.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+99
Alviva Black
Amycus
Lisette de Lapin
Nicolas Flamel
Harry Potter Black
Roxanne Derwent
xBellamortx
Lucy Weasley
νικος μουδρεας
elliza
Rachel Rivera
Bella Black
Remous Loupin
Nearly Headless Nick
Eleanna Lovegood
Beatrice Baudelaire
Arcturus Regulus Black
Ariana Lestrange
Cassiopeia Black
Dimitra Peverell
Alicia Spinnet
ginny weasley potter
PanosHP
Phineas Nigellus Black
Apοlline Delacour
The Sorting Hat
Ronald Weasley
MixMix
Shana
Αstοria Greengrass
Bellatrix Lestrange
pits7
Imperio
Amelia Blackfoot
Herpo The Foul
anton xert
Elohim Meth
Lily Luna Potter
Beedle the Bard
Mysterious Wizard
Albus P.W.B. Dumbledοre
Halfblood Prince
Andros the Invincible
Gogos
Ronerm
Helena Ravenclaw
RemousLoupin
Jace Wayland
Fleur Delacour
Safira
Davidian
Leonie Vernier
Andromeda Black
apojustryit9
Sirius Black
Eloise Prewett
just reaper
Sorazal the Erised
Fred Weasley
Albus_Dum
Phyllida Spore
Νymphadora Tonks
Artemisia Lufkin
Minerva McGonagall
Isabelle Lightwood
DraCo BaM MaLfoY
fanny
HermioneInLove
Padma Patil
anthian9
Nena Cahill-Malfoy
Cassandra Black
Hermione Granger.
Gellert
Clary Fray
Maria Lovegood
FoNikos21
Dimitris el Mago Secreto
Hecate
Curse
multi
Tom Marvolo Riddle
The Grey Lady
Merlin the Great
Morgan le Fay
Master Lumos
Narcissa
Ms Padfoot
Oceanborn
Rose Black
BaGGoS
SiMoS
Madame Maxime
magica4
Wanderer
E-vampire
Albus_The_Wise
gekitsios
Berenice
103 απαντήσεις

Παράπονα

anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Παράπονα - Σελίδα 13 Empty Απ: Παράπονα

Δημοσίευση από anthian9 Δευ Δεκ 06, 2010 9:08 pm

Παιδιά το θέμα συγχωνεύτηκε. Λάθος μας.

Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε εδώ στη συνέχεια.

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36189
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Δευ Δεκ 06, 2010 9:17 pm

Δεν είναι ακριβώς παράπονο αλλά η εβδομάδα που είχα πληρώσει για να έχω πρόσβαση στο ραβεν κοντεύει αιώνας...!!! :P
    Σπόιλερ:

Παράπονα - Σελίδα 13 Ypo
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Δευ Δεκ 06, 2010 9:26 pm

Rose Weasley έγραψε:Δεν είναι ακριβώς παράπονο αλλά η εβδομάδα που είχα πληρώσει για να έχω πρόσβαση στο ραβεν κοντεύει αιώνας...!!! :P
    Σπόιλερ:

Αφαιρέθηκαν τα δικαιώματα σου.

Σπόιλερ:

♩ - ♫

Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Δευ Δεκ 06, 2010 10:14 pm

Τom Marvolo Riddle έγραψε:Ωχ ρε Κωνσταντίνα γιατί επαναφέρεις ένα θέμα που πάει να λήξει μια χαρά; Τι κερδίζεις εσύ απ' αυτό;

Και επειδή δε θυμάμαι να πέρασες ποτέ από το τημ, τι σε κάνει να πιστεύεις πως όσοι ανήκουν σε αυτό δεν συζητάνε κάπου τις κριτικές που γίνονται; Δεν θυμάμαι αν το είχες χάσει, αλλά μέσα στο καλοκαίρι είχε ζητηθεί από τα ίδια τα μέλη να πουν τη γνώμη τους για το τιμ, να μιλήσουν συγκεκριμένα και ανώνυμα. Οπότε αυτό που λες πως δεν δέχονται την κριτική είναι ανεδαφικό.
    Με βάση τις απόψεις των μελών έγιναν και οι ανάλογες αντικαταστάσεις. Επιμένεις πως αγνοείται η άποψη των μελών;
    Όσο για τον Πάνο, δεν τον λες και νέο μέλος, πλησιάζει τον ένα χρόνο στο φόρουμ. Εσύ σε μικρότερο διάστημα μετά την εγγραφή σου είχες πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις, τόσο από μέλη όσο και από την ομάδα. Οπότε καλό είναι να περιοριστείς στην επεξεργασία αυτών που θα ποστάρεις εσύ η ίδια, παρά στον σχολιασμό δημοσιεύσεων άλλων μελών. Δεν έχει νόημα να ανοίγονται ξανά και ξανά οι ίδιες συζητήσεις, και το λέω σαν μέλος που έχει βαρεθεί να διαβάζει συνεχώς τα ίδια πράγματα σε ένα τόπικ που έχει ξεκάθαρα άλλο σκοπό.

