Dan_LiZa έγραψε:Δεν νομιζω οτι υποβαθμιζεις την "σοβαροτητα" του θεματος λεγοντας κατι ευγενικα.
Δες το αντικειμενικά το θέμα. Θα δεις ότι έχω δίκιο...
Dan_LiZa έγραψε:Δεν νομιζω οτι υποβαθμιζεις την "σοβαροτητα" του θεματος λεγοντας κατι ευγενικα.
ελεος...EL.J girl έγραψε:Κουράγιο περνας γρακοευλογιά μάλλον!!!ΛΟΛ
SiMoS έγραψε:ελεος...EL.J girl έγραψε:Κουράγιο περνας γρακοευλογιά μάλλον!!!ΛΟΛ
@RtVaVa έγραψε:Θέλω να εξομολογηθώ ότι αγόρασα κινητό χωρίς να το πω στους γονείς μου...
Darkness έγραψε:Θέλω να εξομολογηθώ ότι την Παρασκευή έγινα τύφλα. Είπα κι εγώ μια φορά να το ρίξω έξω και όλο το Σάββατο ήμουν στο κρεβάτι, πονοκέφαλος και εμετός.
Darkness έγραψε:Τους είχα πει ότι την Παρασκευή θα βγω έξω, αλλά δεν τους είπα που πήγα. Πάλι καλά που βγήκαν κι αυτοί γιατί πήγα σπίτι στις 4 το πρωί τραγουδώντας Καλομοίρα, απ' ότι μου είπαν. Τους ειπα ότι μπορεί να με πείραξε τίποτα που έφαγα.
Darkness έγραψε:Τι να τους έλεγα? Ότι έγινα ντίρλα?
Darkness έγραψε:Τους είχα πει ότι την Παρασκευή θα βγω έξω, αλλά δεν τους είπα που πήγα. Πάλι καλά που βγήκαν κι αυτοί γιατί πήγα σπίτι στις 4 το πρωί τραγουδώντας Καλομοίρα, απ' ότι μου είπαν. Τους ειπα ότι μπορεί να με πείραξε τίποτα που έφαγα.
Dimi έγραψε:Darkness έγραψε:Τους είχα πει ότι την Παρασκευή θα βγω έξω, αλλά δεν τους είπα που πήγα. Πάλι καλά που βγήκαν κι αυτοί γιατί πήγα σπίτι στις 4 το πρωί τραγουδώντας Καλομοίρα, απ' ότι μου είπαν. Τους ειπα ότι μπορεί να με πείραξε τίποτα που έφαγα.
Τυχερη ησουν, γιατι δεν νομιζω να την εβγαζες καθαρη αν σε εβλεπαν στις 4 να τραγουδας τις επιτυχιες της Καλομοιρας!
Darkness έγραψε:Κοίτα, αν δεν έβγαιναν, δεν θα έβγαινα κι εγώ, απλά μου είπαν ότι θα αργήσουν πολύ και να μην μείνω μόνη μου, γι' αυτό βγήκα. Άσε τους γονείς μου, τι άκουσα απ' το αγόρι μου να ρωτάς καλύτερα. Όχι ότι είχε άδικο, δηλαδή.
πρωτοτυπησες παλιjate έγραψε:Βαριεμαι..