+26
HornetGR
Nearly Headless Nick
Violleta Black
Phineas Nigellus Black
Katherine Black
Merlin the Great
Alicia Spinnet
Cassiopeia Black
elliza
Milady D' Hiver
xaroula-sp1999
Μia Melanie Hawkins
GinnyHermione
Witch-King
Elizabeth Swan
Lena*
FoNikos21
Mirabelle Salvatore
Imperio
Romilda Vane
Berenice
Morgan le Fay
Gellert
Amycus
FLEUR258
Hecate
30 απαντήσεις
Κλεμμένα Όν3ιρα
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°226
Απ: Κλεμμένα Όν3ιρα
αν ειναι για τον μπουγιουρη τοτε το δεχομαι
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°227
Ρε και εγώ αυτόν τον κακιασμένο θέλω να δω!!elliza έγραψε:Καλέ κάπου πήρε το αυτί μου ότι ο Αλέξανδρος Σταύρου θα αντικατασταθεί. Είναι άδικο, εγώ αυτόν τον Μαλτέζο θέλω να δω να υποφέρει, κανέναν άλλοοοοο!
ΟΝΤΩΣ????elliza έγραψε:^^Έλα μωρέ την γλυκούλα!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧMilady D' Hiver έγραψε:Ναι.
Απο οτι ξερω....
- Σπόιλερ:
Ο πατερας Μαλτεζος θα κανει πλαστικη στο προσωπο για να μην τον αναγνωριζουν και γι αυτο και καλα θα αλλαξει ο ηθοποιος. Και ο αλεξανδρος σταυρου θα μαγνητοσκοπησει τα λογια και θα βαζουν την φωνη πανω απο του αλλου ( ; )/αντι του αλλου ( ; )
Πόσο μπροστά είμαστε τοκερατομου;;;
Και πάλι όντως?Hecate έγραψε:Θα βάλουν τον Μπουγιούρη στη θέση του Σταύρου. Θα ζήσουμε επικές στιγμές σπικάζ
Του πάει το κακό,αλλά ας όψετε που είναι ωραίος ηθοποιός.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°228
Μια φιλη μου -φαν της σειρας- μου ειπε οτι δεν θα ειναι ο Μπουγιουρης αλλα ενας αλλος. Δεν θυμαμαι το ονομα ομως που μου ειπε...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°229
^Για τον Στανκόγλου άκουσα!
Άαααντε πότε θα βγάλουν ένα πρόμο;
Άαααντε πότε θα βγάλουν ένα πρόμο;
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°230
Οντως... δεν θα πρεπε να χε βγει; Τι περιμενουν;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°231
Μπήκα σε κάποια facebook groups της σειράς και βρήκα αυτά:
- Πρώτο επεισόδιο:
- Η Άννα Ανδριανού αποκαλύπτει τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς "Κλεμμένα όνειρα" που θα αρχίσει να προβάλλεται τον Οκτώβρη!
"Η σειρά ξεκινάει από το σημείο ακριβώς που ολοκληρώθηκε ο β' κύκλος, με το γάμο του Στα΄ρου και της Φαίης. Η νύφη λιποθυμά μετά το δηλητήριο που είχε το περιδέραιο του λαιμού που της είχε στείλει ο Άρης, ενώ η Βίκυ, καθώς πηγαίνει μόνη στο γάμο του μονάκριβου γιου της, δεν υποψιάζεται τι πρόκειται να ταράξει τη ζωή της... Ο γάμος γίνεται χωρίς τη Βίκυ, που πέφτει στο δρόμο και τραυματίζεται πολύ βαριά. Βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. Ο Μαλτέζος, που τυχαία βρίσκεται μπροστά στο συμβάν, μετά από αυτό αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στη Βίκυ και προσπαθεί με κάθε τρόπο και κρυφά από την οικογένειά της να σώσει τη ζωή της. Ο Μαλτέζος συνειδητοποιεί ότι η Βίκυ είναι ο μεγαλύτερος έρωτάς της ζωής του και η αγωνιά για να διασωθεί η υγεία της. Μετά το γάμο δεν ακολουθεί γαμήλιο πάρτι και όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο. Ο Σταύρος ζει τη χειρότερη στιγμή της ζωής του, καθώς βρίσκεται στο προσκέφαλο της μητέρας του, που χαροπαλεύει. Ο Μαλτέζος καθώς γνωρίζει οτι ο Σταύρος είναι ο γιος του, επιθυμεί διακαώς να του μιλήσει και να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Ο Σταύρος όταν μαθαίνει ότι ο Μαλτέζος είναι ο πατέρας του, θα τον αντιμετωπίσει ανάλογα, αλλά και η Άννα που έχει χάσει τον αγαπημένο της Μπίλλυ θα ορκιστεί να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τον Μαλτέζο και θα βγάλει στη φόρα τα γεγονότα του παρελθόντος. Τέλος, ο Άρης μετανιώνει για το μεγάλο κακό που έκανε στη Φαίη και το Σταύρο, δίχως να μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό του για όσα προκάλεσε η συμπεριφορά του" λέει στο περιοδικό Τηλεθεατή η Άννα Ανδριανού για όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν!
