+99
Alviva Black
Amycus
Lisette de Lapin
Nicolas Flamel
Harry Potter Black
Roxanne Derwent
xBellamortx
Lucy Weasley
νικος μουδρεας
elliza
Rachel Rivera
Bella Black
Remous Loupin
Nearly Headless Nick
Eleanna Lovegood
Beatrice Baudelaire
Arcturus Regulus Black
Ariana Lestrange
Cassiopeia Black
Dimitra Peverell
Alicia Spinnet
ginny weasley potter
PanosHP
Phineas Nigellus Black
Apοlline Delacour
The Sorting Hat
Ronald Weasley
MixMix
Shana
Αstοria Greengrass
Bellatrix Lestrange
pits7
Imperio
Amelia Blackfoot
Herpo The Foul
anton xert
Elohim Meth
Lily Luna Potter
Beedle the Bard
Mysterious Wizard
Albus P.W.B. Dumbledοre
Halfblood Prince
Andros the Invincible
Gogos
Ronerm
Helena Ravenclaw
RemousLoupin
Jace Wayland
Fleur Delacour
Safira
Davidian
Leonie Vernier
Andromeda Black
apojustryit9
Sirius Black
Eloise Prewett
just reaper
Sorazal the Erised
Fred Weasley
Albus_Dum
Phyllida Spore
Νymphadora Tonks
Artemisia Lufkin
Minerva McGonagall
Isabelle Lightwood
DraCo BaM MaLfoY
fanny
HermioneInLove
Padma Patil
anthian9
Nena Cahill-Malfoy
Cassandra Black
Hermione Granger.
Gellert
Clary Fray
Maria Lovegood
FoNikos21
Dimitris el Mago Secreto
Hecate
Curse
multi
Tom Marvolo Riddle
The Grey Lady
Merlin the Great
Morgan le Fay
Master Lumos
Narcissa
Ms Padfoot
Oceanborn
Rose Black
BaGGoS
SiMoS
Madame Maxime
magica4
Wanderer
E-vampire
Albus_The_Wise
gekitsios
Berenice
103 απαντήσεις
Παράπονα
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°751
Απ: Παράπονα
Δεν είναι ακριβώς παράπονο, αλλα εντάξει τους σπάσαμε τους περισσότερους χρήστες υπο σύνδεση, μπορεί τώρα να μικρύνει ο χρόνος που χρειάζεται για να σε βγάλει απο τους παρόντες χρήστες; Γιατί τώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιοι είναι μέσα και ποιοι όχι
meet me in montauk
Carl
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°752
Δαν οφ κορς!
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°753
Δεν μου αρέσει ο ανταγωνισμός που προάγεται μεταξύ των επιμελητών.Και όχι,δεν αναφέρομαι σε ανταγωνισμό ανάμεσα στους τέσσερις κοιτώνες ή ανάμεσα στα μέλη που βρίσκονται στον εκάστοτε οίκο,αλλά στην προσπάθεια μεταξύ ορισμένων επιμελητών να σπάσουν "ρεκόρ"(!!) συμμετοχών σε διαγωνισμούς,να σπάσουν "ρεκόρ"(!!) βαθμολογίας σε πρωταθλήματα και η λίστα συνεχίζεται αναλόγως.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι οι διαγωνισμοί γίνονται για να διασκεδάσουν τα μέλη.Δεν έχει νόημα να στέλνουμε απαντήσεις στους διαγωνισμούς για να κερδίσει ο κοιτώνας.Δεν υπάρχουν κοιτώνες,το κάνουμε για την πλάκα μας.Και δεν θα εξαργυρώσουμε τις γαλέρες.
Επιπλέον,συμμετοχές θα υπάρχουν όταν τα μέλη θέλουν να γράψουν,να δημιουργήσουν κοκ.Αν τα μέλη ήθελαν να συμμετάσχουν,θα συμμετείχαν και δεν θα υπήρχε ανάγκη για αποστολή προσωπικών μηνυμάτων που να υπενθυμίζει στα μέλη τις υποχρεώσεις τους προς τον κοιτώνα τους.
Τέλος,τσέκαρα το τόπικ με τα ρεκόρ και δεν βρήκα κατηγορία "επιμελητής όπου έλαβε τις περισσότερες συμμετοχές".Αν υπάρχουν πολλές συμμετοχές συγχαίρουμε τα μέλη,όχι τους επιμελητές και δεν υπάρχει νόημα να γίνονται συζητήσεις σε off topic ενότητες όσον αφορά τις συμμετοχές.
Δουλειά των επιμελητών είναι να καθοδηγήσουν,να ενθαρρύνουν και να ενεργοποιήσουν το ανθρώπινο δυναμικό του φόρουμ και όχι να διαγωνίζονται για το ποιος είναι "ικανότερος".
Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι οι διαγωνισμοί γίνονται για να διασκεδάσουν τα μέλη.Δεν έχει νόημα να στέλνουμε απαντήσεις στους διαγωνισμούς για να κερδίσει ο κοιτώνας.Δεν υπάρχουν κοιτώνες,το κάνουμε για την πλάκα μας.Και δεν θα εξαργυρώσουμε τις γαλέρες.
Επιπλέον,συμμετοχές θα υπάρχουν όταν τα μέλη θέλουν να γράψουν,να δημιουργήσουν κοκ.Αν τα μέλη ήθελαν να συμμετάσχουν,θα συμμετείχαν και δεν θα υπήρχε ανάγκη για αποστολή προσωπικών μηνυμάτων που να υπενθυμίζει στα μέλη τις υποχρεώσεις τους προς τον κοιτώνα τους.
Τέλος,τσέκαρα το τόπικ με τα ρεκόρ και δεν βρήκα κατηγορία "επιμελητής όπου έλαβε τις περισσότερες συμμετοχές".Αν υπάρχουν πολλές συμμετοχές συγχαίρουμε τα μέλη,όχι τους επιμελητές και δεν υπάρχει νόημα να γίνονται συζητήσεις σε off topic ενότητες όσον αφορά τις συμμετοχές.
