Nearly Headless Nick έγραψε:Παίρνει η θεία μου τηλέφωνο τον πατέρα μου και μιας και κοιμόταν το σήκωσα.
Ε:Ναι;
Θ:Παναγιώτη;
Ε:Όχι, ο Πάτρικ είμαι.
Θ:Α, συγγνώμη λάθος.
Καημένη γυναίκα.
Nearly Headless Nick έγραψε:Παίρνει η θεία μου τηλέφωνο τον πατέρα μου και μιας και κοιμόταν το σήκωσα.
Ε:Ναι;
Θ:Παναγιώτη;
Ε:Όχι, ο Πάτρικ είμαι.
Θ:Α, συγγνώμη λάθος.
Φεύγω! Δεν τον αντέχω άλλο τον Τάσο, μου έχει σπάσει τα νεύρα!Nearly Headless Nick έγραψε:Που είσαι Ρέα;!
Cassandra Black έγραψε:Τελικά είμαι πιο pervert απ' όσο νόμιζα
Lucrezia Borgia έγραψε:Cassandra Black έγραψε:Τελικά είμαι πιο pervert απ' όσο νόμιζα
μίλησέ μου για την παιδική σου ηλικία
Μorticia έγραψε:To θέμα δεν είναι ότι κριτικάρω το εαυτό μου. Το θέμα είναι ότι δεν έχω συναισθήματα. Λες να είμαι ρομπότ και να μου το κρύβουν;
Θέλεις να μου πεις πως δεν έχεις πάθος; Δεν το πιστεύω, σε έχω δει να έχεις πάθος για πράγματα, και άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να χωρίζεις πράγματα σε αρέσει και δεν αρέσει. Εσένα όταν δεν σου αρέσει κάτι, θα το αιτιολογήσεις τόσο καλά, που θα κάνεις να αρέσει και στον άλλον.Μorticia έγραψε:Είναι δυνατόν; Δεν μιλάμε πχ. για κάποιον που άργησε να ερωτευτεί ορ γουατέβερ. Απλώς δεν έχω δυνατά συναισθήματα, πράγματα που άλλοι άνθρωποι τα αγαπούν ή τα μισούν με πάθος εγώ απλά τα χωρίζω σε "μου αρέσει", "δεν μου αρέσει".