Nearly Headless Nick έγραψε:Να έχω γράψει ένα κατεβατό ποστ κι όταν πατάω αποστολή, να φεύγει το ιντερνετ και να χάνετε όλο το ποστ. Ε όχι ρε!
α εγώ έχω μάθει πια. κάνω κόπι το ποστ μου κι αν δεν ανέβει, το επικολλώ.
Nearly Headless Nick έγραψε:Να έχω γράψει ένα κατεβατό ποστ κι όταν πατάω αποστολή, να φεύγει το ιντερνετ και να χάνετε όλο το ποστ. Ε όχι ρε!
Αυτό ακριβώς, μαθαίνεις μόλις την πατήσεις δυο-τρεις φορέςMorgan Le Fay έγραψε:Nearly Headless Nick έγραψε:Να έχω γράψει ένα κατεβατό ποστ κι όταν πατάω αποστολή, να φεύγει το ιντερνετ και να χάνετε όλο το ποστ. Ε όχι ρε!
α εγώ έχω μάθει πια. κάνω κόπι το ποστ μου κι αν δεν ανέβει, το επικολλώ.
Nearly Headless Nick έγραψε:Το σκέφτηκα.
Κι εν τω μεταξύ ήταν ποστ στο υπουργείο που απευθυνόμουν σε σένα.
Ότι είσαι πανέμορφη και θέλω μια μέρα να κάτσουμε να μιλήσουμε "σοβαρά" σαν "φίλοι".Morgan Le Fay έγραψε:Nearly Headless Nick έγραψε:Το σκέφτηκα.
και τι μου έλεγες;:blasé:
Nearly Headless Nick έγραψε:Ότι είσαι πανέμορφη και θέλω μια μέρα να κάτσουμε να μιλήσουμε "σοβαρά" σαν "φίλοι".Morgan Le Fay έγραψε:Nearly Headless Nick έγραψε:Το σκέφτηκα.
και τι μου έλεγες;:blasé:
Μην περιμένεις άντρα να προσέξει τα μαλλιά σου. Τα δικά μου έφταναν μέχρι τη μέση, τα έκοψα μέχρι τους ώμους και δεν το παρατήρησε κανένα αγόρι στην τάξη.Alicia Spinnet έγραψε:τα μαλλιά μου είναι βαμμένα ανοιχτό καφέ στις άκρες εδώ κ έναν χρόνο και ο μπαμπάς μου το παρατήρησε χθες! .___.
Μα τα μαλλιά μου είναι τόσο σημαντικά για μένα και θέλω τουλάχιστον ο μπαμπάς μου να τα προσέχει!Eleanna Lovegood έγραψε:Μην περιμένεις άντρα να προσέξει τα μαλλιά σου. Τα δικά μου έφταναν μέχρι τη μέση, τα έκοψα μέχρι τους ώμους και δεν το παρατήρησε κανένα αγόρι στην τάξη.Alicia Spinnet έγραψε:τα μαλλιά μου είναι βαμμένα ανοιχτό καφέ στις άκρες εδώ κ έναν χρόνο και ο μπαμπάς μου το παρατήρησε χθες! .___.
- Σπόιλερ:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εγώ δεν έχω καμία ελπίδα πλέον, εδώ ο κόουτς στο μπάσκετ μας το έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται ποτέ να προσέξει εάν έχουμε κάνει κάτι στα μαλλιά μας για να μην έχουμε παρεξηγήσειςAlicia Spinnet έγραψε:Μα τα μαλλιά μου είναι τόσο σημαντικά για μένα και θέλω τουλάχιστον ο μπαμπάς μου να τα προσέχει!Eleanna Lovegood έγραψε:Μην περιμένεις άντρα να προσέξει τα μαλλιά σου. Τα δικά μου έφταναν μέχρι τη μέση, τα έκοψα μέχρι τους ώμους και δεν το παρατήρησε κανένα αγόρι στην τάξη.Alicia Spinnet έγραψε:τα μαλλιά μου είναι βαμμένα ανοιχτό καφέ στις άκρες εδώ κ έναν χρόνο και ο μπαμπάς μου το παρατήρησε χθες! .___.
- Σπόιλερ:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
- Σπόιλερ:
ΕΛΕΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Αυτό! Τα 'χα βάψει Αύγουστο, το παρατήρησε Μάρτιο, αφού τα 'χα ήδη περάσει άλλες 2 φορές. Ενώ ένα δάχτυλο να τα κόψεις οι περισσότερες γυναίκες σου λένε χαιρέκακα (εάν έχουν πιο μακριά μαλλιά από εσένα πλέον) "Κουρεύτηκες;"Eleanna Lovegood έγραψε:Μην περιμένεις άντρα να προσέξει τα μαλλιά σου.