Δουλειά των επιμελητών είναι να καθοδηγήσουν,να ενθαρρύνουν και να ενεργοποιήσουν το ανθρώπινο δυναμικό του φόρουμ και όχι να διαγωνίζονται για το ποιος είναι "ικανότερος".
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°754
σε κάποια από αυτά συμφωνώ και σε κάποια διαφωνώ...
σε κάποιες περιπτώσεις δεν αρκεί μόνο η εσωτερική ικανοποίηση αλλά χρειάζεται και η αναγνώριση από τους άλλους. Αν κάποιος στέλνει ΜΚ για να πάρει βαθμούς ο κοιτώνας του και όχι γιατί θέλει να "δημιουργήσει" δεν είναι απαραίτητα κακό. Εγώ τουλάχιστον ακόμα και αν δεν μου έρχεται "έμνευση" γράφω ΜΚ γιά να βοηθήσω τον κοιτώνα και νιώθω πως ακόμα και έτσι βοήθησα σε κάτι. Επίσης, όλο αυτό το θέμα με τους κοιτώνες μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να ασχοληθούμε, ο ανταγωνισμός δεν κάνει απαραίτητα κακό και σίγουρα το κοιτωνικό θέμα σε καμία περίπτωση δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα μεταξύ των μελών.
τώρα για τους επιμελητές συμφωνώ πως δεν χρειάζεται να δείχνουμε το ποιός είναι ο πιό ικανός αλλά δεν νομίζω κάποιος να προσπαθεί να αποδείξει κάτι τέτοιο...
σε κάποιες περιπτώσεις δεν αρκεί μόνο η εσωτερική ικανοποίηση αλλά χρειάζεται και η αναγνώριση από τους άλλους. Αν κάποιος στέλνει ΜΚ για να πάρει βαθμούς ο κοιτώνας του και όχι γιατί θέλει να "δημιουργήσει" δεν είναι απαραίτητα κακό. Εγώ τουλάχιστον ακόμα και αν δεν μου έρχεται "έμνευση" γράφω ΜΚ γιά να βοηθήσω τον κοιτώνα και νιώθω πως ακόμα και έτσι βοήθησα σε κάτι. Επίσης, όλο αυτό το θέμα με τους κοιτώνες μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να ασχοληθούμε, ο ανταγωνισμός δεν κάνει απαραίτητα κακό και σίγουρα το κοιτωνικό θέμα σε καμία περίπτωση δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα μεταξύ των μελών.
τώρα για τους επιμελητές συμφωνώ πως δεν χρειάζεται να δείχνουμε το ποιός είναι ο πιό ικανός αλλά δεν νομίζω κάποιος να προσπαθεί να αποδείξει κάτι τέτοιο...
Andromeda Black- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 16892
Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Μischief managed.
- Δημοσίευση Ν°755
^ Συμφωνώ απόλυτα με τον Βαγγέλη.
Το θέμα του ΜΚ και των διαγωνισμών ξεκίνησε να είναι πολύ ανταγωνιστικό απο πέρσι κυρίως και πλέον έχει πάρει διαστάσεις τεράστιες...Πλεον μοναδική δουλειά του επιμελητή έχει καταντήσει το να μαζεύει συμμετοχές σαν τρελός και το αν κάποιος είναι καλός επιμελητής ή όχι κρίνεται μόνο απο το πόσες συμμετοχές έχει μαζέψει...
Όμως, επειδή ανήκεις στον κοιτώνα μου και προφανώς αυτά τα πμ που αναφέρεις είναι αυτά που έστελνα παλιά εγώ και τώρα κυρίως ο Χρήστος, να σου πω πως όταν ισχύουν τα παραπάνω δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό και "αναγκάζεσαι" να υπενθυμίζεις στον κοιτώνα σου τους διαγωνισμούς...Όταν το πόσο καλός επιμελητής έισαι κρίνεται απο το πόσες συμμετοχές μάζεψες τι να κάνεις; Nα μην στείλεις όσα πμ μπορείς για να παροτρύνεις τα μέλη; Eσύ ή ο οποιοσδήποτε αν ήταν επιμελητής τι θα έκανε;
Kαι στο κάτω κάτω, εμείς στέλνουμε τα πμ αλλά το αν ένα μέλος θα στείλει συμμετοχή ή όχι είναι δική του απόφαση και αν τον ενοχλούνε τα πμ μας ας μην τα ανοίγει...
Συμφωνώ στο ότι είναι κουραστικός όλος αυτός ο αγώνας δρόμου για συμμετοχές, αλλά να καταλάβουν όλοι ότι εφόσον ένας κοιτώνας κάνει ρεκόρ συμμετοχών κάθε μήνα δεν μπορούν οι υπόλοιποι να μείνουν με σταυρωνέμα χέρια, θα προσπαθήσουν και αυτοί όσο μπορούν...
Τον μήνα που μας πέρασε το Γκρίφιντορ έκανε ρεκόρ συμμετοχών σαν κοιτώνας αλλά κανεις δεν το σχολίασε επειδή οι άλλοι 2 κοιτώνες είχαν ακόμη πιο πολλές συμμετοχές.Άρα και εσύ αν ήσουν επιμελήτρια θα έκανες τα πάντα για να τα πάει καλά ο κοιτώνας σου, γι'αυτό ας μην κρίνουμε τόσο αυστηρά τους επιμελητές που ρίχνουν τρομερή δουλειά κάθε μήνα...
Επίσης είμαι η πρώτη που συμφωνεί στο ότι το ΜΚ πρέπει να γίνεται για διασκέδαση και όχι για να κάνουμε ρεκορ, αλλά αφού όλοι προσπαθούν τόσο για το καλό του κοιτώνα τους δεν μπορεί κανείς να κάνει πίσω και να θεωρηθεί ότι δεν προσπαθεί αρκετά...Είναι κάτι σαν φαύλος κύκλος...