- WTF?:
- Ο Τρίτος κύκλος θα μας κρατήσει παρέα όλη την σεζόν.Μέχρι και τον Ιανουάριο θα δούμε τις ιστορίες να εξελίσσονται κανονικά και έπειτα θα γίνει ένα ''πέρασμα'' δέκα χρονών όπου θα δούμε τους ήρωες στην νέα φάση της ζωής τους.
- Σπόιλερς:
- Η Μαρία θα επιστρέψει από το εξωτερικό και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή του Σταύρου και του Άρη.Η Φρύνη θα μείνει έγκυος από τον Σάκη.Η Χρύσα και ο Ρώσος θα ζήσουν τον μεγάλο έρωτα αλλά και μεγάλο πόνο καθώς θα δίνουν μάχη για να κρατήσουν την σχέση τους.
- Ρόλος Μπουγιούρη:
- Όταν η Βίκυ συνέλθει από το κώμα ο Δημήτρης θα επιχειρήσει να πάει να την δει.Όμως θα τον απορρίψει τελειωτικά,όπως και τα παιδιά του.Η Άννα θα τον καταδώσει στην αστυνομία.Ο Δημήτρης θα αναγκαστεί να κρυφτεί. Τότε είναι που θα μπει στην σειρά ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Δεν θα κάνει τον Μαλτέζο,αλλά ένα άτομο που θα πάρει εκδίκηση από όλους για χάρη του Μαλτέζου.Ο Αλέξανδρος Σταύρου δεν θα φύγει από την σειρά,μέχρι το τελευταίο επεισόδιο θα είναι.
- Συνέντευξη Άρη:
- O Ορφέας Παπαδόπουλος, ο «Άρης» των «Κλεμμένων ονείρων» του Δημήτρη Αρβανίτη, μιλάει για τον χαμό της Φαίης (Βάσω Λασκαράκη), τη σχέση του με τον Σταύρο (Κωνσταντίνο Λάγκο), αλλά και με τον Μαλτέζο που αντιμετωπίζει πλέον τις συνέπειες των πράξεών του.
«Ο Άρης εξακολουθεί να σιχαίνεται το γεγονός πως είναι αδέλφια με τον Σταύρο. Εχει κάποιες κρίσεις συνείδησης, αλλά σε γενικές γραμμές παραμένει το ίδιο σκληρός και άτεγκτος», λέει ο Ορφέας Παπαδόπουλος για τη σειρά «Κλεμμένα όνειρα»
«Ήδη από την προηγούμενη σεζόν ο Μαλτέζος στριμώχνεται ολοένα και περισσότερο. Από εδώ και πέρα, λόγω των εξελίξεων με τη Βίκυ, θα τον βλέπουμε να βυθίζεται σταδιακά ως συνέπεια των αποτρόπαιων πράξεών του», λέει ο ηθοποιός που έγινε γνωστός με τον ρόλο του κολεγιόπαιδου Άρη. Φέτος μαζί με την Τζόυς Ευείδη και τη Σοφία Φαραζή θα είναι στο θέατρο «Γκλόρια» με την κωμωδία του Μάρτιν Ντάουνινγκ «Τερατώδη προβλήματα».
Πώς διαγράφεται ο ρόλος του Άρη μετά τον χαμό της Φαίης;
Σίγουρα θα είναι πολύ σκληρό για τον ίδιο. Ανεξάρτητα με το αν φταίει ο ίδιος επειδή της χάρισε το δηλητηριασμένο περιδέραιο ή όχι, η απώλεια της θα του στοιχίσει αρκετά. Η Φαίη ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του και την είδε να χάνεται μπροστά στα μάτια του. Σίγουρα θα λυγίσει.
Η σχέση του Σταύρου και του Άρη πώς θα εξελιχθεί;
Αυτά τα δύο παιδιά έχουν πολλά θέματα και νομίζω ότι θα τους πάρει πολύ χρόνο μέχρι να τα λύσουν. Θα πρέπει να ζήσουν πράγματα και να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους φέρουν πιο κοντά. Για τον Σταύρο είναι σίγουρα πιο εύκολο λόγω του χαρακτήρα του να συγχωρέσει και να αποδεχτεί τον Άρη ως αδελφό του. Ομως ο Άρης εξακολουθεί να σιχαίνεται το γεγονός πως είναι αδέλφια. Εχει κάποιες κρίσεις συνείδησης αλλά σε γενικές γραμμές παραμένει το ίδιο σκληρός και άτεγκτος.
Ο Άρης μαθαίνει επίσης πως αυτός είναι στην πραγματικότητα ο νόθος γιος...
Ο Άρης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ολο αυτό το κάστρο, το φρούριο της καλής ζωής που είχε μέχρι σήμερα γύρω του, τον εγκαταλείπει όταν ανακαλύπτει πως η μητέρα του είναι μια λαϊκή γυναίκα. Είναι σίγουρο πως θα την απαρνηθεί.
Θα πάρει, άραγε, κάποιο μάθημα από όλα αυτά;
Τα χαστούκια που θα φάει σίγουρα θα τον ισορροπήσουν. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτός ο καλός στο τέλος. Δεν θα την άντεχα αυτήν τη στροφή! Εχω αγαπήσει τον ρόλο του Άρη, μου έχει δώσει τόσο πολλά όλο αυτό τον καιρό. Να αλλάξει τελείως δεν το νομίζω γιατί αυτά δεν συμβαίνουν εύκολα στην πραγματική ζωή. Ομως σίγουρα θα συνειδητοποιήσει μερικά πράγματα.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°232
1Σποιλερ)Καλά αν όλα αυτά τα δούμε στο 1ο στα υπόλοιπα τι θα γίνει?
2 Σποιλερ)αποκλείεταιι
3 σπόιλερ) Τι άλλο θα δούμε?? Η Φρύνη έγκυος?
2 Σποιλερ)αποκλείεταιι
3 σπόιλερ) Τι άλλο θα δούμε?? Η Φρύνη έγκυος?
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°233
Οντως... αν ολα αυτα γινουν στο 1ο επ μετα τι θα γινει;
Αν ηταν μια γενικη περιγραφη του κυκλου θα ελεγα οτι στο τελος ο Αρης θα αυτοκτονησει... αλλα δεν ειναι.
ενθουσιαστηκα παντως με την πλοκη γυρω απο τον πατερα μαλτεζο και τον ρολο του μπουγιουρη
Αν ηταν μια γενικη περιγραφη του κυκλου θα ελεγα οτι στο τελος ο Αρης θα αυτοκτονησει... αλλα δεν ειναι.
ενθουσιαστηκα παντως με την πλοκη γυρω απο τον πατερα μαλτεζο και τον ρολο του μπουγιουρη
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°234
- Σπόιλερ:
- Ο χαμός της Φαίης Κουλ,βασικά,δεν ξέρω
Για Ρώσο/Σάννυ δε μας λένε και νευριάζω
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°235
Εγω σιπαρω Ρωσο/Χρυσα οποτε δεν με ενδιαφερει τι γινεται με την Σαννυ.
Ειμαι ομως περιεργη για το τι θα γινει με την μαμα της και τον αλλο...
Ειμαι ομως περιεργη για το τι θα γινει με την μαμα της και τον αλλο...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°236
Ούτε εγώ θέλω Ρώσσο/Σάννυ (Ρωσάννυ? ).
Θέλω να δω πως θα τους δείξουν στα 10 χρόνια μετά. Η Βίκυ και η Αλεξάνδρα υποτίθεται ότι είναι σαρανταφεύγα (η Αλεξάνδρα λογικά μεγαλύτερη) αλλά οι ηθοποιοί είναι 35ρες, πώς θα τις δείξουν στα 50++ ???
Θέλω να δω πως θα τους δείξουν στα 10 χρόνια μετά. Η Βίκυ και η Αλεξάνδρα υποτίθεται ότι είναι σαρανταφεύγα (η Αλεξάνδρα λογικά μεγαλύτερη) αλλά οι ηθοποιοί είναι 35ρες, πώς θα τις δείξουν στα 50++ ???
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°237
Ενδιαφερον παντως, δεν το περιμενα να το κανουν.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°238
Μάλλον Νικολ πάνε οι ελπίδες μας για Ρώσσο ΣάννυBerenice έγραψε:
- Σπόιλερ:
Ο χαμός της Φαίης Κουλ,βασικά,δεν ξέρω
Για Ρώσο/Σάννυ δε μας λένε και νευριάζω
Ίδιοι θα είναι,απλά με καμία ανταύγια στο μαλλί το πίστεύω.Hecate έγραψε:Ούτε εγώ θέλω Ρώσσο/Σάννυ (Ρωσάννυ? ).