Πάει να λήξει εννοώντας πάει να ξεχαστεί όμως ρε Λευτέρη... μπορεί να μην αφορά το φόρουμ οι συζητήσεις που κάνει το όποιο μέλος στο μσν, δεν θυμάμαι όμως να είχες την ίδια άποψη όταν τα λέγαμε στο μσν για το μπαν μου. Δεν κερδίζω τίποτα. Γιατί να μπω στον κόπο να γράψω κατεβατά ολόκληρα; Θέλω τις λίγες ώρες που μπαίνω εδώ μέσα να μη χρειάζεται να κάνω 25 λεκτικές αλλαγές στα ποστ μου πριν τα ποστάρω από φόβο να μην "θίξω" κανέναν από το τιμ.
    Ίσως να μην πέρασα από το τιμ, πέρασα όμως από επιμελήτρια και είδα την δουλειά που γίνεται εκεί μέσα. Εσύ πάνω από όλους που έχεις περάσει τόσες φορές από αυτές και ανώτερες θέσεις νόμιζα πως θα καταλάβαινες. Και όπως και να χει, το μισό τιμ κάποτε ήταν στην λίστα ατόμων που μιλούσα καθημερινά, λες να μην ήξερα βασικά πράγματα για το πως δουλεύετε; Δεν σου πα κοτζάμ εξονυχυστικές λεπτομέρειες... τα βασικά.
    Πράγματι ζητήθηκε η άποψη των μελών, αμέσως αφότου έφυγα. Δεν πάω να το παίξω περσόνα, αλλά για να στέλνουν πμ ρωτώντας απόψεις λίγες μέρες αφότου έφαγα μπαν, ίσως δείχνει πως τα λόγια μου πριν φύγω μόνη μου από επιμελήτρια είχαν κάποιο αντίκρυσμα. Το ανώνυμα... ξέρεις και μόνος σου πως θα τα πάρει κάποιος αν μάθει πως είπε ο τάδε άσχημα λόγια για αυτόν ενώ τον είχε για φιλαράκι. Και μάλιστα, ανάλογες αντικαταστάσεις δεν έγιναν. Και αυτό, ναι, το ξέρω από διαρροή, όπως την αποκαλέστηκε νωρίτερα. Βλέπω άτομα όπως τον Χρήστο και τον Λάζαρο (για να είμαι ειλικρινής τον Λάζαρο ως μοντ τον φοβόμουν, αλλά αποδείχθηκε πολύ εντάξει παιδί) έξω από το τιμ για υποτιθέμενες διαρροές, και άτομα που πράγματι δεν είναι εντάξει να βρίσκονται ακόμα στις θέσεις τους.
    Και όσο για τον Πάνο είπα σχετικά νέο μέλος...