Το θέμα του ΜΚ και των διαγωνισμών ξεκίνησε να είναι πολύ ανταγωνιστικό απο πέρσι κυρίως και πλέον έχει πάρει διαστάσεις τεράστιες...Πλεον μοναδική δουλειά του επιμελητή έχει καταντήσει το να μαζεύει συμμετοχές σαν τρελός και το αν κάποιος είναι καλός επιμελητής ή όχι κρίνεται μόνο απο το πόσες συμμετοχές έχει μαζέψει...
Όμως, επειδή ανήκεις στον κοιτώνα μου και προφανώς αυτά τα πμ που αναφέρεις είναι αυτά που έστελνα παλιά εγώ και τώρα κυρίως ο Χρήστος, να σου πω πως όταν ισχύουν τα παραπάνω δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό και "αναγκάζεσαι" να υπενθυμίζεις στον κοιτώνα σου τους διαγωνισμούς...Όταν το πόσο καλός επιμελητής έισαι κρίνεται απο το πόσες συμμετοχές μάζεψες τι να κάνεις; Nα μην στείλεις όσα πμ μπορείς για να παροτρύνεις τα μέλη; Eσύ ή ο οποιοσδήποτε αν ήταν επιμελητής τι θα έκανε;
Kαι στο κάτω κάτω, εμείς στέλνουμε τα πμ αλλά το αν ένα μέλος θα στείλει συμμετοχή ή όχι είναι δική του απόφαση και αν τον ενοχλούνε τα πμ μας ας μην τα ανοίγει...
Συμφωνώ στο ότι είναι κουραστικός όλος αυτός ο αγώνας δρόμου για συμμετοχές, αλλά να καταλάβουν όλοι ότι εφόσον ένας κοιτώνας κάνει ρεκόρ συμμετοχών κάθε μήνα δεν μπορούν οι υπόλοιποι να μείνουν με σταυρωνέμα χέρια, θα προσπαθήσουν και αυτοί όσο μπορούν...
Τον μήνα που μας πέρασε το Γκρίφιντορ έκανε ρεκόρ συμμετοχών σαν κοιτώνας αλλά κανεις δεν το σχολίασε επειδή οι άλλοι 2 κοιτώνες είχαν ακόμη πιο πολλές συμμετοχές.Άρα και εσύ αν ήσουν επιμελήτρια θα έκανες τα πάντα για να τα πάει καλά ο κοιτώνας σου, γι'αυτό ας μην κρίνουμε τόσο αυστηρά τους επιμελητές που ρίχνουν τρομερή δουλειά κάθε μήνα...
Επίσης είμαι η πρώτη που συμφωνεί στο ότι το ΜΚ πρέπει να γίνεται για διασκέδαση και όχι για να κάνουμε ρεκορ, αλλά αφού όλοι προσπαθούν τόσο για το καλό του κοιτώνα τους δεν μπορεί κανείς να κάνει πίσω και να θεωρηθεί ότι δεν προσπαθεί αρκετά...Είναι κάτι σαν φαύλος κύκλος...
- i solemnly swear that i am up to no good:
- Proud to be a Gryffindor
Proud to be a Marauder
Proud to be Padfoot's wife ♥
♥ Sirius Black ♥
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°756
ουσα μια εκ των οκτω επιμελητων θελω να πω οτι απο τη στιγμη που ξεκιναει ενας απο εμας να πιεζει για συμμετοχες τον κοιτωνα του οι αλλοι ειτε επειδη θελουν οντως να βοηθησουν τον κοιτωνα τους ειτε επειδη θελουν να δειχτουν οι ιδιοι ειτε επειδη και τωρα θα μιλησω για τον δικο μου κοιτωνα και πως το βλεπω εγω προσωπικα εχουν κουραστει να βλεπουν οτι ειναι στον πατο και θελουν επιτελους να καταφερουν να πανε πιο ψηλα. Σιγουρα δεν είνια σωστο να υποχρεωνουμε τα μελη να στελνουν συμμετοχες αλλα εγω προσωπικα νιωθω οτι πρεπει να τα πιεσω εστω και λιγο για να εχουμε μια αξιοπρεπη παρουσια! Ειλικρινα εαν τα ενοχλει ας μου το πουν και θα το σταματησω!
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°757
Λοιπόν επειδή εγώ είμαι αυτός που ξεκίνησα αυτό το μπαράζ συμμετοχών και επειδή πολύ φοβούμαι οτι στο τέλος οι κατηγορίες θα πέσουν πάνω μου, να πω οτι προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ να μην πιέσω τα μέλη. Αλλα ένα υπενθυμιστικό πμ έστω και προσωπικό είναι απαραίτητο, ποτέ δεν θα επιμείνω όμως σε κάποιον που ξέρω οτι δεν θέλει και ούτε έχει σκοπό να στείλει. Τώρα ποστ σε οφ τοπικ ενότητες που "ζητάω" συμμετοχές νομίζω είναι προφανές οτι τα κάνω για πλάκα
- Σπόιλερ:
- Επίσης μην τολμήσει κανείς να σχολιάσει το "υπενθυμιστικό" γιατί θα του κόψω τα κάκαλα και θα τα κάνω σουπίτσα
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°758
Δεν αποθαρρύνω τον ανταγωνισμό ανάμεσα στους κοιτώνες,δεν αναφέρομαι καν σε αυτόν.Βασικά αναφέρομαι αλλά το κάνω για να πω πως δεν θα πω για αυτό
Αναφέρομαι στον ανταγωνισμό ανάμεσα στους επιμελητές που έχω παρατηρήσει ανάμεσα σε κάποια παιδιά και δεν έχω πρόβλημα αν θιχτούν διότι έχω δίκιο και στην τελική το κάνω με σκοπό τη βελτίωσή τους
Ανδρομέδα Μπλακ,δεν καταλαβαίνω γιατί μου απαντάς σε πέντε παραγράφους όπου ουσιαστικά με επιβεβαιώνεις.
