Αριθμός μηνυμάτων : 6682 Ηλικία : 26 Location : εκει που η φαντασια αγγιζει τα συνεφα, εκει που το ονειρο γινεται πραγματηκοτητα εκει ζω, Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2010
με λενε Δαναη. που βγαίνει απο το Δαναη. 2 βλκες με φωνάζουν Ναη και οι κολλητοί μου με φωνάζουν Πασά (απο το επίθετο) και θα πάρω έναν πατσα και θα τους τον φέρω καπέλο
Αριθμός μηνυμάτων : 5510 Ηλικία : 1441 Location : Nemeton *-* Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2013
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Muggle born Today's thought: ~Anyone who says they have only one life to live, must not know how to read a book~
Αριθμός μηνυμάτων : 611 Ηλικία : 28 Location : Wonderland Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2014
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Αν αγαπας την Σοφια αγκαλιασε την κι εκεινη θα σου χαρισει πανεμορφα παιδια την Πιστη την Αγαπη και την Επιδα
Αριθμός μηνυμάτων : 10933 Ηλικία : 23 Location : Glades Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.
Αριθμός μηνυμάτων : 205 Ηλικία : 24 Location : Hoqwarts Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2014
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Our time here is magic! It's the only space you have to realize whatever it is that is beautiful, whatever is true, whatever is great, whatever is potential, whatever is rare, whatever is unique, in. It's the only space.
Αριθμός μηνυμάτων : 4137 Ηλικία : 926 Location : Είμαι παντού και πουθενά! Ναι, είμαι το Μαύρο Φάντασμα! Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2014
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: never try to teach a pig to sing it wastes your time and it annoys the pig...
Αριθμός μηνυμάτων : 4137 Ηλικία : 926 Location : Είμαι παντού και πουθενά! Ναι, είμαι το Μαύρο Φάντασμα! Ημερομηνία εγγραφής : 11/08/2014
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: never try to teach a pig to sing it wastes your time and it annoys the pig...