@RtVaVa έγραψε:Βασικά στην κατάθλιψη (ας πούμε ) αν και αυτό που έχω εγώ δεν το λες ακριβώς συναισθηματική κατάθλιψη, μάλλον συναισθηματική αβεβαιότητα.......
Ας μην αποκλείουμε και την συναισθηματική βλακεία που συχνά αντιμετωπίζω εγώ!
@RtVaVa έγραψε:Βασικά στην κατάθλιψη (ας πούμε ) αν και αυτό που έχω εγώ δεν το λες ακριβώς συναισθηματική κατάθλιψη, μάλλον συναισθηματική αβεβαιότητα.......
SiMoS έγραψε:@rt sorry αλλα με ραβεν δεν την ξαναπαταω....γτ εχω να φαω τακουνια...
SiMoS έγραψε:@rt sorry αλλα με ραβεν δεν την ξαναπαταω....γτ εχω να φαω τακουνια...
αμαν τι κολλημα εχεις μαζι μου?Dan_LiZa έγραψε:SiMoS έγραψε:@rt sorry αλλα με ραβεν δεν την ξαναπαταω....γτ εχω να φαω τακουνια...
Δηλαδη εαν ΕΑΝ ελεγε τιποτα η Ελμιρα εσυ τι θα εκανες?
σαν φιλοιDan_LiZa έγραψε:Αφου εσεις οι δυο ταιριαζετε....... να μην το πω?
rockfreak έγραψε:σαν φιλοιDan_LiZa έγραψε:Αφου εσεις οι δυο ταιριαζετε....... να μην το πω?
φιληκα πανταDan_LiZa έγραψε:rockfreak έγραψε:σαν φιλοιDan_LiZa έγραψε:Αφου εσεις οι δυο ταιριαζετε....... να μην το πω?
Φιλοι φιλοι αλλα εχετε καναντησει την Γενικη Κουβεντουλα..... μαγαζακι με κοκκινα φωτακια απο εξω!
δε με πιστευεις???????Dan_LiZa έγραψε:Οχ! Παρεξηγησατε!!! Οχι οχι το χαμογελο δεν ηταν επειδη η Ελμιρα δεν ενδιαφερεται απλα επειδη οσα κανουν με τον Σιμο ειναι "φιλικα"
rockfreak έγραψε:δε με πιστευεις???????Dan_LiZa έγραψε:Οχ! Παρεξηγησατε!!! Οχι οχι το χαμογελο δεν ηταν επειδη η Ελμιρα δεν ενδιαφερεται απλα επειδη οσα κανουν με τον Σιμο ειναι "φιλικα"
Συμεων τσακισου να τους πεις οτι ειμαστε buddies...f**k buddiesms_padfoot!!! έγραψε:Βεβαια.....ετσι το λεμε σημερα!!!!!
Χαχαχαχα!!!!
Λιζα ποσους φιλους ειχες?????Ξερεις μωρε.....τιποτα το σοβαρα....απλως φιλους!
μονο σημερα...? τι καλη που εισαιDan_LiZa έγραψε:rockfreak έγραψε:δε με πιστευεις???????Dan_LiZa έγραψε:Οχ! Παρεξηγησατε!!! Οχι οχι το χαμογελο δεν ηταν επειδη η Ελμιρα δεν ενδιαφερεται απλα επειδη οσα κανουν με τον Σιμο ειναι "φιλικα"
Σε βλεπω δεν εισαι καλα σημερα για αυτο ναι, σε πιστευω.
:nospam: :lol1:ms_padfoot!!! έγραψε:οκ rockfreak το πιασαμε το νοημα....
Χαλαρωσε.......ξεθυμανε.......
(Πω πω πω αυτης της κοπελας της γυαλιζει το ματι καμια φορα!!!!)