Tην "δεν γίνονται πράγματα".
Ας όψονται οι ορμόνες Δίδα Εκάτη.
Σε άλλη αναφέρεσε; Να μας την γνωρίσεις άμα είναι.Minerva McGonagall έγραψε:* Βάζει μέσα την καλοφτιαγμένη υπερσεξουαλική της ύπαρξη, την χτυπάει μια γεροντίλα στη μάπα και εξαφανίζεται φουριόζα, διερωτώμενη που στο καλό έμπλεξε πάλι.*
Τζόλυ Γαρμπή; Αμέ! Κάνει και καλή υπηρέτρια.Merlin the Great έγραψε:παιδια εγω παντως στις εκλογες τις επομενες θα ψηφισω γαρμπη.
Hecate έγραψε:Α, στο καλό Μινέρβα, η υπερσεξουαλική σου ύπαρξη ήταν; Μπήκα και γω στο τόπικ με χτύπησε μια μυρωδιά Σανέλ Νο. 5, αυτό το ψεύτικο από τα πανηγύρια και λέω τι έγινε;
Μην την εμπιστεύεσαι την Κοκκίνου.Τώρα που μπαίνουν τρίποντα,θα πρότεινε και Μουρατίδη.Merlin the Great έγραψε:η τζολη η συμμαθητρια σου; οχι την καιτη λεω. μου το προτεινε η κοκκινου
Απο το γνωστό "Η Οδύσσεια μιάς Πλύστρας";Minerva McGonagall έγραψε:Εγώ μπορεί να μαι φτωχιά και να ξενοπλένω για να αγοράσω τη χύμα κολώνια μου, αλλά προτιμώ να μείνω αφάγωτη δυο μέρες παρά να βρομάω, όχι σα μερικές.
Minerva McGonagall έγραψε:Εγώ μπορεί να μαι φτωχιά και να ξενοπλένω για να αγοράσω τη χύμα κολώνια μου, αλλά προτιμώ να μείνω αφάγωτη δυο μέρες παρά να βρομάω, όχι σα μερικές.
Τολμά να κατηγορεί η Μπουρζουαζία των Ανατολικών Προαστίων;Merlin the Great έγραψε:πασοκ το καναμε εδω μεσα.
Amycus έγραψε:Απο το γνωστό "Η Οδύσσεια μιάς Πλύστρας";Minerva McGonagall έγραψε:Εγώ μπορεί να μαι φτωχιά και να ξενοπλένω για να αγοράσω τη χύμα κολώνια μου, αλλά προτιμώ να μείνω αφάγωτη δυο μέρες παρά να βρομάω, όχι σα μερικές.
Οχι,έχεις ταλέντο.
Minerva McGonagall έγραψε:τ' αντρός σουAmycus έγραψε:Απο το γνωστό "Η Οδύσσεια μιάς Πλύστρας";Minerva McGonagall έγραψε:Εγώ μπορεί να μαι φτωχιά και να ξενοπλένω για να αγοράσω τη χύμα κολώνια μου, αλλά προτιμώ να μείνω αφάγωτη δυο μέρες παρά να βρομάω, όχι σα μερικές.
Οχι,έχεις ταλέντο.
Minerva McGonagall έγραψε:* Βάζει μέσα την καλοφτιαγμένη υπερσεξουαλική της ύπαρξη, την χτυπάει μια γεροντίλα στη μάπα και εξαφανίζεται φουριόζα, διερωτώμενη που στο καλό έμπλεξε πάλι.*
Rayban να βάλεις,στραβώνει.Αν και στην περίπτωσή σου,ένα ΠεριπτεRayban είναι καλύτερο.Minerva McGonagall έγραψε:Αχά, γιατί εμείς στο Μπισμπικέικο το κούτελο το χουμε καθαρό και το βλέμμα στον ήλιο