Αριθμός μηνυμάτων : 22636 Ηλικία : 30 Location : Hogwarts (Dumbledore's office) Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
οτι σήμερα έκανα της πρωτη μου κοπάνα απο το σχολείο.Θα ήθελα πολύ να πω πως αξιοποίησα τη μέρα μου διαβάζοντας προσφυγικό αλλα έβγαλα πολυ λιγοτερη υλη απο οση υπολογιζα
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Η μάνα μου ανακαλύπτει διαφορετικές μορφές συναισθησίας κάθε μέρα. Σήμερα κάναμε μια εντελώς φυσιολογική συζήτηση για τα πηρούνια του σπιτιού που είναι παλιόμουτρα και σκατοπροσωπικότητες και δεν θέλουμε να τρώμε απ' αυτά, εκτός από ένα-δύο που τι να κάνουν τα κακόμοιρα, κάθονται και ανέχονται τα άλλα που κάνουν τη ζωή δύσκολη και σ'αυτά και στα μαλθακά κουτάλια που είναι από δίπλα. Στα σοβαρά όμως. Ο πατέρας μου θέλει να μας δώσει ψυχοφάρμακα.
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Διάβασα κάτι αλλά δεν βρήκα πολλά, θα το ψάξω και στα αγγλικά. Αυτός που το έχει φτιάξει θα μπορούσει να είναι συναισθητικός αλλά αν για παράδειγμα συγκεκριμένες κινήσεις αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους ήχους, αυτό πατάει πάνω στη συναισθησία των άλλων (αν έχουν) γιατί πιθανότατα το βλέπουν διαφορετικά.
Αριθμός μηνυμάτων : 22636 Ηλικία : 30 Location : Hogwarts (Dumbledore's office) Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
από Immortality Dumbledore Παρ Φεβ 22, 2013 2:36 am
Οτι δεν ειναι κατασταση αυτη! Καθε φορα που νυσταζεις να σου λενε κατσε και κατσε, και οποτε εσυ εχεις αυπνιες οι αλλοι να ροχαλιζουν του καλου καιρου:O Τα νευρα μου -.-"
Merlin the Great έγραψε:οτι το πράγμα χάλασε απο τοτε που ταυτίστηκε το cool με την ξινιλα.
Όπως επίσης και το καφριλίκι με το βιτριολικό -και καλά- χιούμορ,οι προσβολές με το πνεύμα,η ειρωνεία με την εξυπνάδα. Τελοσπάντων,δεν έχει πιά νόημα να λέμε τι έγινε,αλλά τι γίνεται τώρα.
από Phineas Nigellus Black Παρ Φεβ 22, 2013 4:15 pm
Μου φαίνεται περίεργο να βλέπω την κανονική Νάρνια. Τόσες φορές που έχω δει το epic movie έχω συνηθήσει στην Gnarnia που γράφεται με g αλλά προφέρετε νάρνια για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων