόλο του Ναρντολ.Να μην συνεχίσει για την 11η
Στο 1ο,λιμνουλες τρώνε ανθρώπους,στο 2ο τα ρομποτακια,στο 3ο το ψαρι και στο 4ο το σπίτι
Πολύ πρωτοτυπία.Ομολογώ πως το The Pilot μου έκανε έναν συνδυασμό του Midnight και του Waters of Mars με τον Τενναντ.Το 2ο μου άρεσε,αν και με ξενέρωσε άσχημα στο τέλος.Το 3ο έμοιαζε εκείνο με μια φάλαινα που αν δεν κάνω λάθος ήταν το 2ο της 5ης σεζόν.
Αρκετοί έχουν πει ότι από το 4ο και μετά βελτιώνεται.Θα δούμε....
Υ.Γ:Η φωτογραφία στο γραφείο του Δόκτορα,δίπλα από αυτήν της Ριβερ, δεν πιστεύω να είναι κάποια από τα classic who και να καταλήξει η Μπίλι τίποτα εγγονή του.
- Stuff and Thangs:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°512
Την Κυριακή θα ανακοινώσουν τον νέο Doctor .Αν είναι ο Kris Marshall θα κάνω χαρακίρι .Να φύγει και η Μπιλ .Καλύτερα θα ήταν να έβγαινε spin off με την Missy
- Stuff and Thangs:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°513
Jodie Whittaker,35 ετών από το Yorkshire,1,67 σε ύψος,έπαιζε στο Broadchurch με τον Tennant.Το BBC κάνει ανακύκλωση ηθοποιών.
Κατ εμέ,κακή επιλογή από την άποψη ότι είναι γυναίκα.Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί ως χαρακτήρας,σε τι περιπέτειες θα μπλέξει και ποια θα είναι η σχέση της με τους companions.Από τη στιγμή που ο Moffat έκανε τον Master Missy,η επιλογή της Jodie Whittaker ήταν forced.
Από την άλλη,περίμενα κάτι χειρότερο όπως τον Chris Marshall.Την βρήκα συμπαθητικούλα και το στυλακι της μου θύμισε λίγο τον Capaldi.
Αποχαιρεταμε έναν καλό ηθοποιό και έναν κακό writer τα Χριστούγεννα
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°514
Θέλω πραγματικά να το τελειώσω αυτές τις μέρες! Λείπουν κάποια επεισόδια.
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°515
Μόλις την τελείωσα.Το 4ο και το 11ο είναι τα καλύτερα της σεζόν,το τελευταίο από τα χειρότερα της σειράς.
- Stuff and Thangs:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°516
Όχι ο Gatiss
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
- Δημοσίευση Ν°517
Αυτό να φανταστώ είναι special?
Αχχ ξέχασα να γράψω! Πριν μια εβδομάδα επιτέλους το τελείωσα! Και έχω να πω ότι δεν μου άρεσαν κάποιες στιγμές!
Κοιτάξτε ότι ο 13ος γιατρός θα είναι μια γυναίκα, ίσως είναι μια καλή αλλαγή. Θα το δούμε στην πορεία!
Αχχ ξέχασα να γράψω! Πριν μια εβδομάδα επιτέλους το τελείωσα! Και έχω να πω ότι δεν μου άρεσαν κάποιες στιγμές!
- Γουαιιι:
- Γιατί πείτε μου, γιατί η κλάρα να έχει τέτοιο τέλος; Είναι ένα ακαταμάχητο δίδυμο! Καλύτερο από όλα τα άλλα που υπήρχαν, γνώμη δική μου! Στεναχωρήθηκα που αποχωρίστηκαν έτσι στο τέλος αλλά τι να κάνουμε η ζωή είναι σκληρή!
Κοιτάξτε ότι ο 13ος γιατρός θα είναι μια γυναίκα, ίσως είναι μια καλή αλλαγή. Θα το δούμε στην πορεία!
- μπλομ:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°518
Ούτε εμένα μου πολυάρεσε γιατί ας πούμε το 11ο έμοιαζε με εκείνο που η Κλάρα ήταν Ντάλεκ.Γενικώς όλα τα επεισόδια είχαν ένα vibe από τα προηγούμενα.
Η Κλάρα θα γυρίσει στο χριστουγεννιάτικο.Δεν ξέρω ως τη μορφή αλλά αν το κάνουν όπως με την Έιμι και τον 11ο θα πεθάνω .Ο Καπάλντι είναι ο THE Doctor.
Ούτε εμένα μου πολυέκανε κλικ στην αρχή αλλά βλέπω το Class το spin-off (που είναι πολύ καλό) και έχει μια δασκάλα εξωγηίνο και είναι μαμάτη και είμαι λίγο πιο οκ τώρα με την επιλογή τους.Απλά να μην βάλουν τίποτα romance interest.
Η Κλάρα θα γυρίσει στο χριστουγεννιάτικο.Δεν ξέρω ως τη μορφή αλλά αν το κάνουν όπως με την Έιμι και τον 11ο θα πεθάνω .Ο Καπάλντι είναι ο THE Doctor.
Ούτε εμένα μου πολυέκανε κλικ στην αρχή αλλά βλέπω το Class το spin-off (που είναι πολύ καλό) και έχει μια δασκάλα εξωγηίνο και είναι μαμάτη και είμαι λίγο πιο οκ τώρα με την επιλογή τους.Απλά να μην βάλουν τίποτα romance interest.
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°519
Αχ καλέ είδα πρόσφατα ένα special χριστουγεννιάτικο με την Κλάρα της παλιάς εποχής (Είχε τζούσι σκηνές!) Ελπίζω να λες άλλο special και όχι αυτό
Αλλά αν είναι να την ξαναδώ!
Καλά ο Καπάλντι ήταν ένας εξαιρετικός ήθοποιός! Του ταίριαζε αρκετά αυτός ο ρόλος!
Χμμμ.. Ποτέ δεν ξέρεις! Ίσως υπάρξει ερωτικό περιεχόμενο. Αλλά μην ξεχνάς είχε πει κάποτε στην τελευταία συντροφιά του ότι δεν έχουν πρόβλημα με το φύλο. Είτε είναι άντρας με άντρας είτε γυναίκα με γυναίκα και εν τέλη είτε άντρας και γυναίκα. Αυτά
Αλλά αν είναι να την ξαναδώ!
Καλά ο Καπάλντι ήταν ένας εξαιρετικός ήθοποιός! Του ταίριαζε αρκετά αυτός ο ρόλος!
Χμμμ.. Ποτέ δεν ξέρεις! Ίσως υπάρξει ερωτικό περιεχόμενο. Αλλά μην ξεχνάς είχε πει κάποτε στην τελευταία συντροφιά του ότι δεν έχουν πρόβλημα με το φύλο. Είτε είναι άντρας με άντρας είτε γυναίκα με γυναίκα και εν τέλη είτε άντρας και γυναίκα. Αυτά
- μπλομ:
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°520
Θα γυρισει στο χριστουγεννιάτικο του '17
Ναι,νταξ'.Αλλά και η επιλογή τους να γίνει γυναίκα έχει πολύ backlash.Τώρα να την βάλουν να πάει με γυναίκα ή στο μέλλον άντρα με άντρα θα την καταστρέψουν τη σειρά.
Η Ρόουζ ήταν ό,τι χειρότερο companion/love interest.Αντιθέτως,με την Ρίβερ το δούλεψαν καλύτερα.
Ναι,νταξ'.Αλλά και η επιλογή τους να γίνει γυναίκα έχει πολύ backlash.Τώρα να την βάλουν να πάει με γυναίκα ή στο μέλλον άντρα με άντρα θα την καταστρέψουν τη σειρά.
Η Ρόουζ ήταν ό,τι χειρότερο companion/love interest.Αντιθέτως,με την Ρίβερ το δούλεψαν καλύτερα.
- Stuff and Thangs:
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°521
Γιατί θα την καταστρέψουν;
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°522
Θα αποχωρήσουν και άλλοι φαν και θα μειωθεί το fanbase.
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°523
Επειδή ο εξωγήινος πρωταγωνιστής δεν είναι στρέητ;
Η σειρά έχασες φανς με τον Μοφατ. Όλοι αυτοί μάλλον θα ξαναρχίσουν να βλέπουν τώρα που έφυγε.
Η σειρά έχασες φανς με τον Μοφατ. Όλοι αυτοί μάλλον θα ξαναρχίσουν να βλέπουν τώρα που έφυγε.
_
_
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
The North Remembers
Evie Frye- Administrator
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°524
Ήδη υπάρχουν πολλές δηλώσεις ότι θα σταματήσουν να βλέπουν λόγω γυναίκας πρωταγωνίστριας.Πολλά ρίσκα παίρνουν
- Stuff and Thangs:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°525
Αν σταματήσουν να βλέπουν επειδή είναι γυναίκα/μη στρεητ καλώς να φύγουν δεν τους χρειάζεται κανείς.
Να γυρίσει και ο Καπταιν Τζακ, το πανσεξουαλ είδωλο να πηγαίνουν μαζί στα διαγαλαξιακά γκει μπαρ.
Να γυρίσει και ο Καπταιν Τζακ, το πανσεξουαλ είδωλο να πηγαίνουν μαζί στα διαγαλαξιακά γκει μπαρ.
_
_
- Stuff:
The North Remembers