Fleur Delacour έγραψε:
    Κωνσταντίνα σε ό,τι αφορά την κριτική από τα μέλη με κάλυψε πλήρως ο Λευτέρης. Αν δεν μας ενδιέφερε δεν θα ρωτούσαμε για αυτή.
    Τον χαρακτηρισμό "κλίκα" δεν τον δέχομαι γιατί είναι εντελώς απαξιωτικός και γιατί δεν έχει ίχνος αλήθειας. Είναι απλά ένας τρόπος να δηλώσεις για ακόμα μια φορά, έμμεσα, τα παράπονά σου που δεν ανήκεις στο τημ. Για αυτό και όλη αυτή η απαξίωση, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα απαντάμε, κακώς βέβαια για μένα γιατί δεν νομίζω πως όλη αυτή η υπερέκθεση ενός κακού χειρισμού από μέλη του τημ δεν βοηθήσε σε τίποτα αντίθετα έγινε αφορμή για χωρίς νόημα κόντρες, σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης δύο συντονιστών. Επίσης αυτό που λες για άλλες διαρροές από το τημ, πρέπει να σου πω πως ποτέ δεν θυμάμαι να έχει γίνει κάτι ανάλογο.
    Αν νομίζεις πως η επιλογή συντονιστών ή διαχειριστών είναι ζήτημα συμπαθειών και αντιπαθειών σου λέω εξ αρχής πως έχεις τελείως λάθος άποψη και δεν χρειάζεται να ψάξεις σε άλλο μέλος, μπορείς να πάρεις ως παράδειγμα εμένα που την εποχή που έγινα συντονίστρια μόνο συμπάθειες δεν είχα στο τημ, το αντίθετο μάλλον συνέβαινε. Τα μέλη λοιπόν που επιλέγονται για τέτοιες θέσεις, επιλέγονται με βάση τις ικανότητές τους και της γενικότερης παρουσίας τους στο φόρουμ. Θυμάσαι πως αν και δεν είχες το καλύτερο παρελθόν στο φόρουμ, παρ' όλα αυτά μπήκες ως επιμελήτρια στο Σλύθεριν, γιατί όσοι ήμασταν στην τότε ΟΔΣ πιστεύαμε πως αφού επέμενες τόσο πολύ καλό θα ήταν να σου δοθεί μια ευκαιρία. Όμως μόνη σου παραιτήθηκες και έφυγες και μάλιστα αρκετά επεισοδιακά αν θυμάσαι.
    Τα νέα μέλη όπως και κάθε μέλος οφείλουν να σέβονται τους κανόνες του φόρουμ, άλλωστε σε αυτό συμφωνούν προκειμένου να γίνει δεκτή η εγγραφή τους εδώ, εκτός αν δεν μπαίνουν στο κόπο να το διαβάσουν.
    Τα μέλη αν θέλουν να πουν την άποψή τους υπάρχουν ένα σωρό τόπικ για αυτό το σκοπό. Επίσης υπάρχουν και τα πμ και δεν με νοιάζει αν εκεί όπως λες, λέγονται μεγαλύτερες κατινιές. Καλύτερα να λέγονται εκεί παρά να παρουσιάζει το φόρουμ την εικόνα καφενείου όπου ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει, βρίζοντας όποιον δεν του κάνει κέφι ή γιατί νομίζει πως αδικήθηκε. Εκτός πια αν θες να κάνουμε ειδικό τόπικ με θέμα: Παραπονιέμαι που δεν είμαι συντονιστής και εκεί να βρεις έναν πραγματικό χώρο έκφρασης των παραπόνων σου.

Ρωτάτε Σοφία επειδή θέλετε επιβεβαίωση, κάτι που τελικά δεν παίρνετε βλέποντας τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας τουλάχιστον. Όσο για τον χαρακτηρισμό κλίκα... εδώ δυστυχώς ή ευτυχώς, τα σμς, τα τηλεφωνήματα, τα μσν και οι συναντήσεις μελών δεν θεωρούνται αντικείμενα τις δικαιοδοσίας σας για να ξέρετε την πραγματική άποψη ορισμένων μελών.
    Δόξα τον θεό που πλέον δεν είμαι επιμελήτρια. Όχι για την δουλειά... ωραία πράματα κάναμε. Αλλά γιατί εγώ ώς επιμελήτρια έκανα πράγματα υποτίθεται σύμφωνα με την γραμμή του τιμ αλλά πράγματα με τα οποία διαφωνούσα και φοβόμουν πως θα πάρω μπαν ή θα χάσω την θέση μου. Έτσι επέλεξα αντί να το κάνετε εσείς σε μένα, να το κάνω γω στον εαυτό μου. Μόνη μου έφυγα από επιμελήτρια για να μην δώσω σε συγκεκριμένα μέλη του τιμ την ικανοποίηση να με διώξουν οι ίδιοι, και μόνη μου αποφάσισα να κάνω την κίνηση και να μιλήσω, ξέροντας πως θα πετούσατε όσα έλεγα στον κάδο και θα κρατούσατε ό, τι σας συνέφερε. Και ήξερα πως θα με μπανάρατε γιατί πολύ απλά δεν δέχεστε μία διαφορετική άποψη. Πολυφωνία θα έπρεπε να υπάρχει και στο φόρουμ και στο τιμ.
    Έγραψες για κείνη την αφορμή... σκέψου, γιατί να γίνει ένα μεμονωμένο γεγονός αφορμή για κόντρες; Μήπως δεν φταίει μόνο ένα γεγονός; Μήπως είναι κι άλλα για τα οποία τα μέλη έκατσαν σούζα για να μη φάνε μπαν;
    Μιλάς και για την παρουσία στο φόρουμ... τι δηλαδή, πρέπει τα ποστ μας να είναι απομιμήσεις των ποστ του τιμ για να μπει κάποιος μέσα;
    Πλιζ, μη μου λες πως με επιλέξατε επειδή νομίζατε και καλά πως ήμουν καλή για την θέση. Ήμουν η μόνη ενεργή Σλίθεριν. Και ένα μήνα μετά έφυγα γιατί δεν μπορούσα να συνενοηθώ με το επόμενο τιμ. Πρέπει δηλαδή να χω εσένα και τον Μέρλιν από πίσω μου για να πάρω θέση;

