Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
ητανε σαν αρλεκιν... επι πεντε... συνηθως δεν μ'εκνευριζουν τα αρλεκιν, αλλα αυτο ειχε τον απαλευτο. επισης δεν μου αρεσε το μοτιβο που ειχε η ζωη της καθε κορης. ολα τα κακα της μοιρας ειχαν πεσει πανω στην οικογενεια τους. απο φορτηγα και αρρωστιες μεχρι "κανιβαλοι" και μαφιοζοι... αλλα παντα στο τελος πισω στη μανα τους...
Αριθμός μηνυμάτων : 6050 Ηλικία : 28 Location : Probably in another world.... Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
χμ...Σαν ιστορια θα πω πως μου αρεσε της Μαγδαληνης και της πολυξενης! εσενα; Αλλα η αγαπημενη μου κορη ηταν η ιουλια. Ηταν φοβερος χαρακτηρας. Οι αλλες , πλην της μαγδαληνης μου φανηκαν λιγο τσ**λες :P
από Laverne de Montmorency Κυρ Ιαν 10, 2010 2:42 pm
Minerva McGonagall έγραψε:χμ...Σαν ιστορια θα πω πως μου αρεσε της Μαγδαληνης και της πολυξενης! εσενα; Αλλα η αγαπημενη μου κορη ηταν η ιουλια. Ηταν φοβερος χαρακτηρας. Οι αλλες , πλην της μαγδαληνης μου φανηκαν λιγο τσ**λες :P
Της Μαγδαληνής μου άρεσε κι εμενα περισσότερο.Κι εγώ τη συμπάθησα την Ιουλία.Οι άλλες τρεις νομίζω ότι σε κάποιες περιπτώσεις προκάλεσαν τη μοίρα τους.
εγω ονοματα δεν θυμαμαι αλλα ειχα μια συμπαθεια στην ηθοποιο και στην τραγουδιαρα οπως και να τις ελεγαν. η λιγοτερο αγαπημενη μου ηταν αυτη που παντρευτηκε το μαφιοζο.
Η Λενα Μαντα ειναι για εμενα μια απο τις καλυτερες ελληνιδες συγγραφεις!! Τα εχω διαβασει ολα! Ειναι βιβλια κυριως συναισθηματικα αλλα εμενα μου αρεσουν!! Αν επρεπε να διαλεξω καποια απο αυτα θα διαλεηα την Θεανω η Λυκαινα της πολης!!
Περιγραφη για οποιον ενδιαφερεται... Περιγραφή:
Σπόιλερ:
Κωνσταντινούπολη... Ιστανμπούλ... Βασιλεύουσα... Με όποιο όνομα κι αν την πεις, μία είναι η Πόλη· μαγική, μοναδική, υπέροχη, βαφτισμένη στα μυστήρια της Ανατολής! Στον τόπο αυτό γεννιέται η Θεανώ. Μια κοπέλα που κουβαλάει μέσα της κάτι από τη μαγεία της Πόλης και κάτι από το ανυπότακτο πνεύμα της. Η Θεανώ θα μεγαλώσει, θ' αγαπήσει και θα παντρευτεί. Τη νύχτα της 6ης Σεπτεμβρίου 1955, θα βρεθεί μέσα στη δίνη των Σεπτεμβριανών. Μια μαύρη σελίδα στην Ιστορία των Ελλήνων της Πόλης γράφεται με το αίμα πολλών. Θύμα της αγριότητας των Τούρκων και η Θεανώ. Όταν θα συνέλθει, τίποτε δε θα είναι πια όπως παλιά. Μια λύκαινα θα γεννηθεί εκείνο το βράδυ και όποιος από δω κι εμπρός την πλησιάσει για να της κάνει κακό, θα γίνει κομμάτια από τα κοφτερά της δόντια. Δέκα χρόνια μετά, η Θεανώ θα ζήσει τον εφιάλτη της απέλασης στην Ελλάδα και τον πόνο του ξεριζωμού, και θα έρθει αντιμέτωπη με το ρατσισμό και την καχυποψία. Η λύκαινα θα ξυπνήσει και πάλι, και όσοι έφταιξαν θα πληρώσουν ακριβά. Ή μήπως θα πληρώσουν και αθώοι; Μια ιστορία για μια γυναίκα που βίωσε την αγάπη και το μίσος, κι έγινε αγρίμι για χάρη των αγαπημένων της.
Ωστωσω ειναι ολα πολυ ωραια!!
Σπόιλερ:
In Kandrakar, they call me Princess Aurora. I command the skies.
Έχω διαβάσει το Βαλς.. Κλαμααααα.. Φοβερό βιβλιο, φοβερή συγγραφέας..
In 24 hours they'll be laying flowers on my life it's over tonight... I'm not messing, no I need you blessing and your promise to live fre please do it for me...
