Sev έγραψε:Κι εγώ το απόλυτο sex symbol...
ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ!!!!
Sev έγραψε:Ok. Πάει πακέτο με το άλλο...
SiMoS έγραψε:θελω να εξομολογηθω οτι μου κανει φροντηστηριο η ελμιρα σε ρωσσικες φρασεις που λες κατα τη διαρκεια του σ...ξ!
θα σου πω μονο 1...vsio vnutir που σημαινει ολο μεσαEL.J girl έγραψε:SiMoS έγραψε:θελω να εξομολογηθω οτι μου κανει φροντηστηριο η ελμιρα σε ρωσσικες φρασεις που λες κατα τη διαρκεια του σ...ξ!
Ναι ε???Για πες να μαθαίνουμε και τίποτα εποικοδομητικό!!!
Sev έγραψε:Δυστυχώς πρέπει να το εξομολογηθώ. Είμαι εθισμένος στην κολακία...
Sev έγραψε:Δυστυχώς πρέπει να το εξομολογηθώ. Είμαι εθισμένος στην κολακία...
EL.J girl έγραψε:Sev έγραψε:Δυστυχώς πρέπει να το εξομολογηθώ. Είμαι εθισμένος στην κολακία...
Στην κολακια ή την μ***κια??? (Κι εγώ σε λατρεύω μικρέ μου)!!!
Dan_LiZa έγραψε:Dimi έγραψε:Darkness έγραψε:Τους είχα πει ότι την Παρασκευή θα βγω έξω, αλλά δεν τους είπα που πήγα. Πάλι καλά που βγήκαν κι αυτοί γιατί πήγα σπίτι στις 4 το πρωί τραγουδώντας Καλομοίρα, απ' ότι μου είπαν. Τους ειπα ότι μπορεί να με πείραξε τίποτα που έφαγα.
Τυχερη ησουν, γιατι δεν νομιζω να την εβγαζες καθαρη αν σε εβλεπαν στις 4 να τραγουδας τις επιτυχιες της Καλομοιρας!
Σωστη.
Τι σου πε το παιδι?
Και τα δύο τα ήξερα. Ειδικά το 2ο πάααααααααααρα πολύ καλά!Dan_LiZa έγραψε:Τουλαχιστον εμαθες δυο πραγματα: Οτι το ποτο ειναι σ***α και οτι το αγορι σου ενδιαφερεται πραγματικα για εσενα
multi έγραψε:Θέλω να εξομολογηθώ πως μάλλον ο σκύλος του κολλητού μου είναι gay!