Θυμωσε καλε ο Σιμος μας?????
Λυπαμαι παραφερθηκα....!
γτ ρε?και το ελενα μ αρεσει πααααρα πολυ...ermionaki έγραψε:Εμενα μου τη δινει απιστευτα το Ελενα, και οταν πηγα πρωτη δημοτικου συστηθηκα ως Ελενη και απο τοτε με ξερουν ετσι, εκτος απο το σοι μου που ειναι κολλημενοι ολοι τους!!! Ελενα...ιου...
Ελα ντε,γιατι?Μια συμμαθητρια μου παλευε χρονια ολοκληρα να ξεκολλησει απ'το Λενιω και να το κανει Ελενα..SiMoS έγραψε:γτ ρε?και το ελενα μ αρεσει πααααρα πολυ...ermionaki έγραψε:Εμενα μου τη δινει απιστευτα το Ελενα, και οταν πηγα πρωτη δημοτικου συστηθηκα ως Ελενη και απο τοτε με ξερουν ετσι, εκτος απο το σοι μου που ειναι κολλημενοι ολοι τους!!! Ελενα...ιου...
Το Ελενη μου φαινεται πιο γλυκο... ε να μην παω και εγω λιγο κοντρα στην οικογενεια?Oceanborn έγραψε:Ελα ντε,γιατι?Μια συμμαθητρια μου παλευε χρονια ολοκληρα να ξεκολλησει απ'το Λενιω και να το κανει Ελενα..SiMoS έγραψε:γτ ρε?και το ελενα μ αρεσει πααααρα πολυ...ermionaki έγραψε:Εμενα μου τη δινει απιστευτα το Ελενα, και οταν πηγα πρωτη δημοτικου συστηθηκα ως Ελενη και απο τοτε με ξερουν ετσι, εκτος απο το σοι μου που ειναι κολλημενοι ολοι τους!!! Ελενα...ιου...
rockfreak έγραψε:παλια θυμαμαι δε μου αρεζε το ονομα μου...και με φωναζαν Εμι.Αλλα μου ειπε η κολλητη μια μερα...το Ελμιρα δε το 'χει κανεις ενω το Εμι και η κουτση Μαρια! :P
Oceanborn έγραψε:Εχω 2 ονοματα,κι αντι να με φωνααζουν με το Στεφανια που μ'αρεσει,με λενε Ιωαννα επειδη λενε ειμαι ταμενη...
ms_padfoot!!! έγραψε:rockfreak έγραψε:παλια θυμαμαι δε μου αρεζε το ονομα μου...και με φωναζαν Εμι.Αλλα μου ειπε η κολλητη μια μερα...το Ελμιρα δε το 'χει κανεις ενω το Εμι και η κουτση Μαρια! :P
Σωστη η φιλη σου...
Εχεις απο τα ωραιοτερα ονοματα που εχω ακουσει....
Μου θυμιζει...ξωτικο!Σαν τη Αργουεν απο των αρχοντα των δαχτυλιδιων ενα πραγμα......
ms_padfoot!!! έγραψε:Ωραιο ονοματακι......πολυ γλυκο....!
ms_padfoot!!! έγραψε:Ψτ Μαγδαληνη,λιγη ηληκρινεια δεν βλαπτει!