Αν δεν εχει συμμετοχη ας κλεισει
Πιστευετε οτι υπαρχει μεταθανατιος ζωη;
Oceanborn έγραψε:Α εγω πιστευω στα ξωτικα για πολλους λογους!!!
1 λογος:οταν ημουν 8 χρονων ειχα χασει 1 κουκλακι,το εψαχνα πανω απο 6 μηνες σε ολο το σπιτι,μετα μετακομισαμε και χαθηκε καθε ελπιδα να το βρω...Τοτε διαβασα απο 1 βιβλιαρακι για ιρλανδικα ξωτικα πως αν αφησεις γλυκα στο παραθυρο τα ξωτικα σου επιστρεφουν οτι σου πηραν.2 μερες μετα που κατεβηκα να πεταξω τα σκουπιδια βρηκα μεσα το κουκλακι μου!
τι εχεις δει?Oceanborn έγραψε:Γιατι καλε γελας? :P
Και που να σου πω οτι εχω δει κι ολας!!
Πραγματι,εχουν δωθει εξηγησεις απο επιστημονες για το Τριγωνο των Βερμουδων.Seven έγραψε:To τριγωνο των Βερμουδων δεν ειναι κάτι το ανεξηγητο..Ο θανατος του Tupac ισως..
SiMoS έγραψε:λενε οτι το τριγωνο παρασυρει τα αεροπλανα και τα πλοια γτ εκει υπαρχει ραδιενεργεια...
Εγω δε πιστευω οτι πεθανε...Seven έγραψε:To τριγωνο των Βερμουδων δεν ειναι κάτι το ανεξηγητο..Ο θανατος του Tupac ισως..
Oceanborn έγραψε:Ξωτικα!!!Ενταξει,δεν πιστευω οτι εχω δει στ'αληθεια,ημουν μικρη,ηθελα πολυ να δω ενα και μαλλον το φανταστικα αλλα ηταν πολυ αληθινο,κοντο με μικρη μυτη μεγαλα αυτια καοκκινες τιραντες και πρασινο παντελονι,το λατρεψα......Απο τοτε δεν εχω ξαναδει.....
Γιατι ειναι ανεξηγητος ο θανατος του Τupac?απλα τον πυροβολησαν στο αμαξι του,ουτε γυρισε μετα απο 7 χρονια ουτε τιποτα....
Το πειραμα της φιλαδελφιας ειναι τελειο..........
Γιατι ειναι ανεξηγητος ο θανατος του Τθπαψ?απλα τον πυροβολησαν στο αμαξι του,ουτε γυρισε μετα απο 7 χρονια ουτε τιποτα....
εεε ενταξει!λεπτομερειες!Seven έγραψε:SiMoS έγραψε:λενε οτι το τριγωνο παρασυρει τα αεροπλανα και τα πλοια γτ εκει υπαρχει ραδιενεργεια...
..ηλεκτρομαγνητισμος..
Και εγω ειμαι αλαφροισκιωτη!Albus Dumbledore έγραψε:Oceanborn έγραψε:Ξωτικα!!!Ενταξει,δεν πιστευω οτι εχω δει στ'αληθεια,ημουν μικρη,ηθελα πολυ να δω ενα και μαλλον το φανταστικα αλλα ηταν πολυ αληθινο,κοντο με μικρη μυτη μεγαλα αυτια καοκκινες τιραντες και πρασινο παντελονι,το λατρεψα......Απο τοτε δεν εχω ξαναδει.....
Γιατι ειναι ανεξηγητος ο θανατος του Τupac?απλα τον πυροβολησαν στο αμαξι του,ουτε γυρισε μετα απο 7 χρονια ουτε τιποτα....
Το πειραμα της φιλαδελφιας ειναι τελειο..........
Τωρα σοβαρά μιλάς για τα ξωτικά :P:P? Και αληθεια σου εφεραν την κουκλα ? Ρε μη μας δουλευεις.ειμαι και ευκολοπιστος!
