Ευχαριστώ πολύ!!!
+99
Alviva Black
Amycus
Lisette de Lapin
Nicolas Flamel
Harry Potter Black
Roxanne Derwent
xBellamortx
Lucy Weasley
νικος μουδρεας
elliza
Rachel Rivera
Bella Black
Remous Loupin
Nearly Headless Nick
Eleanna Lovegood
Beatrice Baudelaire
Arcturus Regulus Black
Ariana Lestrange
Cassiopeia Black
Dimitra Peverell
Alicia Spinnet
ginny weasley potter
PanosHP
Phineas Nigellus Black
Apοlline Delacour
The Sorting Hat
Ronald Weasley
MixMix
Shana
Αstοria Greengrass
Bellatrix Lestrange
pits7
Imperio
Amelia Blackfoot
Herpo The Foul
anton xert
Elohim Meth
Lily Luna Potter
Beedle the Bard
Mysterious Wizard
Albus P.W.B. Dumbledοre
Halfblood Prince
Andros the Invincible
Gogos
Ronerm
Helena Ravenclaw
RemousLoupin
Jace Wayland
Fleur Delacour
Safira
Davidian
Leonie Vernier
Andromeda Black
apojustryit9
Sirius Black
Eloise Prewett
just reaper
Sorazal the Erised
Fred Weasley
Albus_Dum
Phyllida Spore
Νymphadora Tonks
Artemisia Lufkin
Minerva McGonagall
Isabelle Lightwood
DraCo BaM MaLfoY
fanny
HermioneInLove
Padma Patil
anthian9
Nena Cahill-Malfoy
Cassandra Black
Hermione Granger.
Gellert
Clary Fray
Maria Lovegood
FoNikos21
Dimitris el Mago Secreto
Hecate
Curse
multi
Tom Marvolo Riddle
The Grey Lady
Merlin the Great
Morgan le Fay
Master Lumos
Narcissa
Ms Padfoot
Oceanborn
Rose Black
BaGGoS
SiMoS
Madame Maxime
magica4
Wanderer
E-vampire
Albus_The_Wise
gekitsios
Berenice
103 απαντήσεις
Παράπονα
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°376
Απ: Παράπονα
Kανένα πρόβλημα!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!
Sirius Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18489
Ημερομηνία εγγραφής : 20/10/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Μischief Managed
- Δημοσίευση Ν°377
Moλις ειδα οτι εκλεισε ενα τοπικ που αναφερετε στη Τζινι Ουεσλι...Για ποιο λογο εγινε αυτο ενω υπαρχουν τοσα και τοσα τοπικ στα χαριποτερικα ηρωων οπως η Ριτα Σκιτερ και ο Χαγκριντ που ειναι πιο ασημαντοι χαρακτηρες απο την Τζινι και εκλεισε αυτο με την Τζινι Ουεσλι;
- Σπόιλερ:
- Mischief managed:
- Proud to be a Marauder
Proud to be a Gryffindor
Proud to be Meda's husband♥
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°378
Υπάρχουν πολλά τόπιξ στα οποία μπορεί κανείς να μιλήσει για την Τζίνι και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Ουέσλι. Δεν θα ήταν υλοποιήσιμο επομένως να ανοίγουν τόπιξ για τον κάθε χαρακτήρα.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°379
Στο τελευταιο σκελος συμφωνω γι'αυτο με φαινεται περιεργο να κλεινεται τοπικ για την Τζινι και να υπαρχει για τη Ριτα Σκιτερ..Τελως παντων..
- Σπόιλερ:
- Mischief managed:
- Proud to be a Marauder
Proud to be a Gryffindor
Lily Luna Potter- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8875
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°380
Ερχομαι εδω για να μην ειμαι και εκτος τοπικ.
Λοιπον. Διαφωνω πααααρα πολυ με τη μεταφορα ποσου απο τον ενα λογαριασμο στον αλλο. Γιατι αυτο γινεται μοναχα για να παρει το αντικειμενο το Γκριφιντορ. Με την ιδια λογικη θα αρχισουν ολα τε μελη να ζητουν μεταφορες λογαριασμων και πρωτη απο ολους εγω γιατι με ενδιαφερει το Χαφλπαφλ να παρει το πρωταθλημα.