Η ίδια προάγεις το "αναγκάζομαι να πιέσω τα μέλη να στείλουν συμμετοχές έτσι ώστε να μην μείνει πίσω ο κοιτώνας που εκπροσωπώ ως επιμελητής και επαινέσουν κάποιον άλλον στην θέση μου".
Οκέι.Να κάνω έντιτ στο προηγούμενο ποστ μου παραθέτοντάς σε ως παράδειγμα;
Η δουλειά των επιμελητών είναι να εξασφαλίζουν μια τάξη κι ένα ευχάριστο κλίμα στον κοιτώνα.Αν φοβάστε ότι η διαχείρηση θα σας απαλλάξει από τα καθήκοντά σας σε περίπτωση λίγων συμμετοχών,θα μπορούσατε να μιλήσετε με κάποιον υπεύθυνο όπου είμαι σίγουρη ότι θα σας διαβεβαίωνε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
Μαρία,δεν αναφέρομαι σε σένα που κρατάς ένα low profile ως επιμελήτρια και προσωπικά δεν έχω δει να κάνεις θέμα σε οφφ τοπικ τόπιξ για συμμετοχές.
Φινέα,προφανώς δεν τα κάνεις για πλάκα ή προφανώς οι υπόλοιποι επιμελητές δεν συνειδητοποιούν ότι αστειεύσαι.Προσωπικά,πιστεύω ότι τα εννοούσες και πως δεν το σώζεις τώρα
Δεν θα πέσουν κατηγορίες σε κάποιον αφού η συζήτηση γίνεται με σκοπό τη βελτίωση όσων μας προβληματίζουν.Είναι ένα θέμα που συζητάω με τον επιμελητή του κοιτώνα μου αλλά είναι πρόβλημα ολόκληρου του φόρουμ για αυτό και πόσταρα εδώ.
Και όχι,δεν αναφέρομαι σε ανταγωνισμό ανάμεσα στους τέσσερις κοιτώνες ή ανάμεσα στα μέλη που βρίσκονται στον εκάστοτε οίκο,
Αναφέρομαι στον ανταγωνισμό ανάμεσα στους επιμελητές που έχω παρατηρήσει ανάμεσα σε κάποια παιδιά και δεν έχω πρόβλημα αν θιχτούν διότι έχω δίκιο και στην τελική το κάνω με σκοπό τη βελτίωσή τους
Ανδρομέδα Μπλακ,δεν καταλαβαίνω γιατί μου απαντάς σε πέντε παραγράφους όπου ουσιαστικά με επιβεβαιώνεις.
Η ίδια προάγεις το "αναγκάζομαι να πιέσω τα μέλη να στείλουν συμμετοχές έτσι ώστε να μην μείνει πίσω ο κοιτώνας που εκπροσωπώ ως επιμελητής και επαινέσουν κάποιον άλλον στην θέση μου".
Τον μήνα που μας πέρασε το Γκρίφιντορ έκανε ρεκόρ συμμετοχών σαν κοιτώνας αλλά κανεις δεν το σχολίασε επειδή οι άλλοι 2 κοιτώνες είχαν ακόμη πιο πολλές συμμετοχές.
Οκέι.Να κάνω έντιτ στο προηγούμενο ποστ μου παραθέτοντάς σε ως παράδειγμα;
Η δουλειά των επιμελητών είναι να εξασφαλίζουν μια τάξη κι ένα ευχάριστο κλίμα στον κοιτώνα.Αν φοβάστε ότι η διαχείρηση θα σας απαλλάξει από τα καθήκοντά σας σε περίπτωση λίγων συμμετοχών,θα μπορούσατε να μιλήσετε με κάποιον υπεύθυνο όπου είμαι σίγουρη ότι θα σας διαβεβαίωνε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
Μαρία,δεν αναφέρομαι σε σένα που κρατάς ένα low profile ως επιμελήτρια και προσωπικά δεν έχω δει να κάνεις θέμα σε οφφ τοπικ τόπιξ για συμμετοχές.
Φινέα,προφανώς δεν τα κάνεις για πλάκα ή προφανώς οι υπόλοιποι επιμελητές δεν συνειδητοποιούν ότι αστειεύσαι.Προσωπικά,πιστεύω ότι τα εννοούσες και πως δεν το σώζεις τώρα
Δεν θα πέσουν κατηγορίες σε κάποιον αφού η συζήτηση γίνεται με σκοπό τη βελτίωση όσων μας προβληματίζουν.Είναι ένα θέμα που συζητάω με τον επιμελητή του κοιτώνα μου αλλά είναι πρόβλημα ολόκληρου του φόρουμ για αυτό και πόσταρα εδώ.
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°759
Εγώ θα συμφωνήσω με τη Νικόλ πάντως παιδιά.
Καταννοώ το πόσο πολύ προσπαθείτε και πόσο αγαπάτε τις θέσεις σας (αλίμονο, ήμουν κι εγώ επιμελήτρια κάποτε ) αλλά καταντάει πολύ κουραστικό το να βλέπεις συνέχεια έναν κεραυνό ειδοποιήσεων για να στείλεις συμμετοχή και να βοηθήσεις τον κοιτώνα σου. Συγγνώμη αλλά με πνίγουν αυτά τα μηνύματα και προτειμώ να τα διαγράψω χωρίς να τα διαβάσω καν.
Στέλνω συμμετοχές μόνο όταν μου αρέσει το θέμα και έχω έμπνευση. Δε θέλω να αναγκάζω τον εαυτό μου να στέλνει για να πάμε μπροστά στο πρωτάθλημα, για να δείξω πόσο τέλειος είναι ο επιμελητής μου ή κάτι τέτοιο.
Αυτά από εμένα.