Πολύ επεισοδιακά, σαφώς και το θυμάμαι, αλλά δεν νομίζω να το θυμάται κανείς άλλος πέρα από το τιμ. Προνόησα να κάνω την συγκεκριμένη συζήτηση στην κρυφή ενότητα των επιμελητών για να μην δώσω την "εικόνα καφενείου" (τόσο με έκοβε και μένα, να με νοιάζει η εικόνα αντί η ουσία) όταν ανοίχτηκε τόπικ από αντμίν εκτός της δικαιοδοσίας του και με εριστικό τόνο, αλλά έπρεπε τελικά να γράψω στα παράπονα ακριβώς εδώ.
    Και σε πληροφορώ πως σε αντίθεση με πολλούς, εγώ και τους Terms of Use διάβασα και τους δικούς σας κανόνες διάβασα.
    Και επιστρέφω στην εικόνα. Σας νοιάζει περισσότερο η εικόνα που θα δώσουμε, παρά η ουσία των πραγμάτων, τα προβλήματα που βλέπετε να διατυπώνονται από τα μέλη και να επιμένετε να διαστρεβλώνετε και να τα εκλαμβάνετε ως απελπισμένες προσπάθειες να μπούμε στα άδυτα του τιμ. Αυτό μου θυμίζει τους πολιτικούς τους σημερινούς, που τους νοιάζει η εικόνα.
    Όλη αυτή η μυστικοπάθεια μεταξύ του τιμ έχει στρέψει και τα απλά μέλη στην ίδιου είδους μυστικοπάθεια.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Όλοι μέσα στο ψεύτικο καλαμπούρι είμαστε τελικά.

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Δευ Δεκ 06, 2010 11:12 pm

δεν θυμάμαι όμως να είχες την ίδια άποψη όταν τα λέγαμε στο μσν για το μπαν μου.

Καλά, ε, με έχεις αφοπλίσει πλήρως τώρα!
    Σε ευχαριστώ πολύ που δεν με προδίδεις καθόλου, δεν πειράζει όμως γιατί και στον Νίκο και την Ανθή και τον Μερλιν είχα πει την άποψή μου για το μπαν σου, οτι δηλαδή το έβρισα υπερβολικό. Ε ΚΑΙ; Που κολλάει αυτό με το τόπικ;

Και όπως και να χει, το μισό τιμ κάποτε ήταν στην λίστα ατόμων που μιλούσα καθημερινά, λες να μην ήξερα βασικά πράγματα για το πως δουλεύετε;
    Ναι.

Το ανώνυμα... ξέρεις και μόνος σου πως θα τα πάρει κάποιος αν μάθει πως είπε ο τάδε άσχημα λόγια για αυτόν ενώ τον είχε για φιλαράκι.
    Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως αν κάποιος θέλει να πει κάτι το λέει ξεκάθαρα, όπως έκανα κι εγώ και φαντάζομαι πολλά ακόμη μέλη σε εκείνη την κριτική. Ή, αν είναι πράγματι "φιλαράκια", ο ένας μιλάει προσωπικά στον άλλο και του λέει τι πιστεύει πως έκανε λάθος. Δεν τρέχει με το παραμικρό στα παράπονα να χτυπηθεί για το πόσο άδικο είναι ολόκληρο το τιμ. Και πραγματικά θα ήθελα να ήξερα, αν ήσουν μέλος του τιμ, τι θα απαντούσες αν κάποιος πόσταρε ό,τι ποστάρεις εσύ τώρα. Αν εκεί που μετά από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ένταση, τα πράγματα πάνε να ηρεμήσουν, και ξαφνικά πετάγεται ένα μέλος και ξεκινάει και πάλι τη συζήτηση.