Μηπως να κοιταχτουν λιγο καλυτερα αυτοι οι κανονισμοι?
Λοιπον. Διαφωνω πααααρα πολυ με τη μεταφορα ποσου απο τον ενα λογαριασμο στον αλλο. Γιατι αυτο γινεται μοναχα για να παρει το αντικειμενο το Γκριφιντορ. Με την ιδια λογικη θα αρχισουν ολα τε μελη να ζητουν μεταφορες λογαριασμων και πρωτη απο ολους εγω γιατι με ενδιαφερει το Χαφλπαφλ να παρει το πρωταθλημα.
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°381
Lily Luna Potter έγραψε:Ερχομαι εδω για να μην ειμαι και εκτος τοπικ.
Θα συμφωνήσω. Αν δε πέφτω έξω, ο Λευτέρης έδωσε τις γαλέρες του στη Νικόλ για χαβαλέ... ήξερε ότι δε θα τις χρησιμοποιήσει και όντως αυτό έγινε. Η περίπτωση του Πάνου είναι διαφορετική. Δεν λέω να επιστραφούν πάλι οι γαλέρες στο Πάνο, αλλά το βρίσκω τραγικό να ψάχνουμε παραθυράκια και μεθόδους για να βγούμε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Δεν είναι αυτό το νόημά του, τουλάχιστον έτσι το είχα γνωρίσει εγώ στην πρώιμη φάση του.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°382
Συγνώμη, αλλά ποιος είπε πως μεταφέρθηκαν οι γαλέρες για έναν τέτοιο σκοπό; Γιατί να υποψιαζόμαστε συνέχεια τα πιο άσχημα πράγματα; Και γιατί να μην υποψιαστούμε πως ο Τομ έδωσε στη Νικολ τις γαλέρες για το Πρωτάθλημα.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°383
Η Γωγω δεν ζητησε απο κανενα Πανο να του δωσει τις γαλερες του..Ηταν πρωτοβουλια του και ουτε εγραψε οτι τις δινω γι'αυτο τον σκοπο..Και εγω διαφωνω με την μεταφορα αλλα εφοσον ειχε ξαναγινει ηταν λογικο να το αναφερουμε....
Ας μην γινει η μεταφορα αλλα τουλαχιστον να μην γινονται διακρισεις και να απαντανε καπως καλυτερα οι μοντ..
Ας μην γινει η μεταφορα αλλα τουλαχιστον να μην γινονται διακρισεις και να απαντανε καπως καλυτερα οι μοντ..
- Σπόιλερ:
- Mischief managed:
- Proud to be a Marauder
Proud to be a Gryffindor
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°384
Και εγώ συμφωνώ. Απλά και μόνο επειδή είναι φιλαράκια ο ένας με τον άλλον δεν σημαίνει πως κάνουμε ό, τι γουστάρουμε. Δώσατε κάθε δικαίωμα στην Γωγώ να κάνει παράπονο στις ερωτήσεις και μάλιστα θεωρώ πως δώσατε και δικαίωμα να απαιτήσει το ποσό αυτό από τον Πάνο, εφόσον ο ίδιος ακόμα συμφωνεί. Αλλιώς να επιστραφούν και οι γαλέρες του Λευτέρη από την Νικόλ.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°385
Ειλικρινα προσπαθω πολυ αυτο που θα ακολουθησει στο ποστ μου να μην φανει ειρωνικο.
Πανο, ελα τωρα... γινεται μαχη για τα αντικειμενα στια αιθουσες 2 και 3 και ειλικρινα ρωτας αν θα τα χρησιμοποιησουν για αυτο το σκοπο?
Χρηστο συμφωνω οτι δεν θα επρεπε να εχει γινει ουτε στο παρελθον. Οντως δεν πρεπει να γινονται διακρισεις/ Εγω απλα ζηταω να αναθεωρηθουν οι κανονισμοι.
Πανο, ελα τωρα... γινεται μαχη για τα αντικειμενα στια αιθουσες 2 και 3 και ειλικρινα ρωτας αν θα τα χρησιμοποιησουν για αυτο το σκοπο?
Χρηστο συμφωνω οτι δεν θα επρεπε να εχει γινει ουτε στο παρελθον. Οντως δεν πρεπει να γινονται διακρισεις/ Εγω απλα ζηταω να αναθεωρηθουν οι κανονισμοι.