Καταννοώ το πόσο πολύ προσπαθείτε και πόσο αγαπάτε τις θέσεις σας (αλίμονο, ήμουν κι εγώ επιμελήτρια κάποτε ) αλλά καταντάει πολύ κουραστικό το να βλέπεις συνέχεια έναν κεραυνό ειδοποιήσεων για να στείλεις συμμετοχή και να βοηθήσεις τον κοιτώνα σου. Συγγνώμη αλλά με πνίγουν αυτά τα μηνύματα και προτειμώ να τα διαγράψω χωρίς να τα διαβάσω καν.
Στέλνω συμμετοχές μόνο όταν μου αρέσει το θέμα και έχω έμπνευση. Δε θέλω να αναγκάζω τον εαυτό μου να στέλνει για να πάμε μπροστά στο πρωτάθλημα, για να δείξω πόσο τέλειος είναι ο επιμελητής μου ή κάτι τέτοιο.
Αυτά από εμένα.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°760
Πραγματικά νιώθω πάρα πολύ άσχημα που η προσπάθεια που κάνουμε για τον κοιτώνα μας αντί να εκτιμάται θεωρείται κάτι κακό που δεν πρέπει να γίνεται...Εδώ και ένα χρόνο σχεδόν έχω ρίξει τόση δουλειά για τον κοιτώνα μου και δεν θέλω να νιώθω πως δεν εκτιμάται...
Όπως είπε και η Μαρία αν ενοχλεί τα μέλη το οτι παροτρύνουμε για συμμετοχές ας μας πουν να σταματήσουμε ή ας μην ανοίγουν τα πμ...Πραγματικά τώρα νιώθω πάρα πολύ άσχημα.Αν όλη αυτή η προσπάθεια που κάνω εγώ και ο Χρήστος για τον κοιτώνα θεωρείται κάτι κακό ας μας βγάλουν τα δικαιώματα και ας βάλουν άλλα άτομα στις θέσεις μας που ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουν για τον κοιτώνα...
Και μιλάω μόνο για το Γκρίφιντορ επειδή η Νικολέτα μίλησε για τα πμ που στέλουμε εμείς...Πραγματικά λυπάμαι που ενώ όλοι οι κοιτώνες κάνουν τόσο μεγάλη προσπάθεια αυτό ενοχλεί μόνο μέλη του δικού μου κοιτώνα...Και μάλιστα μέλη που δεν ασχολούνται πια με τον κοιτώνα και ασχολούνται τώρα μόνο για να κάνουν παράπονα...
Δεν ξέρω τι άλλο να πω, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ.
Και φυσικά Τάσο δεν κατηγορεί κανείς εσένα, εσύ θες να κάνεις το καλύτερο για τον κοιτώνα σου όπως όλοι.
Όπως είπε και η Μαρία αν ενοχλεί τα μέλη το οτι παροτρύνουμε για συμμετοχές ας μας πουν να σταματήσουμε ή ας μην ανοίγουν τα πμ...Πραγματικά τώρα νιώθω πάρα πολύ άσχημα.Αν όλη αυτή η προσπάθεια που κάνω εγώ και ο Χρήστος για τον κοιτώνα θεωρείται κάτι κακό ας μας βγάλουν τα δικαιώματα και ας βάλουν άλλα άτομα στις θέσεις μας που ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουν για τον κοιτώνα...
Και μιλάω μόνο για το Γκρίφιντορ επειδή η Νικολέτα μίλησε για τα πμ που στέλουμε εμείς...Πραγματικά λυπάμαι που ενώ όλοι οι κοιτώνες κάνουν τόσο μεγάλη προσπάθεια αυτό ενοχλεί μόνο μέλη του δικού μου κοιτώνα...Και μάλιστα μέλη που δεν ασχολούνται πια με τον κοιτώνα και ασχολούνται τώρα μόνο για να κάνουν παράπονα...
Δεν ξέρω τι άλλο να πω, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ.
Και φυσικά Τάσο δεν κατηγορεί κανείς εσένα, εσύ θες να κάνεις το καλύτερο για τον κοιτώνα σου όπως όλοι.
Proud to be a Marauder
♥ Sirius Black ♥
Sirius Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18489
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2009
Magical Identity
Today's thought: Μischief Managed
- Δημοσίευση Ν°761
Λοιπόν επειδή προφανώς σε μένα αναφέρεται το ποστ της Νικολέτας έχω να πω ότι ανέναν δεν ''αναγκάζω'' να στείλει συμμετοχή..Τον κοιτώνα μου πρώτο θέλω όπως θέλει ο κάθε επιμελητής το δικό του..Δεν πιστεύω να χάλασε κανένα Γκρίφιντορ που πήρε ο κοιτώνας μας το πρωτάθλημα τον προηγούμενο χρόνο;
Oπότε μην κατηγορούμε τους επιμελητές γιατί μόνο αν είσαι επιμελητής καταλαβαίνεις τη δουλειά που κάνουμε..
Oπότε μην κατηγορούμε τους επιμελητές γιατί μόνο αν είσαι επιμελητής καταλαβαίνεις τη δουλειά που κάνουμε..
- Σπόιλερ:
- Mischief managed:
- Proud to be a Marauder
Proud to be a Gryffindor
Proud to be Meda's husband♥
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°762
Σαν ενεργό μέλος μπορώ να παραπονεθώ για κάτι που με ενοχλεί χωρίς να έχει το δικαίωμα να με κρίνει οποιοσδήποτε,Ανδρομέδα Μπλακ.
Χρήστο,πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχω σκοπό να σε θίξω προσωπικά αλλά αναφέρομαι σε όλους όσουν συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία.
Και τώρα,εξηγήστε μου ποιο είναι το
γιατί πίστευα ότι σκοπός του παιχνιδιού ήταν να περνάνε καλά τα μέλη.
Χρήστο,πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχω σκοπό να σε θίξω προσωπικά αλλά αναφέρομαι σε όλους όσουν συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία.
Και τώρα,εξηγήστε μου ποιο είναι το
το καλύτερο για τον κοιτώνα σου όπως όλοι.
γιατί πίστευα ότι σκοπός του παιχνιδιού ήταν να περνάνε καλά τα μέλη.
