Eleanna Lovegood έγραψε:Σουτ Τέλος της σεζόνAmycus έγραψε:Oτι αυτή είναι η 2η καλύτερη είδηση που διαβάζω σήμερα.Οριστικό τέλος;Immortality Dumbledore έγραψε:Τελευταιο επεισοδιο tvd.
Είδες τώρα; Μου χάλασες το κέφι.
Eleanna Lovegood έγραψε:Σουτ Τέλος της σεζόνAmycus έγραψε:Oτι αυτή είναι η 2η καλύτερη είδηση που διαβάζω σήμερα.Οριστικό τέλος;Immortality Dumbledore έγραψε:Τελευταιο επεισοδιο tvd.
Συγνώμη Γιατί τέτοια απέχθεια?Amycus έγραψε:Eleanna Lovegood έγραψε:Σουτ Τέλος της σεζόνAmycus έγραψε:
Oτι αυτή είναι η 2η καλύτερη είδηση που διαβάζω σήμερα.Οριστικό τέλος;
Είδες τώρα; Μου χάλασες το κέφι.
Δεν έχω ιδέαAlviva Black έγραψε:^Το επόμενο πότε βγαίνει ?
Ξέρεις πόσες εφηβικές σειρές έχω φάει στην μάπα; Μην ξεχνάς,είμαι μεγάλος.Eleanna Lovegood έγραψε:Συγνώμη Γιατί τέτοια απέχθεια?
Καλή μου,τόσο γλυκιά που νομίζω θα στεναχωρηθώ όταν διαγράψω -κατά λάθος- το τοπικ.Immortality Dumbledore έγραψε:Τα γουστα του παππου Αμυκου δε τα ξερω αρα παω πασο.
Θα ακούω τις άλλες που θα ζητωκραυγάζουν:Θεοοοοοοοοοοοοοοος...Immortality Dumbledore έγραψε:Με τις κακες τις γλωσσες μετα τι θα κανουμε σκεφτομαι μονο:/ Που θα ψιθυριζουν, Κομπλεξικοοοος...
Eleanna Lovegood έγραψε:Θεϊκό είναιImmortality Dumbledore έγραψε:Τελευταιο επεισοδιο tvd.
Amycus έγραψε:Oτι αυτή είναι η 2η καλύτερη είδηση που διαβάζω σήμερα.Οριστικό τέλος;Immortality Dumbledore έγραψε:Τελευταιο επεισοδιο tvd.
Eleanna Lovegood έγραψε:Δεν έχω ιδέαAlviva Black έγραψε:^Το επόμενο πότε βγαίνει ?
Οταν θέλεις κάτι πολύ,όλο το σύμπαν συνομωτεί για να το καταφέρεις.Morgan le Fay έγραψε:Θα ήθελες