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°386
Συμφωνώ. Ντάξ, μπορεί οι συνναλαγές να έγιναν για τις προσφορές, αλλά και πάλι! Στο παρελθόν γιατί έγινε αυτό; Γιατί έγινε πάλι με 2 μέλη και τώρα να μην γίνεται; Αν είναι έτσι, όλη η Ο.Δ.Σ. να δίνεις τις γαλέρες της στα μέλη που συμπαθεί περισσότερο! και ξέρουμε ποια ειναι αυτά.
Andromeda Black- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 16892
Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Μischief managed.
- Δημοσίευση Ν°387
Πότε είπα εγώ ή ο Πάνος ότι θα μου μεταφέρει τις γαλέρες του για να πάρω το αντικέιμενο...?
Ποτέ ίσως...? Και ούτε καν ήξερα ότι ο Πάνος είχε σκοπό να μου μεταφέρει τις γαλέρες του...
Ελεος δηλαδή...!!! Δεν θα κάνω καν προσφορά αν σας ενοχλεί τόσο πολύ, οκ? Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και μόνο με τις συμμετοχές μας και το ξέρετε.
Και Νίκο, σταμάτα επιτέλους με το παραμικρό να βρίσκεις ευκαιρία να μου την πεις...Ακου εκεί τραγικό...
Ξέρω εγώ άλλα πράγματα που είναι πιο " τραγικά " απο αυτό, αλλά δεν μιλάω γιατί θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια εδώ μέσα...
Ποτέ ίσως...? Και ούτε καν ήξερα ότι ο Πάνος είχε σκοπό να μου μεταφέρει τις γαλέρες του...
Ελεος δηλαδή...!!! Δεν θα κάνω καν προσφορά αν σας ενοχλεί τόσο πολύ, οκ? Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και μόνο με τις συμμετοχές μας και το ξέρετε.
Και Νίκο, σταμάτα επιτέλους με το παραμικρό να βρίσκεις ευκαιρία να μου την πεις...Ακου εκεί τραγικό...
Ξέρω εγώ άλλα πράγματα που είναι πιο " τραγικά " απο αυτό, αλλά δεν μιλάω γιατί θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια εδώ μέσα...
- i solemnly swear that i am up to no good:
- Proud to be a Gryffindor
Proud to be a Marauder
Proud to be Padfoot's wife ♥
♥ Sirius Black ♥
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°388
Όλγα, θα συζητηθεί να ισχύει αυτός ο κανονισμός! Ωστόσο, ακόμα και αν εφαρμοστεί, τα αντικείμενα και τα χρήματα δεν θα επιστραφούν, αφού την στιγμή που έγινε η μεταφορά δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τους κανονισμούς.
Χρήστο, δεν βλέπω γιατί οι συντονιστές θα πρέπει να μιλάνε καλύτερα από τα μέλη που τους προσβάλλουν. Και το να κατηγορείς κάποιον έμμεσα πως σε αδικεί είναι προσβολή.
Κάθε ποστ που περιέχει τις φράσεις "αγαπημένα μέλη, συμπάθειες, τημ-διακρίσεις" δεν έχει νόημα να διαβαστεί... Δεν διαγράφονται ούτως ώστε να προσφέρουν ένα πρώτης τάξεως θέαμα προς τέρψιν των (αγαπημένων) μελών μας.
Και επειδή τα (αγαπημένα μας) μέλη αποδεικνύουν πως ο διάλογος δεν είναι το ατού τους, ή φροντίστε να πέσουν οι τόνοι ή μην μπαίνετε καν στη διαδικασία συζήτησης αν δεν είστε όσο ήρεμοι απαιτείται.
Χρήστο, δεν βλέπω γιατί οι συντονιστές θα πρέπει να μιλάνε καλύτερα από τα μέλη που τους προσβάλλουν. Και το να κατηγορείς κάποιον έμμεσα πως σε αδικεί είναι προσβολή.
Κάθε ποστ που περιέχει τις φράσεις "αγαπημένα μέλη, συμπάθειες, τημ-διακρίσεις" δεν έχει νόημα να διαβαστεί... Δεν διαγράφονται ούτως ώστε να προσφέρουν ένα πρώτης τάξεως θέαμα προς τέρψιν των (αγαπημένων) μελών μας.