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°763
Ουόου, διακρίνω λίγη υπερβολή στα λόγια σας.
Κανείς δεν αμφισβητεί τη δουλειά που έχεις ρίξει Γωγώ και νομίζω πως στο λέμε αυτό εδώ και ένα χρόνο και το αποδεικνύουμε γιατί παραμένεις επιμελήτρια του κοιτώνα σου.
Επίσης, το ότι δεν ποστάρουμε πια στον κοιτώνα ή δεν στέλνουμε για τους διαγωνισμούς, δε σημαίνει πως δεν ξέρουμε τι συμβαίνει εκεί πέρα. Επαναλαμβάνω, για να εκφράζει εδώ την παρατήρησή της η Νικόλετα θέλει να πει πως θέλει να λύσει το πρόβλημα αυτό και να το συζητήσει μαζί σας.
Επειδή δε συμφωνούμε με κάτι και το ανακοινώνουμε εδώ δε σημαίνει πως πρέπει να φύγετε από τα πόστα σας. Ας παραμείνουμε λογικοί σας παρακαλώ.Andromeda Black έγραψε:[..]Εδώ και ένα χρόνο σχεδόν έχω ρίξει τόση δουλειά για τον κοιτώνα μου και δεν θέλω να νιώθω πως δεν εκτιμάται...[..]Αν όλη αυτή η προσπάθεια που κάνω εγώ και ο Χρήστος για τον κοιτώνα θεωρείται κάτι κακό ας μας βγάλουν τα δικαιώματα και ας βάλουν άλλα άτομα στις θέσεις μας που ξέρουν καλύτερα τι πρέπει να κάνουν για τον κοιτώνα...[..]Και μάλιστα μέλη που δεν ασχολούνται πια με τον κοιτώνα και ασχολούνται τώρα μόνο για να κάνουν παράπονα...
Κανείς δεν αμφισβητεί τη δουλειά που έχεις ρίξει Γωγώ και νομίζω πως στο λέμε αυτό εδώ και ένα χρόνο και το αποδεικνύουμε γιατί παραμένεις επιμελήτρια του κοιτώνα σου.
Επίσης, το ότι δεν ποστάρουμε πια στον κοιτώνα ή δεν στέλνουμε για τους διαγωνισμούς, δε σημαίνει πως δεν ξέρουμε τι συμβαίνει εκεί πέρα. Επαναλαμβάνω, για να εκφράζει εδώ την παρατήρησή της η Νικόλετα θέλει να πει πως θέλει να λύσει το πρόβλημα αυτό και να το συζητήσει μαζί σας.
Ξαναλέω πως, τουλάχιστον εγώ, έχω ξαναβρεθεί στη θέση σας και γνωρίζω πόση δουλειά θέλει.Sirius Black έγραψε:Oπότε μην κατηγορούμε τους επιμελητές γιατί μόνο αν είσαι επιμελητής καταλαβαίνεις τη δουλειά που κάνουμε..
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°764
Κανένας δεν σε έκρινε,Berenice.Τουλάχιστον όχι περισσότερο απο όσο κρίνεις εσύ εμάς.
To καλύτερο για τον κοιτώνα είναι και το να τα πηγαίνει καλά στην βαθμολογία, και αν δεν συμφωνείς με τον τρόπο που εγώ και ο Χρήστος λειτουργούμε στον κοιτώνα πες τα παράπονα σου στους διαχειριστές και πρότεινε αντικαταστάτες μας, αν νομίζεις ότι αυτήν την στιγμή που το Γκρίφιντορ περνάει μία τόσο κακή φάση λόγω των λίγων ενεργών μελών μπορεί κάποιος να τα πάει καλύτερα απο μας και ξέρει καλύτερα τι να κάνει και πως.
Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να προσφέρουμε, αλλά αφού παρ΄όλη την δουλειά που κάνουμε μέλη του κοιτώνα μας έχουν παράπονα απο εμάς τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε.
To καλύτερο για τον κοιτώνα είναι και το να τα πηγαίνει καλά στην βαθμολογία, και αν δεν συμφωνείς με τον τρόπο που εγώ και ο Χρήστος λειτουργούμε στον κοιτώνα πες τα παράπονα σου στους διαχειριστές και πρότεινε αντικαταστάτες μας, αν νομίζεις ότι αυτήν την στιγμή που το Γκρίφιντορ περνάει μία τόσο κακή φάση λόγω των λίγων ενεργών μελών μπορεί κάποιος να τα πάει καλύτερα απο μας και ξέρει καλύτερα τι να κάνει και πως.
Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να προσφέρουμε, αλλά αφού παρ΄όλη την δουλειά που κάνουμε μέλη του κοιτώνα μας έχουν παράπονα απο εμάς τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε.
Proud to be a Marauder
♥ Sirius Black ♥
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°765
Ανδρομέδα Μπλακ αν σε έθιξε τόσο η παρατήρηση μου,παραιτήσου Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα σου.Προσπαθώ να συζητήσω το πρόβλημα με ένα φιλικό τόνο αλλά αρχίζεις και κλαίγεσαι.Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω,ειλικρινά
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°766
Αν πραγματικά θέλετε να αποχωρήσετε Γωγω και Χρήστο πείτε το μου σήμερα που βγάζουμε το νέο τημ.
Αλλιώς μην αναλωνόμαστε σε λόγια. Ενα μέλος εξέφρασε την αποψη του και δεν μιλησε συγκεκριμένα για εσάς.
Τελοσπαντων αν η απόφαση σας οποια κι αν είναι αυτή, ειναι σεβαστή και δεκτή.
Αλλιώς μην αναλωνόμαστε σε λόγια. Ενα μέλος εξέφρασε την αποψη του και δεν μιλησε συγκεκριμένα για εσάς.
Τελοσπαντων αν η απόφαση σας οποια κι αν είναι αυτή, ειναι σεβαστή και δεκτή.
