ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙVicky Tonks έγραψε: δεν ξέρω να παίζω τίτσου. Πόπη να μου μάθεις !
Μπορώ να σε μάθω και εγώ.
Τίτσου και τα μυαλά στα κάγκελα.
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙVicky Tonks έγραψε: δεν ξέρω να παίζω τίτσου. Πόπη να μου μάθεις !
σοβαρά το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις βγήκα απο το σπίτι ήταν να πάω στην εκκλησία του Κυρίλλου και Μεθόδιου που είχα κάνει τάμα και πήγαινα συχνά στις πανελλήνιες.elliza έγραψε:Συγχαρητήρια παιδιά!!!
Τάσο εσύ ξεκίνα για Ιεροσόλυμα για το τάμα, για να είσαι πίσω στις εγγραφές.
απ'ότι ξέρω είναι καλό τμήμα,κ τα χανιά είναι πανέμορφαElliza Cullen έγραψε:
Εγω περασα Μηχανικων Φυσικων Πορων και Περιβαλλοντος στα Χανια.
όντως?? ωωωω γλυκούλιMMc έγραψε:σοβαρά το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις βγήκα απο το σπίτι ήταν να πάω στην εκκλησία του Κυρίλλου και Μεθόδιου που είχα κάνει τάμα και πήγαινα συχνά στις πανελλήνιες.elliza έγραψε:Συγχαρητήρια παιδιά!!!
Τάσο εσύ ξεκίνα για Ιεροσόλυμα για το τάμα, για να είσαι πίσω στις εγγραφές.
MMc έγραψε:Σοβαρά το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις βγήκα απο το σπίτι ήταν να πάω στην εκκλησία του Κυρίλλου και Μεθόδιου που είχα κάνει τάμα και πήγαινα συχνά στις πανελλήνιες.
Mirabelle έγραψε:^Μαρίνα είπαμε μην χτυπιέσαι
Καλα δεν αμφιβαλλω.... δεν "χτυπιεμαι" για την σχολη ουτε και για την πολη (ισα ισα που χαρηκα που περασα κρητη και οχι καμια καβαλα, δραμα, κοζανη....).FLEUR258 έγραψε:απ'ότι ξέρω είναι καλό τμήμα, κ τα χανιά είναι πανέμορφα
Έλα ρε Μαρινάκι κι εσύ εδώ;Elliza Cullen έγραψε:Τασο συγχαρητηρια!
Χριστινα εισαι η Rosemarie Cullen ετσι δεν ειναι; Εγω ειμαι η Μαρινα, Lizzy Cullen, Queen in the North Μπραβο για την αγγλικη φιλολογια!! Χαρηκα οταν το ειδα!
Εγω περασα Μηχανικων Φυσικων Πορων και Περιβαλλοντος στα Χανια.
ΕΤΣΙElohim Meth έγραψε:Αγγλική Θεσσαλονίκης. Okay, I'm done.
Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες~
Καλή σταδιοδρομία τώρα και πάντα τέτοιες χαρές.
τωρα με την επαναφορα των νικ σε ψιλιαστηκα...TiNaKi έγραψε:Έλα ρε Μαρινάκι κι εσύ εδώ;
Ναι, εγώ είμαι!
Ευχαριστώ! Και σε σένα συγχαρητήρια, είδες μια χαρά σχολή. Και τα Χανιά είναι πολύ ωραία!
Γιατίιι?? :OElliza Cullen έγραψε:
Ναι καλη σχολη, δεν λεω. Και τα Χανια μ αρεσουν. Αλλα κατα 95% δεν θα παω
Είμαι 1.55 και 48 κιλά. Σου ορκίζομαι ότι χωράω στη βαλίτσα σου! Τι ρούχα τι εγώ!Elliza Cullen έγραψε:Σκεφτομαι να μετακομισω μονιμα Αυστραλια
Phineas Nigellus Black έγραψε:wtf?
Ναι. Το ελεγα μαλιστα απο καιρο. Ακομα και να περνουσα στην 1η μου επιλογη μπορει τελικα να πηγαινα αυστραλια. Δεν ηταν οτι δεν ημουν ευχαριστημενη με τη σχολη. Ηδη μιλησα με το πανεπιστημιο (unsw - university of new south wales) και τωρα ψαχνομαι για την γλωσσα.TiNaKi έγραψε:Σοβαρολογείς;
Leonie Vernier έγραψε:Είμαι 1.55 και 48 κιλά. Σου ορκίζομαι ότι χωράω στη βαλίτσα σου! Τι ρούχα τι εγώ!
Elliza Cullen έγραψε:Phineas Nigellus Black έγραψε:wtf?Ναι. Το ελεγα μαλιστα απο καιρο. Ακομα και να περνουσα στην 1η μου επιλογη μπορει τελικα να πηγαινα αυστραλια. Δεν ηταν οτι δεν ημουν ευχαριστημενη με τη σχολη. Ηδη μιλησα με το πανεπιστημιο (unsw - university of new south wales) και τωρα ψαχνομαι για την γλωσσαTiNaKi έγραψε:Σοβαρολογείς;