Όσο για τον χαρακτηρισμό κλίκα... εδώ δυστυχώς ή ευτυχώς, τα σμς, τα τηλεφωνήματα, τα μσν και οι συναντήσεις μελών δεν θεωρούνται αντικείμενα τις δικαιοδοσίας σας για να ξέρετε την πραγματική άποψη ορισμένων μελών.
    Γιατί, γιατί γιατί γιατί, γιατί να αφορά τον οποιονδήποτε του τιμ το τι λέγεται στο τηλέφωνο και στο μσν και στις συναντήσεις μελών; Αυτό καλή μου κοπέλα δεν έχει να κάνει με καλοπροαίρετη κριτική που στοχεύει στην βελτίωση της ομάδας και του φόρουμ κατ' επέκταση, έχει να κάνει με προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες που όλοι έχουμε.
    Αν κάποιο μέλος έχει πρόβλημα με το τιμ και έρχεται και σου το λέει εσένα στο τηλέφωνο ή στο μσν ή όταν συναντιέστε, καλό θα ήταν να του προτείνεις να έρθει να μιλήσει και εδώ πέρα ή με τα μέλη που έχει το πρόβλημα.

Statler
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Τρι Δεκ 07, 2010 2:50 pm

Καλά, από όλα όσα έγραψα αυτά ήταν που σου έκαναν κλικ;

Γιατί σε προδίδω; Πέρα από το γεγονός πως ο Μέρλιν δεν ήταν στο τιμ τότε τουλάχιστον, αφού τους το είπες, από που και ως που σε προδίδω; Το να μιλήσεις και με τους αντμίνς θα το εκλάμβανα κάλλιστα ως το ίδιο με το να το έγραφες εδώ πέρα. Εμείς και μεις είμαστε. Κολλάει γιατί την μία μου λες πως ναι το βρίσκω υπερβολικο και την άλλη γράφεις πως το μπαν μου παει να ξεχαστεί λες και φταίω 120% εγω και είμαι πράγματι αυτο το χείριστο άτομο που με παρουσίασαν και στο ποστ του μπαν μου και τώρα.

Εντάξει ρε Λευτέρη, κανένα μέλος δεν έχει ιδέα για το πως δουλεύει το τιμ.

Και γω ξεκαθαρα μίλησα το καλοκαιρι και έφαγα πόρτα στα μούτρα όμως Λευτέρη, λέγοντας πως και καλά προσέβαλλα όλο το τιμ. Ποτέ δεν είπα πως όοοοολο το τιμ είναι κακό κλπ κλπ. Αν ήμουν μέλος του τιμ δεν θα μιλούσα εκ μέρους όλου του τιμ όπως βλέπω να γίνεται αυτή τη στιγμή. Θα μιλούσα για τον εαυτό μου, αντί να μιλάω εκ μέρος των άλλων. Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ένταση... γιατί; Γιατί αν πράγματι το τιμ ήταν τόσο αποτελεσματικό όπως δείχνει υπάρχουν τόσες εντάσεις; Ποτέ δεν εβγαλα το τιμ τα χειρότερα άτομα πανω στη γή. Ωστόσο δίκαιους σε πολλά πραγματα δεν τους θεωρω. Ορισμένα άτομα και ορισμένες νοοτροπιες πάντα. Αλλά όχι, αν πω ονόματα θα είμαι κατίνα ή θα μου πουνε πως προσβλήθηκαν τα συγκεκριμένα άτομα. Εμένα με ρώτησε κανείς ρε αν ένιωσα άσχημα που με βγάλανε ανήθικο άτομο και προβληματικό; Εγώ και ειρωνιες δέχομαι και τα πάντα, όταν στέκουν αυτα κάπου.

Δεν αφορά το φόρουμ, αυτό ειπα. Αλλά ακριβώς επειδή δεν αφορά, όλες οι σοβαρές συζητήσεις μεταξύ μελων προς αλλων μελών εκτός φόρουμ γίνονται από φόβο για μπαν, ή φαουλ.

