Περιλήψεις 1-5 Απριλίου
Πανικός γίνεται, από κει που δεν κινούταν τίποτα έχουμε 3-4 αποκαλύψεις τη βδομάδα
Hecate έγραψε:Πάντως στη σκηνή που διέκοπτε την Σάννυ στο τραπέζι και μετά που έδειχνε το φλάσμπακ με τη γυναίκα του φαινόταν ψυχάκιας...
Μια μέρα θα με πεθάνεις Εκάτη,το πιστεύω.Hecate έγραψε:Μετάφρασε το μας λίγο σε κάποια γλώσσα που ξέρουμε.
Morgan le Fay έγραψε:Από τους βασιλιάδες, τώρα το είδα. αυτος μωρέ που έπαθε ατύχημα και παίζει στο σίριαλ. Κλινικά νεκρός λένε.
Lena* έγραψε:Η Σαννυ την ειχε πεσει παλια στον Θεοφιλο και τραβιξε κ βιντεο για να σωσει τον Σιμον γιατι θα τον εδιωχνε ο Θεοφιλος κ ειχε παει να την βιασει. ;p
Hecate έγραψε:Είμαι σίγουρη πως κάπου διάβασα ότι θα την εκμεταλλευτεί αργότερα
Κρασί για αρχή και αν τσακωθούνε κιόλας θα ανοίξουμε και τη σαμπάνια!
tvzapping.gr έγραψε:Την ώρα που ο πατέρας του έχει όλα αυτά τα ανοιχτά μέτωπα, φίδια έχουν αρχίσει να ζώνουν και τον Αρη στα ''Κλεμμένα Ονειρα'', ο οποίος μαθαίνει ότι μετά την αποφυλάκιση του Σταύρου, ξεκινούν ταχύτατα οι προετοιμασίες για τον γάμο του με τη Φαίη ! Μάλιστα εξοργίζεται ακόμα περισσότερο όταν τον ενημερώνουν ότι οι δύο τους δεν βλέπουν την ώρα να ενωθούν ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
Στο άκουσμα της είδησης, ο Αρης παθαίνει πανικό, δεν μπορούσε να προβλέψει ότι όλα θα γίνουν τόσο γρήγορα και ξεχνά τον έρωτα του για τη Νατάσσα, αφού συνειδητοποιεί ότι η Φαίη είναι η μοναδική γυναίκα που αγάπησε και δεν πρόκειται να αφήσει να προχωρήσει στο γάμο με τον Χαλκιά.
Η κόντρα ξυπνά ξανά μέσα του και κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να εμποδίσει την τελετή...Θα τα καταφέρει?
FLEUR258 έγραψε:Θέλουν να παντρευτούν??Πφφ δεν μου αρέσει.
Μήπως θέλουν να ανοίξουν και σπιτικό με παιδάκια κτλ?
ΝΕΜΕΣΙΣ έγραψε:Εγώ το παρακολουθώ το σίριαλ από τότε που το βάζει στις 21:15 γιατί πριν είχα μαθήματα και το έβλεπα ελάχιστα! Το μόνο που έχω καταλάβει είναι πως γενικά οι Μαλτέζοι είναι όλοι παλιόπαιδα!(για να μην πω κάτι χειρότερο! )
Hecate έγραψε:FLEUR258 έγραψε:Θέλουν να παντρευτούν??Πφφ δεν μου αρέσει.
Μήπως θέλουν να ανοίξουν και σπιτικό με παιδάκια κτλ?
Πλάκα πλάκα στο τρέιλερ του 2ου κύκλου η Φαίη ήταν με ένα μωρό στην αγκαλιά
Hecate έγραψε:Τη Χρύσα πάντα τη συμπαθούσα.
Μπορεί να ήταν αυτό, τι να σου πω... Ελπίζω μόνο να μην ξαναμείνει έγκυος. Όχι από τώρα γιαγιά η Βίκυ.. εεε, η Αλεξάνδρα
Hecate έγραψε:Και η Κρίστι έπρεπε να μείνει... Ελπίζω να την ξαναφέρουν.