Και επειδή τα (αγαπημένα μας) μέλη αποδεικνύουν πως ο διάλογος δεν είναι το ατού τους, ή φροντίστε να πέσουν οι τόνοι ή μην μπαίνετε καν στη διαδικασία συζήτησης αν δεν είστε όσο ήρεμοι απαιτείται.
Statler
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°389
Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και μόνο με τις συμμετοχές μας και το ξέρετε.
Αχχ αυτο το πίσμα σου, μικρή θεά
Και θέλω να προσθέσω. Οι μοντ να είναι περισσότερο ενημερωμένοι για τα θέματα. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν 2 ερωτήσεις που απαντήθηκαν λάθος. Και που ήταν λίγο αστείες προς απάντηση
Kαι να μην βλέπουμε συνέχεια σε κάθε ερώτηση μετά.....
Συγνώμη αυτό είναι ερώτηση;
Το επόμενο ποστ να είναι ερώτηση παρακαλώ.
Αχχ αυτο το πίσμα σου, μικρή θεά
Και θέλω να προσθέσω. Οι μοντ να είναι περισσότερο ενημερωμένοι για τα θέματα. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν 2 ερωτήσεις που απαντήθηκαν λάθος. Και που ήταν λίγο αστείες προς απάντηση
Kαι να μην βλέπουμε συνέχεια σε κάθε ερώτηση μετά.....
Συγνώμη αυτό είναι ερώτηση;
Το επόμενο ποστ να είναι ερώτηση παρακαλώ.
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°390
Colin Creevey έγραψε:
Απλώς δεν μπορείτε να καταλάβετε πως οι συντονιστές έχουν αναλάβει πολύ περισσότερα απ' όσα φαίνονται. Τέλος πάντων, αυτό είναι εφαρμόσιμο και θα γίνει.
Statler
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°391
Λευτέρη, πόσες φορές μου χουν κάνει παρατήρηση για ειρωνίες μόνο γω το ξέρω. Και συ ως αντμίν τι κάνεις δηλαδή; Απαντάς με τον ίδιο τρόπο λόγω του οποίου εγώ τιμωρήθηκα.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°392
Λευτερη ενταξει απο μενα. Δεν εχει νοημα να πηγαινουμε μπρος πισω τις γαλερες τωρα, απλα οταν υπαρχει αυτο το συστημα με τους πλειστηριασμους στη Γκριγνκοτς και ενα πρωταθλημα στην κρισιμη περιοδο του, ειναι προφανης η χρηση που θα γινει απο τις γαλερες.
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°393
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Όλγα, θα συζητηθεί να ισχύει αυτός ο κανονισμός! Ωστόσο, ακόμα και αν εφαρμοστεί, τα αντικείμενα και τα χρήματα δεν θα επιστραφούν, αφού την στιγμή που έγινε η μεταφορά δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τους κανονισμούς.
Το ποιος προσβαλλε πρωτα ποιον το βλεπουμε στα ποστ στις ερωτησεις...
Και εμμεσα δεν κατηγορω κανενα...Λεω για την Elohim και την Amelia Blackfoot στο τοπικ ερωτησεις αν σε καλυψα...Αυτο ειναι αμεσο νομιζω...Αν ειναι να σε λεμε και σενα Λευτερουκο οπως ειπαν καποιον Πανουλη η να σε κατηγορουμε οτι εγινε αυτο με τις γαλερες γιατι το ζητησε η Γωγω..
Και οταν με μιλανε με ειρωνεια απαντω ετσι..Δεν μας ξεχωριζει το χρωμα..
- Σπόιλερ:
- Mischief managed:
- Proud to be a Marauder
Proud to be a Gryffindor
Elohim Meth- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 15264
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity
Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
- Δημοσίευση Ν°394
Sirius Black έγραψε:.Αν ειναι να σε λεμε και σενα Λευτερουκο οπως ειπαν καποιον Πανουλη η να σε κατηγορουμε οτι εγινε αυτο με τις γαλερες γιατι το ζητησε η Γωγω..
Και οταν με μιλανε με ειρωνεια απαντω ετσι..Δεν μας ξεχωριζει το χρωμα..
