.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+2
Laura Mandley
Cassandra Black
6 απαντήσεις

Philippa Gregory

Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Philippa Gregory - Σελίδα 2 Empty Απ: Philippa Gregory

Δημοσίευση από Cassandra Black Κυρ Φεβ 02, 2014 5:06 pm

Δεν θα το 'λεγα, χοντρικά. Μονόπλευρη όσον αφορά τους χαρακτήρες είναι, μάλλον επειδή γράφει σε α' πρόσωπο οπότε πχ όλοι οι Γούντβιλς είναι οι θεοί που τα κάνουν όλα σωστά κι όλοι οι άλλοι θέλουν το κακό τους Razz Αλλά στα γεγονότα δεν έχω βρει κάτι τραγικό. Razz

Philippa Gregory - Σελίδα 2 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Δευ Φεβ 03, 2014 1:01 pm

την λες υποκειμενικη δλδ Razz

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Laura Mandley
    Laura Mandley
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 4034
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Misunderstanding is geniuses curse, they call us evil but nothing is worse than passive submission to meaningless rules these are oppression and misery's tools.

Δημοσίευση από Laura Mandley Κυρ Μάης 25, 2014 3:15 pm

Γιάννα,είμαι ότι να ναι.Τώρα είδα αυτό με τον Ερρίκο και μιας και ήρθα να θάψω,σου απαντώ κιόλας :P 
    Ναι ναι ναι.Ο θάνατος του Ερρίκου ήταν τόσο μα τόσο αηδιαστικός-.-
    Δε δίνω πεντάρα για τους γιους του Unworthy και της Γούντβιλ.Καλά να τα πάθει.Πλήρωσε πολύ άσχημα για την αλαζονεία και την απληστία της και το χαίρομαι.Άλλωστε τι άλλο μπορούσε να κάνει ο Ριχάρδος?Δε γινόταν να αφήσει να κυβερνά το κράτος αυτή και τα τσιράκια της.Μπορεί να είμαι πολύ σκληρή με τα καημένα τα παιδάκια αλλά το βαφτίζω masterstroke.Ο Ριχάρδος ήταν ένας από τους καλύτερους βασιλείς της Αγγλίας.
    Βασικά,ρε σεις εγώ την Λευκή Βασίλισσα την μίσησα.Όπως ήδη είπα,σιχάθηκα τον Γούντβιλς.Τους παρουσιάζει τόσο τέλειους και με τσαντίζει.Για μένα,ήταν ένα μάτσο κοράκια που έχωναν την μύτη τους παντού και ανακάτευαν το σύμπαν.Και ο Εδουάρδος τι αδύναμος και εγωιστής.Παντρεύτηκε μια απλά και μόνο επειδή έτσι του κάπνισε χωρίς να σκεφτεί καθόλου τις ανάγκες του κράτους που μόλις είχε βγει από εμφύλιο.Δεν τ' αγοράζω εγώ αυτά για τις αγάπες και τα λουλούδια.Ο βασιλιάς είναι το κράτος και πρέπει να υπηρετεί πάντα το συμφέρον του κράτους.Είναι το τίμημα που πληρώνεις για την απόλυτη δύναμη που σου δίνει η θέση.Έχω σιχαθεί όλους αυτούς τους κλαψιαρηδες που θεωρούσαν ότι το να είσαι βασιλιάς συνεπάγεται με το κάνω ότι θέλω.Πραγματικά,έχω χάσει κάθε σεβασμό για την μοναρχία και για τους ευγενείς γενικά,πλην μερικών εξαιρέσεων που πραγματικά έκαναν κάτι το σπουδαίο.Επίσης, του ότι έδειξε την απόλυτη αχαριστία προς την οικογένεια του που έχυσε αίμα και έδωσε τόσα λεφτά για να κάθεται αυτος αραχτός και λάιτ στον θρόνο.Ειδικά,στον Warwick που άμα δεν ήταν αυτός θα τον είχαν φάει τα κοράκια.Κατά τ' άλλα,ο Warwick ήταν προδότης και αυτός ήταν ο προδωμένος,ευγενής μεγαλόψυχος ήρωας.Επίσης,με εκνεύρισε πάρα πολύ η άδικη μεταχείρηση της Μαργαρίτας του Ανζού και του γιου της.Τέρατα τους ανέβαζε βδελύγματα τους κατέβαζε και αυτό μόνο και μόνο επειδή ήταν οι Lancasters και είχαν το θράσος να πολεμήσουν για ότι ήταν δικό τους.Επίσης,τη μανία έχει αυτή η γυναίκα με τους βιασμούς δε μπορώ να το καταλάβω.Ο κακός Εδουάρδος βίασε την αθώα Ανν γιατί παντρεύτηκαν με προξενιό και πως είναι δυνατόν να συμπαθήσουν ο ένας τον άλλον,πόσο μάλλον να ερωτευτούν.Δε μπορώ να καταλάβω με τι κριτήριο κρίνει το ότι αφού παντρεύτηκαν με προξενιό ο άντρας θα κάνει τον βίο αβίωτο στην γυναίκα γι' αυτό το λόγο.Αυτό είναι κάτι που μου την δίνει γενικά γιατί και δεν ξέρουν και μιλάνε.Είναι,γεγονός ότι υπήρχαν ζευγάρια που είχαν πολύ κακή σχέση,αλλά δε μπορείς να λες κάτι τέτοιο όταν δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ισχύει.Είναι βλακεία-.-
    Περιττό να πω ότι δεν μπόρεσα να το τελειώσω.Μου βγήκε η ψυχή.Το ίδιο ισχύει και για τ' άλλα δύο που δοκίμασα: The Red Queen και The Kingmaker's Daughter και δεν αφήνω ποτέ βιβλία ατελειώτα ακόμα κι όταν δε μ' αρέσουν.Τελείωσα με τα ιστορικά  της Gregory.Είναι τα χειρότερα του είδους για μένα.Τα άλλα  κουτσά στραβά τρώγονται.Αυτή δεν τρώγεται με τίποτα.Και γενικά,δεν την θεωρώ και πολύ ικανή σαν συγγραφέα,αν και παραδέχομαι ότι θέλω να διαβάσω  το A Respectable Trade.Φαίνεται καλό και έχεις και σχετικά καλές κριτικές.

Κόννι,ναι είναι.Τα περισσότερα που παρουσιάζει σαν τ' ατράνταχτα ιστορικά γεγονότα είτε είναι δικιά της επινόηση,είτε κάποιου άλλου εξίσου χαζού.Κανείς σοβαρός ιστορικός δε τα λαμβάνει υπόψιν.Δε μπορώ να επεκταθώ και πάρα πολύ επί του θέματος διότι δεν άντεξα να την φτάσω ως το τέλος.Τα λίγα πράγματα που μου σπασαν τα νεύρα τα αναφέρω.Αλλά, ναι από ότι έχω ακούσει και διαβάσει, γενικά την θεωρούν φοβερά ανακριβή.

Όταν μιλάτε ακούω να λέτε "Γιατί;"
    Όλο "Γιατί;"
    Βλέπετε πράγματα και λέτε "Γιατί;"
    Μα εγώ ονειρεύομαι πράγματα που ποτέ δεν υπήρξαν και λέω:
    "Γιατί όχι;"
    Milady D' Hiver
    Milady D' Hiver
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 40685
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.

Δημοσίευση από Milady D' Hiver Πεμ Σεπ 18, 2014 9:32 am

Σκεφτομουν να τα πιασω. Τι λετε, αξιζει;

.
    .
    .
    Philippa Gregory - Σελίδα 2 Elsa_u12
    .
    .
    .:
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Πεμ Σεπ 18, 2014 7:44 pm

γιεεεε

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    Win this deadly game

Love crime