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°239
Η Βικη θελω να πεθανει. Ειμαι κακια;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°240
^^Ή μπορεί να είναι σαν το τελευταίο επεισόδιο στα Μυστικά της Εδέμ που άλλαξαν σπίτια και κούρεμα και εμείς έπρεπε να καταλάβουμε ότι πέρασαν 10-15 χρόνια
^Να μάθει πρώτα ότι έχει το λάθος παιδί και μετά ας πεθάνει
^Να μάθει πρώτα ότι έχει το λάθος παιδί και μετά ας πεθάνει
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°241
Με εκνευριζει παρα πολυ. Βεβαια απο την αλλη θα παρει τον Μαλτεζο απο κατω... ειμαι σε διλημμα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°242
Ας το πάρει
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°243
Γιατί δεν θέλετε Ρώσο/Σάννυ;
Πρέπει να μας φέρουν έναν ωραίο αστυνομικό να παιχτεί φάση με Σάννυ!OBSESSED?WHO?ME??
Πρέπει να μας φέρουν έναν ωραίο αστυνομικό να παιχτεί φάση με Σάννυ!OBSESSED?WHO?ME??
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°244
Γιατι ρε συ ειναι ξεκαθαρο πως αυτος ειναι ερωτευμενος με την Χρυσα. Με την Σαννυ δεν εχουν χημεια. Ειναι απλα φιλοι. Και νομιζω οτι η Σαννυ απλα... νομιζει πως τον αγαπαει διαφορετικα. Μακαρι να γινει αυτο που λες! Ενας σεξι νεαρος badass αστυνομικος για την Σαννυ μας!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°245
Βασικά δεν συμπαθώ τη Σάννυ Ας της φέρουν και αστυνομικό και πυροσβέστη και βατραχάνθρωπο αν θέλουν αρκεί να την κάνουν λιγότερο σπαστική
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°246
Ρε έχουν χημεία! Πώς τα λέτε αυτά;;
Η Χρύσα ταίριαζε με Σταύρο Ειδικά τώρα που έγινε άνθρωπος!
Ρώσος/Χρύσα δεν ταιριάζουνε σας λέω,τόσο αντικειμενικά το λέω!!!1!
Η Χρύσα ταίριαζε με Σταύρο Ειδικά τώρα που έγινε άνθρωπος!
Ρώσος/Χρύσα δεν ταιριάζουνε σας λέω,τόσο αντικειμενικά το λέω!!!1!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°247
Η Σαννυ μωρε καλη ειναι
Η Χρυσα δεν ταιριαζει με τον Σταυρο! Δεν πολυσυμπαθω ουτε τον Σταυρο, ουτε την Φαιη αλλα πιστευω οτι ειναι ιδανικοι ο ενας για τον αλλο. Την Χρυσα την συμπαθω αρκετα μπορω να πω και της αξιζει ενα καλο παιδι οπως ο Ρωσος.
Η Χρυσα δεν ταιριαζει με τον Σταυρο! Δεν πολυσυμπαθω ουτε τον Σταυρο, ουτε την Φαιη αλλα πιστευω οτι ειναι ιδανικοι ο ενας για τον αλλο. Την Χρυσα την συμπαθω αρκετα μπορω να πω και της αξιζει ενα καλο παιδι οπως ο Ρωσος.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°248
Ούτε εγώ πιστεύω ότι ταιριάζουν, απλώς συμπαθώ και τους δύο. Βασικά κανένα σχεδόν ζευγάρι δεν ταιριάζει. Ο Σταύρος η Φαίη που τους θεωρούν όλοι το ζευγάρι της χρονιάς στην πραγματικότητα είναι εντελώς αδιάφοροι.
Η Χρύσα όντως θα ταίριαζε με τον Σταύρο, κρίμα που είναι αδέρφια. Λέτε να έχουμε ελπίδες να είναι ανταλλαγμένη και η Χρύσα χωρίς να το ξέρει κανείς;
Η Χρύσα όντως θα ταίριαζε με τον Σταύρο, κρίμα που είναι αδέρφια. Λέτε να έχουμε ελπίδες να είναι ανταλλαγμένη και η Χρύσα χωρίς να το ξέρει κανείς;
.
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°249
Hecate έγραψε:
Σαπουνόπερα είναι καλέ, όποτε θέλουν αποκαλύπτεται ότι η Χρύσα δεν είναι κόρη του Μαλτέζου! Αν και εμένα δε μου αρέσουν καθόλου μαζί, ούτε με την Φαίη μου αρέσει βέβαια, να πάει να μονάσει ο Σταύρος.
Χρύσα-Ρώσος είναι ΟΤP ρεεε
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°250
elliza έγραψε:Χρύσα-Ρώσος είναι ΟΤP ρεεε
μαζι σου!!
.
.
.
.
.
.
.
.