Morgan le Fay έγραψε:ζηλιάρη.
Amycus έγραψε:Θείτσα.
Morgan le Fay έγραψε:Αναλφάβητε.
Amycus έγραψε:Γεροντοκόρη.
Αμοιβάδα.Morgan le Fay έγραψε:Ψωριάρη.
Morgan le Fay έγραψε:ζηλιάρη.
Amycus έγραψε:Θείτσα.
Morgan le Fay έγραψε:Αναλφάβητε.
Amycus έγραψε:Γεροντοκόρη.
Αμοιβάδα.Morgan le Fay έγραψε:Ψωριάρη.
Καφέ εγώ; Να σου πω, η ζάχαρη πάει πριν ή μετά τη νιτρογλυκερίνη; Και το νερό πότε το βάζω; Ανάμεσα στο πιπέρι και τη ρίγανη ή το φθόριο και τα πούπουλα;Nethiel έγραψε:^γτ ρε δεν μπορείς?
Αυτά με τη φράουλα εμένα μ' αρέσουν πολύ. Με τη σοκολάτα λιγότερο. Γενικά είναι μέτρια και με λίγες θερμίδες.Amycus έγραψε:Απο γεύση λένε τίποτα;
Δεν είναι η original.Είναι το part 2.Gellert έγραψε:1 χρονο μπαν στο μελος Amycus,που μετέφερε συζητηση απο τοπικ του Υπουργειού σε κοινη θέα.
Tα είδα.Είναι σαν μπατόν σαλέ αλλά στο γλυκό τους.Léonie Vernier έγραψε:Αυτά με τη φράουλα εμένα μ' αρέσουν πολύ. Με τη σοκολάτα λιγότερο. Γενικά είναι μέτρια και με λίγες θερμίδες.
Μπλιαχ.Amycus έγραψε:Tα μπατόν σαλέ,λεπτά και μακριά κομμάτια ζύμης πασπαλισμένα με αλάτι.
Cappuccino!Nethiel έγραψε:οοοο γκαντ
τι καφέ θες;
φρεντοοοLéonie Vernier έγραψε:Cappuccino!Nethiel έγραψε:οοοο γκαντ
τι καφέ θες;
Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε ένα τέλειο άνιμε και θα σκοτώσετε τον πρωταγωνιστή θα σας κάψω το σπίτι.
Phineas Nigellus Black έγραψε:φρεντοοοLéonie Vernier έγραψε:Cappuccino!Nethiel έγραψε:οοοο γκαντ
τι καφέ θες;
Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε ένα τέλειο άνιμε και θα σκοτώσετε τον πρωταγωνιστή θα σας κάψω το σπίτι.
Léonie Vernier έγραψε:Oh Gosh