Minerva McGonagall έγραψε:Αχάαα ωστέ το κορίτσι πράμα που ανέφερες πριν δεν είναι άνθρωπος, δείξε μας ποιος είσαι πελεκάνε, κατέβασε τα παντελόνια σου, έχεις και τατού της Χ.Α;
Τατού δεν έχω αλλά αν έχω σχέση με υψηλοβαθμο στέλεχος Χ.Α. μετράει το ίδιο;
Τα παντελόνια μου δεν κατεβαίνουν,αποσυναρμολογούνται λόγω μεγέθους.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Minerva McGonagall έγραψε:Αχάαα ωστέ το κορίτσι πράμα που ανέφερες πριν δεν είναι άνθρωπος, δείξε μας ποιος είσαι πελεκάνε, κατέβασε τα παντελόνια σου, έχεις και τατού της Χ.Α;
Τατού δεν έχω αλλά αν έχω σχέση με υψηλοβαθμο στέλεχος Χ.Α. μετράει το ίδιο;
Τα παντελόνια μου δεν κατεβαίνουν,αποσυναρμολογούνται λόγω μεγέθους.
Αχ θεέ μου.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Imperio έγραψε:Ρε τους gay best friends μας τους αγαπώ! Και οι τρεις είναι τόσο γαμάτα παιδια!
Ότι εγώ όχι. Είναι ακόμα και αυτοί σνομπ!
Minerva McGonagall έγραψε:Εμάς κορίτσια δεν ειναι τίποτα. Είναι φυτά, άσχημοι, στρέιτ αλλά δε τους νοιάζει και ιδιαίτερα και μεγαλωμένοι με ένα βιβλίο χημείας/μαθηματικών στο χέρι. Ας ήταν γκέι, τουλάχιστον θα έκαναν για παρέα.
Ότι καταλαβαίνω Μάρσυ!Είναι μια φίλη μου βιολογικό και μου λέει πως υπάρχουν και εκεί τέτοια.Φυτά εν ολίγης. Στο Πολυτεχνείο θα πρέπει να είναι καλά τα πράγματα αλλά δεν το έχω πολύ ψάξει.
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...
Ότι ακούω το μουσικό έχει κάτι παιδιά! Μα κάτι παιδιά!
_ _ Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred And the depression that came to play again Min Yoongi is already dead (I killed him) It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή! The North Remembers