Αν κάποιο μέλος έχει πρόβλημα με το τιμ και έρχεται και σου το λέει εσένα στο τηλέφωνο ή στο μσν ή όταν συναντιέστε, καλό θα ήταν να του προτείνεις να έρθει να μιλήσει και εδώ πέρα ή με τα μέλη που έχει το πρόβλημα.

Και συ το ίδιο.

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Helena Ravenclaw
    Helena Ravenclaw
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 10829
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: Itʼs not just that she makes him a better person. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, her beliefs. Damon is either the best thing for her or the worst.

Δημοσίευση από Helena Ravenclaw Τρι Δεκ 07, 2010 7:43 pm

Θα κανω παραπονο για κατι ασχετο ..
    Στη Γκρινγκοτς σε μια αιθουσα πληστειριασμου ειχα γραψει στις 2 Δεκ. και ακομα να παρω το αντικειμενο red face
    FoNikos21
    FoNikos21
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 39937
    Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)

Δημοσίευση από FoNikos21 Τρι Δεκ 07, 2010 9:29 pm

Helena Ravenclaw έγραψε:Θα κανω παραπονο για κατι ασχετο ..
    Στη Γκρινγκοτς σε μια αιθουσα πληστειριασμου ειχα γραψει στις 2 Δεκ. και ακομα να παρω το αντικειμενο red face

Τώρα είναι δικό σου Very Happy

Παράπονα - Σελίδα 13 29l0fma
    Ronerm
    Ronerm
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 12534
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια

Δημοσίευση από Ronerm Δευ Δεκ 27, 2010 4:43 pm

Ρε παιδιά έχω ζητήσει να αλλάξει το επάγγελμα μου εδώ και μισή βδομάδα περίπου και ακόμη!
    Μπορείτε να κανετε κάτι;

Παράπονα - Σελίδα 13 Rdv7kyzwppuxqw19ij6qk27

Wands up for our queen J.K.Rowling
    Fleur Delacour
    Fleur Delacour

Αριθμός μηνυμάτων : 21971
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

Magical Identity
    Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here

Δημοσίευση από Fleur Delacour Δευ Δεκ 27, 2010 4:45 pm

Τι θες να γίνεις;

Παράπονα - Σελίδα 13 1p55
    Ronerm
    Ronerm
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 12534
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/10/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια

Δημοσίευση από Ronerm Δευ Δεκ 27, 2010 5:11 pm

To έχω πει στο αντίστοιχο τόπικ!

Παίκτης Quinditch!

Παράπονα - Σελίδα 13 Rdv7kyzwppuxqw19ij6qk27

Wands up for our queen J.K.Rowling
    Berenice
    Berenice
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 18387
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007

Magical Identity
    Today's thought: well behaved women rarely make history

Δημοσίευση από Berenice Δευ Δεκ 27, 2010 8:48 pm

Δεν είναι παράπονο,απλά μου την σπάνε οι οπτιμιστές και χαρούμενοι άνθρωποι οπότε δεν θα με χάλαγε να αφαιρεθεί κανά θαυμαστικό από το εξής κείμενο:

Τα Τρία Σκουπόξυλα
    Συζητήσεις περι ανέμων & υδάτων στη καλύτερη ταβέρνα του κόσμου μας! To λες και off topic!!!!

Ναι αμέ,γιατί όχι; :P

Παράπονα - Σελίδα 13 Tumblr_mffsii6lvX1qcpsedo8_r3_250    Παράπονα - Σελίδα 13 Tumblr_mffsii6lvX1qcpsedo7_r3_250 

“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
    “Believe me, Iʼve made up my mind.”
    (x)
    Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister
    Administrator Adviser to Minister

Αριθμός μηνυμάτων : 35474
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009

Magical Identity
    Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Δημοσίευση από Merlin the Great Δευ Δεκ 27, 2010 8:53 pm

^Σαγαπω.- rofl

Παράπονα - Σελίδα 13 Image10

Waldorf

House of Westeros:
    Berenice
    Berenice
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 18387
    Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007

