Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
ήταν να πάω για συνεντευξη σήμερα αλλα είχα την μάνα μου και όλες τις θείες "προσλαμβάνουν ανήλικα?" και "α μην πας εκεί φαίνεται ύποπτο" ή "είναι μακρυά" και "σιγά μη σσε πάρουν, πήγαινε να φας τα μούτρα σου" οπότε δεν πήγα.Βρήκα καινούριο στόχο να σπάσω τα νευρα όλων τους μέσα σε 4-5 μέρες.
Εγώ πάλι τα χω πάρει με όλους τους "θα σας παρουμε τηλεφωνο"= "θα σας γραψουμε στα παλια μας τα παπουτσια". Αφου δεν προκειται να με ειδοποιήσεις, γτ δε μου το λες να μην περιμενω τσαμπα;
καλέ εννοείται οτι θα τους αλλάξω τα φώτα απλά δεν έχω βρει ακόμα σχέδιο.Για τη γιαγιά σκέφτομαι να κυκλοφορώ ντυμμενη στα μαύρα,μαζι με κάποιο βιβλίο που δεν θα της αρέσει(π.χ με βαμπιρ) , να προσεύχομαι στους 7 και δεν εχω σκεφτεί ακόμα τι άλλο Οι υπόλοιπες θελουν να ξεναγησω το γιο μια φιλης τους που ηρθε απο το εξωτερικο οπότε θα βάλω τα δυνατα μου να είμαι οσο το δυνατον χειροτερη σε αυτο μπορω.(εχω την αίσθηση πως δεν μιλάει ελληνικά οπότε θα κάνω πως δεν μιλάω αγγλικά.Επίσης οι θείες θα θέλανε να φοράω τιποτα μινι φουστες κτλ οπότε θα φοραω συννεχεια τζιν) Στη χειρότερη θα τους φτιάξω τσιζ κεικ με κανονικές φλουδες λεμονιού μέσα και οτι άλλο σκεφτώ και θα απαιτήσω να το φάνε
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.