AΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
Το ειδα!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ!Με το που μπαινει μεσα κανω ενα "Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι"!!!Ηταν γεματη η αιθουσα!Πισω μας καθονταν κατι φοβερα παιδια που κανανε κατι σχολιασμους και εμεις γυρναγαμε και λεγαμε "καλο,καλο" και προσθεταμε!Σε οποια σκηνη ηταν ο Rob εγω να βγαζω κατι ηχους!Εν τω μεταξυ οταν πηγαμε βρηκαμε 2 κοπελες απο το σχολειο που ειναι πολυ καλουλες!Και εμεις ειμασταν σειρα Β θεσεις 6,7,8 και εκεινες 9,10!ΤΕΛΕΙΟ?
Η ταινια ηταν Τ Ε Λ Ε Ι Α!
Στο τελος χειροκροτησα και φωναζα κιολας!ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!
Οταν βγηκαμε λεγανε ολα τα αγορια "που μας φερατε"..Και τα κοριτσια να αναστεναζουν και τι κουκλος που ηταν ο Edward!
Σε καποια σημεια χωρις να ειναι αστεια απο τα σχολια που καναμε με τα παιδια λιωναμε στα γελια!Ας πουμε εκει με το φιλι που η Bella φορουσε γκρι κιλοτακι!
https://www.youtube.com/watch?v=yD8qD7y5wfQ&feature=related
Και να χτυπιεμαι εγω "ποτε προλαβε και τα πεταξε ολα?"..Και να απανατει η Κωνα εσυ θα τον ειχες γδυσει κιολας..
Ο Charlie ελεγε τις πιο ωραιες ατακες!
Το sparkling καλο ηταν..Αλλα τελειωσε καπως με την Βικτωρια κι ετσι..
Εν τω μετξυ το ντυσιματακι για το χορο..Αχ Παναγια μου..Γυψος,all star,κολανακι με δαντελιτσα,φορεμα βραδυνο και την προσοχη σας παρακαλω ενα κιτς ζακετακι (που μου θυμισε το ποντσο της Χέιλι..
)και φυσικα το κλασσικο-promo night-καρακιτσαριο-βραχιολακι με λουλουδακι..
Τι να πω ομως για τον Edward και το μπλε πουκαμισο..Πως του παει το μπλε..Τι κουκλος που ηταν και με το γκρι παλτουδακι του..Να το φας.. :shy:
Το μαλλι του Jacob να το σχολιασω?Να μην το σχολιασω?Δεν το σχολιαζω γιατι ειμαι καλος ανθρωπος..
Περιττο να πω οτι ΦΥΣΙΚΑ και I googled το Adrenaline rush.. :shy:
Στο σημειο με τα φορεματα ακουγοταν το I caught myself!Και το τραγουδαγαμε με την Μαρια!
Για την οδηγηση του Edward τι να πω..Απλα
!
Ονειρα που εχεις κοπελα μου..Κι εγω το ιδιο βλεπω.. :shy:
Με βλεπω να κανω κανα recap να στανιαρω!