Phineas Nigellus Black έγραψε:Θα δηλώσω και αγγλικά (8ο μάθημα ) για να μπορέσω να δηλώσω Διεθνών Ευρωπαικών και Οικονομικών σπουδών Θεσσαλονίκης (νομίζω έτσι λέγεται η σχολή ) Που έχει αρκετά χαμηλή βάση και εγγράφεσαι και στο Οικονομικό Επιμελητήριο με το πτυχίο
Μαρία, εσύ που έδωσες αγγλικά τι επίπεδο είναι;
Θα μιλήσω και με την Καθηγήτρια των Αγγλικών στο σχολείο που είναι γαμάτη και μας είπε απο την αρχή της χρονιάς όσοι θελήσουν να το δώσουν πανελλαδικά να της πούμε να μας βοηθήσει <3
Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα τα θέματα, βασικά εγώ στις ασκήσεις μια χαρά τα είχα πάει.
Στην έκθεση έφαγα άκυρο γιατί δε μπορούσα σε 200 μόνο λέξεις να απαντήσω σε 4 ερωτήματα που ήθελαν και κάμποση ανάλυση Οπότε δεν έγραψα καλά και αυτό μου έφαγε βαθμούς, αλλά αν εσύ προσέχεις και δε βιάζεσαι, θα 'σαι ΟΚ
Τώρα γενικά θα σου πρότεινα να πάρεις ένα βιβλίο που έχει τέτοια ακριβώς θέματα και ήταν και ανανεωμένο από το 2011 (εγώ φωτοτυπημένο το πήρα 3-4 ευρώ βαριά ). Γενικά διάβαζε απλά κείμενα και μάθαινε νέες λέξεις. Δεν ξέρω τι επίπεδο αγγλικών έχεις, αλλά γενικά καλό θα ταν να δείξεις πως ξέρεις 2-3 πράγματα παραπάνω.
Και επίσης μίλα με την καθηγήτρια από το σχολείο, εγώ με την κυρία που μου έκανε μάθημα για profieciency είχα μιλήσει και βοήθησε Αυτά May the force be with you.
Πάντως δε θέλω να σας τρομάξω, αλλά σε εμάς ο υψηλότερος βαθμός που γράψανε φέτος αγγλικά ήταν 17 νομίζω ή 17.5 γιατί ήταν λίγο περίεργα τα θέματα (το κοτόπουλο τους έφαγε όλους ) Αλλά γενικά, αμά γράψετε καλά στα άλλα και μετά από 13-15 στα αγγλικά, καλά είστε
Edit: Όσον αφορά τις ασκήσεις γιατί τώρα είδα το πάνω ποστ.
Σου δίνουν ένα κείμενο και μετά 4 ερωτήσεις που είναι κατανόησης (και δε μετράνε τα ορθογραφικά και τα συντακτικά, αλλά δεν πρέπει να αντιγράψεις ότι λέει το κείμενο).
Μία πολλαπλής. Γελοία. Απλά.
Μετά στο βιβλίο που έκανα πέρσι είχε μία με παράγωγα και είτε μία με συμπλήρωση των κατάλληλων φράσεων (who, which, that) (σχετικά εύκολη, στοιχειωδης γνώσεις), είτε μία που έπρεπε από spoken form να τα πας σε written form. Ουτε καν πλάγιος->ευθύς. Όλοι 0/4 παίρναμε σε αυτή με την αξία μας
Τέλος, συνήθως είχε να αντιστοιχήσεις τα μισά των παροιμιών(συνήθως) μεταξύ τους και μία έκθεση.
Πέρσι έπεσαν οι κατανόησεις, το πολλαπλής, τα παράγωγα, αυτό με τις φράσεις και αντί για την αντιστοίχηση είχε μία αρίθμηση σαν "ιστορίας" με ένα κοτόπουλο. Ήταν κάποιες φράσεις μπερδεμένες και έπρεπε να τις βάλεις σε σωστή σειρά και όοοολοι το έκαναν λάθος γιατί ήταν διφορούμενο