Τον Παναγιώτη/Πάνο/Jace ή όπως αλλιώς θέλετε εγώ τον φωνάζω Πανούλη γιατί έτσι μου αρέσει κι έτσι συνεννοούμαστε. Αν θέλετε να τον ρωτήσετε πολύ ευχαρίστως. Δεν είχα καμία πρόθεση να τον ειρωνευτώ.
- Puri:
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°395
Και σε εμένα στο παρελθόν που είχα κάνει κάποιες ερωτήσεις, είχαν απαντηθεί με ειρωνικό τρόπο όπως:
Πανούλη.........
Μα βεβαίως γίνεται....
Και τέτοια.
Πανούλη.........
Μα βεβαίως γίνεται....
Και τέτοια.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°396
Ναι Κόνι, γιατί το να κάτσω και να πάρω στα σοβαρά κάτι που προσβάλει ολόκληρη την ομάδα, και να απαντάω και να γίνουμε πάλι όπως κάθε φορά, που θα οδηγήσει; Καλύτερα λοιπόν να βουτάμε λίγο τη γλώσσα στο μυαλό, πριν μιλήσουμε.
Χρήστο:
Ολγάκι έχεις απόλυτο δίκιο, δυστυχώς ήταν ένα παραθυράκι που μας ξέφυγε, και συζητιέται ήδη!
Χρήστο:
απλά να προσέχετε λίγο για να μην νομίσει και κανείς ότι γίνονται διακρίσεις στα μέλη.
Ολγάκι έχεις απόλυτο δίκιο, δυστυχώς ήταν ένα παραθυράκι που μας ξέφυγε, και συζητιέται ήδη!
Statler
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°397
Άρα με λίγα λόγια μου λες πως εσύ επιτρέπεται να ειρωνευτείς όποιον λόγο και να έχεις, και γω δεν μπορώ. Μάλιστα.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
FoNikos21- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 39937
Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009
Magical Identity
Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)
- Δημοσίευση Ν°398
Andromeda Black έγραψε:
Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, δε σε ξέρω καν από κοντά.
Αλλά δε γίνεται ρε γμτ να έχουν μόνιμους πόστερς τα Παράπονα. Αναρωτηθείτε λίγο. Δε γίνεται όλο το τιμ να συνωμοτεί εναντίον σας, έτσι γιατί του τη βάρεσε. Εκτός, βέβαια, και αν απαρτίζεται από κομπλεξικά άτομα.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°399
Συγνώμη Τομ, αλλά από όσο έχω διαβάσει, λες πως οι συζητήσεις με τον Χρήστο και την Κόνι οδηγούν σε αδιέξοδο. Υπάρχει κάποια συζήτηση μεταξύ σας που δεν οδηγεί σε αδιέξοδο; Αν δεν συμπαθείς κάποια μέλη, μην αναλαμβάνεις να απαντήσεις εσύ. Να το αναλάβει ένας μοντ
Andromeda Black- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 16892
Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Μischief managed.
- Δημοσίευση Ν°400
Δηλαδή τώρα κατηγορείτε τα απλά μέλη για ειρωνία...? Ενώ εσείς είστε υποδείγματα ευγένιας ε?
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...Όποιος έχει διαφορετική άποψη απο εσάς προσπαθείτε να του κλείσετε το στόμα και τον κατηγορείτε για ειρωνία για κατινιά κτλ...Η τον κατηγορείτε πίσω απο την πλάτη του ότι προσπαθεί να δειχθεί με τα παράπονα του...
Και αν μπορείτε δώστε τις γαλέρες πίσω στον Πάνο, δεν θα τις χρησιμοποιήσω.
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...Όποιος έχει διαφορετική άποψη απο εσάς προσπαθείτε να του κλείσετε το στόμα και τον κατηγορείτε για ειρωνία για κατινιά κτλ...Η τον κατηγορείτε πίσω απο την πλάτη του ότι προσπαθεί να δειχθεί με τα παράπονα του...
Και αν μπορείτε δώστε τις γαλέρες πίσω στον Πάνο, δεν θα τις χρησιμοποιήσω.
- i solemnly swear that i am up to no good:
- Proud to be a Gryffindor
Proud to be a Marauder
Proud to be Padfoot's wife ♥
♥ Sirius Black ♥