Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Ναι!!! Ειδα εχει να στειλουμε και SMS ε? Οι 20 τυχερες κερδιζουν προσκληση για την πρεμιερα στις 30 Δεκεμβριου. Ποσες twilighters ειμαστε που διαβαζουν Σουπερ στη Ελλαδα? Πανω απο 20? Δεν νομιζω. Αρα αμα στειλουμε εχουμε πιθανοτητες!!
ουτε και εγω θα στειλω...δεν νομιζω να ειμαι τοσο τυχερη και να κερδισω...αλλωστε πρεπει να στειλεις παρα πολλα μηνυματα για να εχεις περισσοτερες δυνατοτητες,και οπως καταλαβαινετε δεν εχω καρτα... :P
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
συμφωνω... αλλωστε δεν απεχει και τοσες πολες μερες η πρωτοχρονια... αν και θα παω να το δω στις 2 η 3 ιανουαριου...τελος παντων θα δουμε!
γιατι καλε δεν κανετε και τα δυο???? (lukas vs edward και chad vs robert)
Μοιάζει με κάτι που μπορείς να έχεις..Κάτι που με πολλή τύχη κάποια μέρα θα αποκτησεις..
Ενώ ο Έντουαρντ..οκ είμαι τσιμπημένη μαζί του αλλά δεν μ'αρέσει να ζω σε φουσκες..Ξερω οτι δεν προκειται να υπαρξει τπτ τετοιο..Γιατί να πνίγομαι στην απόγνωση?
Αφήστε μου ο Λούκας έχει και μικρότερο αδεφο..
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.” “Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)