Waldorf
- House of Westeros:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°767
Δεν κλαίγομαι ούτε έχω σκοπό να παραιτηθώ για ένα παράπονο, αλλά δεν νιώθω ωραία που μετά απο τόση προσπάθεια και τόσο χρόνο που έχω ξοδέψει εδώ μέσα κάνουν παράπονα για τον πως χειρίζομαι την θέση στον κοιτώνα μου.Είναι λογικό νομίζω...Και ειδικά αν για τους άλλους επιμελητές που προσπαθούν εξίσου δεν γίνεται κανένα παράπονο απο μέλη του κοιτώνα τους...
Δημήτρη όπως είπα δεν θέλω να παραιτηθώ γιατί ειδικά στο Μπομπατόν έχω ακόμη πολλά πράγματα που θέλω να κάνω, αλλά αν ο τρόπος που διευθύνω την σχολή ή τον κοιτώνα δεν θεωρείται σωστός ας το κρίνετε εσείς και ας δράσετε ανάλογα...
Δημήτρη όπως είπα δεν θέλω να παραιτηθώ γιατί ειδικά στο Μπομπατόν έχω ακόμη πολλά πράγματα που θέλω να κάνω, αλλά αν ο τρόπος που διευθύνω την σχολή ή τον κοιτώνα δεν θεωρείται σωστός ας το κρίνετε εσείς και ας δράσετε ανάλογα...
Proud to be a Marauder
♥ Sirius Black ♥
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°768
Η Νικολ δεν αναφερθηκε ειδικα σε εσενα, ουτε ειδικα σε καποιον αλλον επιμελητη.
Η δουλεια σας ειναι και σεβαστη, και υπολογισιμη. Εξεφρασε ενα παραπονο για τον τροπο που μαζευονται οι συμμετοχες, κατι που δεν ευθυνονται αποκελειστικα οι επιμελητες.
Δεν κοιταει κανεις αντμιν την ποσοτητα, αλλα την ποιοτητα μιας δουλειας ειδικα σε μια τοσο νευραλγικη θεση οπως η θεση του επιμελητη!
Η δουλεια σας ειναι και σεβαστη, και υπολογισιμη. Εξεφρασε ενα παραπονο για τον τροπο που μαζευονται οι συμμετοχες, κατι που δεν ευθυνονται αποκελειστικα οι επιμελητες.
Δεν κοιταει κανεις αντμιν την ποσοτητα, αλλα την ποιοτητα μιας δουλειας ειδικα σε μια τοσο νευραλγικη θεση οπως η θεση του επιμελητη!
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°769
^Μα δεν κατηγορήθηκες εσύ σαν Andromeda Black. Η Νικολέτα κατέκρινε τον τρόπο ανταγωνισμού μεταξύ των επιμελητών γενικότερα. Και εξάλλου αυτό δεν πλήττει μόνο εσένα, πλήττει και άλλους επιμελητές. Δε μου φαίνεται σωστό να αρπάζεσαι, κυρίως όταν είναι δίχως λόγο. Πιστεύω πως είναι λογικό να παραπονιέται κανείς. Ούτε εγώ είμαι υπέρ του ανταγωνισμού αυτού. Υποτίθεται ότι εδώ θα ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα...Το θέμα είναι πως απλά στενοχωριέμαι όταν βλέπω στα πλαίσια του αστειϊσμού τους Επιμελητές να τρώγονται μεταξύ τους ή να λένε 'Πάλι καλά που εσύ από τον άλλο κοιτώνα δεν θα συμμετάσχεις.'. Όχι ότι έχω εκτελέσει ως Επιμελήτρια, όμως ξέρω πόσο ζόρικο είναι και ξέρω πως πρέπει να είσαι συνεχώς σε επαγρύπνιση.
Κανείς δεν κατέκρινε τη δική σου δουλεία ή του Χρήστου. Δε σας είπε πως είστε άχρηστοι or something. Απλά η Νικολέτα θεώρησε σωστό να παραπονεθεί. Δεν το έκανε για να προσβάλλει κανένα.:P
Κανείς δεν κατέκρινε τη δική σου δουλεία ή του Χρήστου. Δε σας είπε πως είστε άχρηστοι or something. Απλά η Νικολέτα θεώρησε σωστό να παραπονεθεί. Δεν το έκανε για να προσβάλλει κανένα.:P
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°770
Στο δια ταύτα γιατί τα πολλά λόγια ειναι φτώχεια.
Οταν δεν εχεις σκοπο να παραιτηθείς να μην κανεις ανακοινώσεις γιατι ειναι ενοχλητικες.
Δευτερον δεν σου μιλησε κανεις για το Μπομπατον.
Τρίτον θυμίσου η ίδια ποσες φορές έχεις κρίνει μέλη που δε σου άρεσε η δουλεια τους. Επίσης τα μέλη αυτά είχαν ρίξει την ιδια δουλεια με σένα η και περισσότεροι.
Τεταρτον εδώ ειμαστε για να εξυπηρετούμε τα μέλη. Οχι για να τα εξαναγκάζουμε να συμφωνούν με όλες μας τις κινήσεις.
Απευθυνομαστε σε ανθρωπους και ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν διαφωνίες.
Δεν σας και δεν μας υποχρεώνει κανείς να ρίξουμε δουλειά εδω μέσα. Το κάνουμε επειδη το γουστάρουμε. Οποτε θα παρακαλούσα να μην το χρησιμοποιούμε ως επιχείρημα ωστε να δεχτούν τα μέλη τη θέση μας.
Και το λέω εγώ αυτό που έχω ριξει τη περισσότερη δουλεια απο όλους.
Νομιζω οτι το εξαντλήσαμε το θέμα οποτε μπορούμε να περάσουμε στο επόμενο παράπονο.
Οταν δεν εχεις σκοπο να παραιτηθείς να μην κανεις ανακοινώσεις γιατι ειναι ενοχλητικες.
Δευτερον δεν σου μιλησε κανεις για το Μπομπατον.