Magical Identity
    Today's thought: well behaved women rarely make history

Δημοσίευση από Berenice Δευ Δεκ 27, 2010 9:09 pm

Κι εγώ σ'αγαπάω,κι ας είσαι λόγω εορτών σαν αγιοβασιλιάτικη ατραξιόν της Ντίσνευλάντ που έχει πάρει υπερβολική δόση προζάκ! blowkiss

Κι αυτός είναι ο τρόπος #57 για να εκδηλώσετε την αγάπη μου Razz

Θεέ μου,μιλάω πολύ σήμερα =/

Παράπονα - Σελίδα 13 Tumblr_mffsii6lvX1qcpsedo8_r3_250    Παράπονα - Σελίδα 13 Tumblr_mffsii6lvX1qcpsedo7_r3_250 

“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
    “Believe me, Iʼve made up my mind.”
    (x)
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τρι Δεκ 28, 2010 4:35 pm

Πηγαίνω στο προφίλ μου, επιλέγω "Υπογραφή" και μετά μου βγάζει πως το προφίλ έχει ενημερωθεί... Δηλαδή θέλω να την ενημερώσω και μου βγάζει πως έχει ήδη ενημερωθεί χωρις να έχω κάνει εγώ τπτ. Νομίζω πως έχει συμβεί το ίδιο στην Maria Lovegood της έχει δωθεί απάντηση, αλλά δν την θυμάμαι... =/ Μπορείτε να μου εξηγήσετε ή να μου πείτε τη λύση; red face
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Τρι Δεκ 28, 2010 6:17 pm

Prince le Mort έγραψε:Πηγαίνω στο προφίλ μου, επιλέγω "Υπογραφή" και μετά μου βγάζει πως το προφίλ έχει ενημερωθεί... Δηλαδή θέλω να την ενημερώσω και μου βγάζει πως έχει ήδη ενημερωθεί χωρις να έχω κάνει εγώ τπτ. Νομίζω πως έχει συμβεί το ίδιο στην Maria Lovegood της έχει δωθεί απάντηση, αλλά δν την θυμάμαι... =/ Μπορείτε να μου εξηγήσετε ή να μου πείτε τη λύση; red face

Αυτό είναι αποκλειστικά πρόβλημα της φορουμόσιον! Τα 'χει παίξει, ως συνήθως. sweatdrop smiley

Sorry for the incovinience. =/

♩ - ♫

Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τρι Δεκ 28, 2010 7:20 pm

Λύθηκε το πρόβλημα! Θενκς!
    Gogos
    Gogos
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 846
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Gogos Δευ Ιαν 03, 2011 2:54 pm

Δεν είναι παράπονο απλά εδώ νομίζω ταιριάζει!
    Κάποιος από τη Ο.Δ να κοιτάξει το λινκ σε αυτό το τόπικ
    Ranks γιατί όταν πατήσω τον υπερσύνδεσμο με βγάζει σε μία άκυρη από το φόρουμ σελίδα,απ ότι πρόσεξα είναι από το παλιό domain το .net γι αυτό !
    Αν μπορεί κάποιος να το δει και να το διορθώσει!
    Andros the Invincible
    Andros the Invincible
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων

Αριθμός μηνυμάτων : 6335
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Andros the Invincible Δευ Ιαν 03, 2011 3:02 pm

Βασικά συγγνώμη για την επέμβαση αλλά θέλω και εγώ να αναφέρω αυτό το θέμα :P.Γενικά είναι πολλές επιλογές που δυστυχώς έχουν μείνει στο παλιό Domain και όταν το ανέφερα στον Νίκο είπε ότι θα γυρίσουμε στο παλιό Domain μόλις βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία(Δεν θυμάμαι εάν το είπε ακριβώς έτσι).Δεν ξέρω τώρα τι θα γίνει Wink
    Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister
    Administrator Adviser to Minister

Αριθμός μηνυμάτων : 35474
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009

Magical Identity
    Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Δημοσίευση από Merlin the Great Δευ Ιαν 03, 2011 3:11 pm

Προσπαθούμε να το ανακτήσουμε. Θα ανακτηθει και θα επιστρέψουμε σε αυτό.

Παράπονα - Σελίδα 13 Image10

Waldorf

House of Westeros:
    Gogos
    Gogos
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 846
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/08/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Gogos Δευ Ιαν 03, 2011 3:15 pm

Oκ τότε! Happy
    Jace Wayland
    Jace Wayland
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11954
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010

Magical Identity
    Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.

Δημοσίευση από Jace Wayland Πεμ Ιαν 20, 2011 11:24 pm

Εγω θελω να γραψω κατι σαν εκκληση γιατι το να ανοιξω τοπικ μου φαινεται λιγο υπερβολικο Razz
    Δεν ξερω αν κολλαει εδω αλλα βραδυ ειναι παιδια δεν λειτουργω και τοσο Razz
    Η εκκληση μου λοιπον ειναι παιδια μην τσακωνεστε και μην κουτσομπολευετε ο ενας πισω απο τον αλλον...το φορουμ ειναι μαγικο και μπαινουμε εδω περα για να αποδρασουμε απο την πραγματικοτητα και να περασουμε καλα οχι για να χουμε περισσοτερα προβληματα...Δεν αναφερομαι σε κανενα συγκεκριμενα απλα αυτο ηθελα να πω...για να κρατησει η μαγεια!Να μην χαλασουμε και τα λιγοστα καταφυγια απο την συγχρονη πραγματικοτιτα με τις εγνοιες και τις δουλειες...

Αυτο ηθελα να πω αν θεωρειτε πως δεν ταιριαζει εδω να το διαγραψετε! Laughing

Παράπονα - Σελίδα 13 Jace-sig

anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Παρ Ιαν 28, 2011 11:59 pm

Jace έγραψε:Εγω θελω να γραψω κατι σαν εκκληση γιατι το να ανοιξω τοπικ μου φαινεται λιγο υπερβολικο Razz
    Δεν ξερω αν κολλαει εδω αλλα βραδυ ειναι παιδια δεν λειτουργω και τοσο Razz
    Η εκκληση μου λοιπον ειναι παιδια μην τσακωνεστε και μην κουτσομπολευετε ο ενας πισω απο τον αλλον...το φορουμ ειναι μαγικο και μπαινουμε εδω περα για να αποδρασουμε απο την πραγματικοτητα και να περασουμε καλα οχι για να χουμε περισσοτερα προβληματα...Δεν αναφερομαι σε κανενα συγκεκριμενα απλα αυτο ηθελα να πω...για να κρατησει η μαγεια!Να μην χαλασουμε και τα λιγοστα καταφυγια απο την συγχρονη πραγματικοτιτα με τις εγνοιες και τις δουλειες...

Αυτο ηθελα να πω αν θεωρειτε πως δεν ταιριαζει εδω να το διαγραψετε! Laughing

Πάνο φυσικά και έχεις δίκιο, κανείς δεν έχει όρεξη -πιστεύω- να μπαίνει σε ένα φόρουμ όπου ο ένας κακολογεί τον άλλο είτε φανερά είτε "κρυφά". Είναι κάτι το τελείως περιττό, δεν υπάρχει λόγος να γίνεται, μια παρέα είμαστε.

Πολύ σωστά αυτά που λες και ελπίζω να εισακουστούν! Laughing

♩ - ♫

Dimitris el Mago Secreto
    Dimitris el Mago Secreto
    παίκτης/ρια Quidditch
    παίκτης/ρια Quidditch

Αριθμός μηνυμάτων : 7784
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: Κοίτα με... Έχεις τα μάτια της μητέρας σου...

Δημοσίευση από Dimitris el Mago Secreto Δευ Ιαν 31, 2011 10:52 am

Απλά το αναφέρω...!! Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον ούτε να αποδώσω ευθύνες!!!
    Ξέρω ότι φέτος διεξάγεται το Τρίαθλο, αλλά το θεωρώ κάπως άδικο και λανθασμένο που έχουν σταματήσει οι διαγωνισμοί! Βέβαια, δεν γνωρίζω πόσα μέλη ασχολούνται με τη διεξαγωγή του τριάθλου και πόσο κόπο κοστίζει. Αλλά και οι καημένοι οι διαγωνισμοί.. κρίμα είνια!! :P

Παράπονα - Σελίδα 13 Tumblr_lmx938CBW91qzgltlo1_500

Ravenclaw Fiction Team

Harry be safe, be strong:
    Sorazal the Erised
    Sorazal the Erised
    Member of Order Of Merlin 2nd
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 29991
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010

Magical Identity
    Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?

Δημοσίευση από Sorazal the Erised Δευ Ιαν 31, 2011 2:38 pm

Eμ, Διαγωνισμοί θα γίνουν. Razz

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 2:48 pm