το "the philadelphia experiment" είναι ένα πείραμα που εγινε το 1943 με ένα πολεμικό πλοίο του αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού. στο πείραμα αυτο το οποιο εγινε βασιζόμενο στην θεωρια του Αινσταιν για τα ηλεκτρομαγνητικά πεδια ,το πλοιο ειχε φορτωθεί απο πολλες γεννήτριες ώστε να μπορεσει να δημιουργήσει ενα πολυ ισχυρο μαγνητικο πεδιο, οταν αυτες οι γεννήτριες μπηκαν σε λειτουργία το πλοιο εξαφανίστηκε (μαζι με το πληρωμα του)απο την ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ οπου βρισκόταν, εμφανίστηκε στιγμιαία στο νορφολκ και μετα επεστρεψε στη φιλαδελφεια.κατα τη διαρκεια αυτου του φαινομενου οι ναυτες περιεγραψαν οτι εγιναν περιεργα πραγματα μπορουσαν και περναγαν μεσα απο τοιχους και ακουγαν καποιους παραξενους ηχους.το ναυτικο κάλυψε εν μερι το γεγονος αλλα τελικα μαθεύτηκε.τι ειναι το πειραμα τις φιλαδελφιας και ποιος ειναι ο typac??? Rolling Eyes
ακουγεται πολυ ενδιαφερον...Albus Dumbledore έγραψε:το "the philadelphia experiment" είναι ένα πείραμα που εγινε το 1943 με ένα πολεμικό πλοίο του αμερικάνικου πολεμικού ναυτικού. στο πείραμα αυτο το οποιο εγινε βασιζόμενο στην θεωρια του Αινσταιν για τα ηλεκτρομαγνητικά πεδια ,το πλοιο ειχε φορτωθεί απο πολλες γεννήτριες ώστε να μπορεσει να δημιουργήσει ενα πολυ ισχυρο μαγνητικο πεδιο, οταν αυτες οι γεννήτριες μπηκαν σε λειτουργία το πλοιο εξαφανίστηκε (μαζι με το πληρωμα του)απο την ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ οπου βρισκόταν, εμφανίστηκε στιγμιαία στο νορφολκ και μετα επεστρεψε στη φιλαδελφεια.κατα τη διαρκεια αυτου του φαινομενου οι ναυτες περιεγραψαν οτι εγιναν περιεργα πραγματα μπορουσαν και περναγαν μεσα απο τοιχους και ακουγαν καποιους παραξενους ηχους.το ναυτικο κάλυψε εν μερι το γεγονος αλλα τελικα μαθεύτηκε.τι ειναι το πειραμα τις φιλαδελφιας και ποιος ειναι ο typac??? Rolling Eyes
Για το θανατο του Tupac να σου πει ο 7 που το εχει ψαξει :P
κολλαει?Albus Dumbledore έγραψε:Ναι είναι πολύ ενδιαφέρον και αν το ψαξεις περισσοτερο κολλαει το μυαλο σου (Ετσι μας ειχε πει ο φυσικος μας)
Ναι βασικά δεν ξέρουμε αν πέθαναν.Απλά εξαφανίστηκαν.Δεν εχουν βρεθει πτώματαOceanborn έγραψε:Ο καθηγητης μου ειχε πει ακομα πως μετα απο λιγο καιρο τα περισσοτερα μελη του πληρωματος τρελαθηκαν ή πεθαναν....
SiMoS έγραψε:κολλαει?Albus Dumbledore έγραψε:Ναι είναι πολύ ενδιαφέρον και αν το ψαξεις περισσοτερο κολλαει το μυαλο σου (Ετσι μας ειχε πει ο φυσικος μας)
Oceanborn έγραψε:Εχει καλεσει ποτε κανεις τα μεσανυχτα κανενα πνευμα?..Δεν γινεται τιποτα αλλα εχει πολυ πλακα,ειδικα αν κανεις κουνησει το τραπεζι με την πενταλφα χωρις να το καταλαβουν οι αλλοι.. :P