Τρίτον θυμίσου η ίδια ποσες φορές έχεις κρίνει μέλη που δε σου άρεσε η δουλεια τους. Επίσης τα μέλη αυτά είχαν ρίξει την ιδια δουλεια με σένα η και περισσότεροι.
Τεταρτον εδώ ειμαστε για να εξυπηρετούμε τα μέλη. Οχι για να τα εξαναγκάζουμε να συμφωνούν με όλες μας τις κινήσεις.
Απευθυνομαστε σε ανθρωπους και ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν διαφωνίες.
Δεν σας και δεν μας υποχρεώνει κανείς να ρίξουμε δουλειά εδω μέσα. Το κάνουμε επειδη το γουστάρουμε. Οποτε θα παρακαλούσα να μην το χρησιμοποιούμε ως επιχείρημα ωστε να δεχτούν τα μέλη τη θέση μας.
Και το λέω εγώ αυτό που έχω ριξει τη περισσότερη δουλεια απο όλους.
Νομιζω οτι το εξαντλήσαμε το θέμα οποτε μπορούμε να περάσουμε στο επόμενο παράπονο.
Waldorf
- House of Westeros:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°771
Θέλω να πω κάτι τελευτάιο για να μην δημιουργηθεί πάλι η εντύπωση ότι εγώ και ο Χρήστος φταίμε για όλα ή ότι αρπάζομαι χωρίς λόγο όπως έιπε η Μαρία γιατί δεν είναι έτσι.
Μετά το παράπονο της Berenice ο Χρήστος την ρώτησε προσωπικά αν εννοεί αυτόν στο παράπονο της για τους επιμελητές, και αυτή είπε ότι προφανώς εννοεί αυτόν.
Γι'αυτό λοιπόν μην λέτε πως δεν αναφερόταν σε εμάς ούτε πως αρπαζόμαστε χωρίς λόγο.Ορίστε ο λόγος.Και όσο δικαίωμα έχει ένα μέλος να κάνει ένα παράπονο, τόσο δικαίωμα έχουμε και εμείς να απαντήσουμε εφόσον μας λέει ότι εννοεί εμάς.
Και εφόσον αυτή η ίδια είπε ότι προφανώς εννοούσε τον Χρήστο, έτσι και γω προφανώς θα έρθω εδώ να τον υποστηρίξω αφού είναι ένα δικό μου άτομο και αφού βλέπω και εκτιμώ την προσπάθεια που κάνει.
Αυτό ήθελα να πω για να μην δημιουργηθεί ξανά η εντύπωση ότι εμείς έχουμε την μύγα, πραγματικά όποιος και ότι και να ποστάρει δεν πρόκειται να συνεχίσω να ασχολούμαι με το θέμα αυτό.
Μετά το παράπονο της Berenice ο Χρήστος την ρώτησε προσωπικά αν εννοεί αυτόν στο παράπονο της για τους επιμελητές, και αυτή είπε ότι προφανώς εννοεί αυτόν.
Γι'αυτό λοιπόν μην λέτε πως δεν αναφερόταν σε εμάς ούτε πως αρπαζόμαστε χωρίς λόγο.Ορίστε ο λόγος.Και όσο δικαίωμα έχει ένα μέλος να κάνει ένα παράπονο, τόσο δικαίωμα έχουμε και εμείς να απαντήσουμε εφόσον μας λέει ότι εννοεί εμάς.
Και εφόσον αυτή η ίδια είπε ότι προφανώς εννοούσε τον Χρήστο, έτσι και γω προφανώς θα έρθω εδώ να τον υποστηρίξω αφού είναι ένα δικό μου άτομο και αφού βλέπω και εκτιμώ την προσπάθεια που κάνει.
Αυτό ήθελα να πω για να μην δημιουργηθεί ξανά η εντύπωση ότι εμείς έχουμε την μύγα, πραγματικά όποιος και ότι και να ποστάρει δεν πρόκειται να συνεχίσω να ασχολούμαι με το θέμα αυτό.
Proud to be a Marauder
♥ Sirius Black ♥
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°772
Δεν έθιξε το Χρήστο αυτό προσπαθώ να σου πω, αλλα οκ το σταματάω και εγώ εδώ γιατί δεν υπάρχει λόγος τσακωμών και εντάσεων μέρες που έρχονται.Berenice έγραψε:
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Αstοria Greengrass- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9367
Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°773
Ας ληξει εδω αυτο το θεμα σας παρακαλω
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Sirius Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18489
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2009
Magical Identity
Today's thought: Μischief Managed
- Δημοσίευση Ν°774
Ρε Μαρία μιλάμε για πμ που μου έστειλε η Νικολέτα που με λέει προφανώς εννοώ εσένα....Ακόμα όμως και να μην ήθελε να θίξει εμένα προσωπικά μιλούσε για όλους τους επιμελητές άρα και εμένα.. Δεν είμαστε τρελοί να λέμε ότι θέλουμε..Δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας...Και τέλως πάντων ας λήξουμε αυτό το θέμα γιατί μας κούρασε όλους....Ο καθένας έχει την αποψή του...
- Σπόιλερ:
- Mischief managed:
- Proud to be a Marauder
Proud to be a Gryffindor
Proud to be Meda's husband♥
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°775
Andromeda Black έγραψε:Και μάλιστα μέλη που δεν ασχολούνται πια με τον κοιτώνα και ασχολούνται τώρα μόνο για να κάνουν παράπονα...
Κάποιοι από μας έχουν και άλλα πράγματα και υποχρεώσεις στην ζωή τους αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγαπάμε ή ξεχνάμε το φόρουμ.Όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα εδώ ανεξαρτήτως ρανκ.
Sirius Black έγραψε:
Καλά δεν είναι και αγγαρεία,ούτε κανείς μας βάζει με το ζόρι να δεχτούμε την θέση.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τούς δικούς μας επιμελητές,αν και συμφωνώ πως ο ανταγωνισμός για το πρωτάθλημα έχει αρχίσει και ξεφεύγει από τα όρια της πλάκας και της ευγενούς άμιλας.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp: