Γενική Πεθερούλα, Σωγαμπροκατάσταση, Ποιο εικόνισμα σας εκφράζει αυτή τη στιγμή, Το εγγόνι που δεν θέλετε να αντικρίζετε, Νύφες που λατρεύουμε να μισούμε...
Υλικό και διάθεση υπάρχει
Αφού όλες οι γκαστρωμένες αποφάσισαν να σερφάρουν,εμείς φταίμε;Merlin the Great έγραψε:εκει φτασαμε με τα καμωματα σας. να μας περναει το ειμαι μαμα.
γελανε και οι πεθερες μαζι μας.
Μια χαρά ρε Τζόρτζ.Τι έγινε; Δεν παίζει σχολείο σήμερα;Nearly Headless Nick έγραψε:Τι κάνεις, Θάνο;
Τους κρατάμε επειδή είναι μετεξεταστέοι.Μην σου πω τι έμαθαν να κάνουν με το ραβδί τους.Morgan le Fay έγραψε:Θάνο γιατί αυτή η Φλερ Ντελακούρ κι ένας δι Γκρέητ, μπάζο είναι δω μέσα; Εγώ φοβάμαι με κάτι τέτοιους εξωσχολικούς κυρ διευθυντά.
Morgan le Fay έγραψε:νερομπογιές;
Amycus έγραψε:Είδες ρε Κώω/να το εξυπνο το παιδί με προοπτικές; Στον αέρα τα πιάνει.
Amycus έγραψε:Αν κρίνω απο το ύψος σου,ο Φρόντο σε έχει.
Παίζει γρίπη.Amycus έγραψε:Μια χαρά ρε Τζόρτζ.Τι έγινε; Δεν παίζει σχολείο σήμερα;Nearly Headless Nick έγραψε:Τι κάνεις, Θάνο;
Να προσέξεις μην σου φύγει κανάς πόντος όταν θα ρίνεις τα πυρά.Morgan le Fay έγραψε:Αυτή ήταν η τελευταία σταγόνα. Τρέχω στο αντιπέρα στρατόπεδο που σου κοροϊδεύουν τη γούνα, χα!
Οχι εντάξει,γιατί στην πιάτσα είμαι γνωστός και σαν Ντόροθυ.Minerva McGonagall έγραψε:Ναι ναι απ το Θανούλης Πελεκανούλης, κατοχυρώθηκε.-
Περαστικά ρε Γιώργο.Και πώς θα πας στην Κυψέλη;Nearly Headless Nick έγραψε:Παίζει γρίπη.