τα χω διαβασει ολα, και οφειλω να ομολογησω πως με ξεκαρδιστηκα στα γελια, αλλα εκλαψα συναμα. ειναι πολυ ωραια βιβλια. το μονο βιβλιο της μαντα που μου εχει ξεφυγει ειναι το:η θεανω, η λυκαινα της πολης. αλλα θα το παρω συντομα.
ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΤΙ ΑΣΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΑΝ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ!
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
έχω διαβάσει το έρωτας σαν βροχή, το τελευταίο τσιγάρο και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Είναι πραγματικά υπερβολικά σαν άρλεκιν για μεγαλύτερες ηλικίες αλλά έχει διάφορα διδάγματα. Μου άρεσαν και τα τρια μπορώ να πω, αλλά λόγω της ίδιας θεματολογίας δεν μπορώ να βρω αγαπημένο...
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
έχω διαβάσει το Βαλς με τους δώδεκα θεούς. έριξα το κλάμα της ζωής μου σε αυτό το βιβλίο. και να φανταστείτε πως ο χαρακτήρας που πεθανε ήταν ο χαρακτήρας με τον οποίο είχα δεθεί.
Η Λένα Μαντα είναι η αγαπημένη μου ελληνική συγραφέας, και πολύ καλή με τα παιδιά. όταν την συνάντισα στην έκθεση βιβλίου της Θεσσαλονίκης και της ζήτησα να μου υπογράψει ένα βιβλίο της, ήταν τόσο καλή μαζί μου που στην κυριολεξεία τόσο καλό άνθρωπο δεν έχω ξανασυνατίσει
This is my life... This is my mind ....... This is my soul
Staner Here :
Όνομα μας: STANers! Ιδρυτής μας: ΣΤΑΝ-Στράτος Αντιπαριώτης! Καταγωγή μας: Πάρος! Χώρας μας: STANworld! Αρρώστια μας: ΣΤΑΝίτιδα! Ήρωας μας: Mickey! Ύμνος μας: Ταξίδεψε με! Σημαία μας: █▲█
Ααα η Λένα Μαντά! Έχω παρακολουθήσει μια παρουσίαση ενός βιβλίου της με ροζ εξώφυλλο, το "Έρωτας σαν βροχή". Βασικά, είναι η αγαπημένη συγγραφέας της μητέρας μου, η οποία έχει όλα της τα βιβλία, αλλά κοσμούν τη δική μου βιβλιοθήκη. Έχει πολύ καλή γραφή, αν και εγώ διάβασα μόνο τη Θεανώ γιατί μου άρεσε ο τίτλος. Τα υπόλοιπα ας τα διαβάσουν οι αδερφές μου.
από Arcturus Regulus Black Τετ Σεπ 14, 2011 4:04 am
Hecate ϟ έγραψε:ητανε σαν αρλεκιν... επι πεντε... συνηθως δεν μ'εκνευριζουν τα αρλεκιν, αλλα αυτο ειχε τον απαλευτο. επισης δεν μου αρεσε το μοτιβο που ειχε η ζωη της καθε κορης. ολα τα κακα της μοιρας ειχαν πεσει πανω στην οικογενεια τους. απο φορτηγα και αρρωστιες μεχρι "κανιβαλοι" και μαφιοζοι... αλλα παντα στο τελος πισω στη μανα τους...
Συμφωνώ με την Εκάτη...εμένα διαβάζει κάποια που και που η μητέρα μου και λέει οτι είναι για γυναικείο κοινό αλλά είναι για πολύ ελαφρύ διάβασμα...απλές ιστορίες της παραλίας που λέμε. Οπότε πήρα και εγώ να διαβάσω το σπίτι δίπλα στο ποτάμι για να έχω προσωπική άποψη! Ήταν όντως υπερβολικά για γυναικείο κοινό...ή ετσι μου φάνηκε τουλάχιστον
Άκρως εμπορικό και διαβάζεται ευχάριστα.Ωστόσο οι ιστορίες μου φάνηκαν οτι γράφτηκαν για να γραφτούν χωρίς να θέλουν να πουν κάτι το ιδιαίτερο ενώ σε κάποια σημεία είναι δακρύβρεχτο μέχρι αηδίας(τουλάχιστον για τα γούστα μου).Η αρχική ιδέα ωστόσο είναι πολύ καλή και η συγγραφέας ξέρει να καθηλώνει τους αναγνώστες παρότι υπήρχαν επαναλήψεις κ ο τρόπος γραφής ήταν λίγο...πως να το πω...βιαστικός.Πάντως γενικά μου φάνηκε εμπορικό και γυναικείο ενώ θα το πρότεινα σίγουρα σε όσους και όσες ψάχνουν κάτι ευκολοδιάβαστο και ανάλαφρο όμως με πολλά πάθη,δράματα και παιχνίδια της μοίρας.Αν βαθμολογούσα θα έβαζα 6 στα 10.
Θα ήθελα να διαβάσω και άλλο βιβλίο όμως για να έχω άποψη για τη συγγραφέα.