Στην 4η θέση,με 4 ψήφους και ποσοστό 10,5% η Leanan Sidhe εκπροσωπώντας το Gryffindor!
Στην τρίτη θέση,με 9 ψήφους και ποσοστό 23,6% η Maria Lovegood εκπροσωπώντας το Ravenclaw!
Στην δεύτερη θέση, με 10 ψήφους και ποσοστό 26,3% ο Nearly Headless Nick εκπροσωπώντας το Hufflepuff!
Πάντα έτοιμη να υπερσπιστεί και να βοηθήσει τον κοιτώνα της,πάντα μέσα στο κέφι και την θετική ενέργεια,κατάφερε να γίνει η ψυχή του Σλίθεριν αλλά και του φόρουμ με τα απανωτά posts της στο "Ραγισμένο Τσουκάλι".Τον Δεκέμβριο του 2012,η Αλβίβα ψηφίστηκε από τους μαθητές του κοιτώνα της ως η νέα επιμελήτρια λαμβάνοντας την μερίδα του λέοντος στις ψήφους.
Μάγοι και μάγισσες,η Alviva Black,μία σπουδαία μάγισσα!
"Η Αλβιβα ειναι απο τα αγαπημενα μου μελη στο φορουμ που θα μου μεινει αξεχαστη...
Με λεει συνεχεια Λιθρινι, Γατακι, WishkasLover και Garfield...αλλα την συμπαθω πολυυυ!!"
~Angelika-Lavender Black~
"Eίμαι βέβαιος ότι κάποια στιγμή και εσύ θα αναγνωριστείς απο όλο το φόρουμ,να είσαι σίγουρη,πραγματικά δεν περνάνε απαρατήρητα τα τέλεια μέλη όπως εσύ,μόνο ίσως στην αρχή!!!"
~Μοrfin Gaunt~
"Η Αλβίβα μας είναι ένα φανταστικοτέλειο κορίτσι και έχει πάααααντα όρεξη να μιλάει στο τσατ! Είναι φοβερή κοπέλα και επίσης είναι ΚΟΥΚΛΆΡΑ(το λέω με κεφαλαία για να το δει και κάποια που νομίζει το αντίθετο... ) Εεε ναι..! Δεν παίζεται η κοπέλα..! Είναι πολύ ευγενική αλλά όποτε χρειαστεί βγάζει και τον πιο τσαμπουκά εαυτό της και χαίρομαι να την βλέπω ειδικά όταν αρχίζει και γίνεται πονηρό μυαλό γιατί πετάει μαμάτες ατάκες..!Την αγαπάμεεεεεεεε! Φιλάκια μαρή!"
~Lucy Weasley~
"Tο αλβιβάκι ή ακόμα και η αλβ όπως μου αρέσει να την λέω!!!
το σλιθερινάκι αυτό είναι πολύ καμμένο και τρελά σλιθερινιασμένο!!!!
στηρίζει τον κοιτώνα και είναι ενεργή ως το κόκκαλο!!!!
είναι πολύ καλή κοπέλα και με χιούμορ.."
~Vindictus Viridian~
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !