bullshit τα anime δεν είναι πια για μένα....Δεν ξέρω ίσως δεν έχω βρει κάποια καλή σειρά, προς το παρόν αρκούμαι στο να διαβάζω κάθε βδομάδα το injustice gods among us ('murica fuck yeah) έχει να προτείνει κανείς κάποιο καλό anime όχι mainstream plx ούτε super classic (see:princess mononoke)
+66
Leanan Sidhe
Imperio
Mirabelle Salvatore
andri_xos*
Phineas Nigellus Black
mjhp4ever
_LadyGrace_
Mysterious Wizard
Lydia Granger
Voldi92
Shana
FoNikos21
Laverne de Montmorency
Minerva McGonagall
Elohim Meth
Safira
Hecate
Jace Wayland
Maria Lovegood
Andromeda Black
Amelia Blackfoot
anthian9
Sorazal the Erised
Andros the Invincible
Kenichi
Anastasia Black
Nearly Headless Nick
Madame Maxime
Merlin Longstaff
just reaper
yaoikillerpilze
Luale Banshee
Necro-Chriss
Leonie Vernier
ocean nymph
Leroy Jethro Gibbs
FLEUR258
Harry Potter
The Guardian Angel
Nathaniel
Tom Marvolo Riddle
BaGGoS
SiMoS
Novaenir
E-vampire
elena!
<3EvELiNa<3
RemousLoupin
@RtVaVa
Cassandra Black
Scorpion
Oceanborn
Narcissa
Ron Wesley 4 ever!!!
TheReaper
tasos13
stela!!
dark witch
Ms Padfoot
Berenice
xristianadepp
Pansy Parkinson
aiswp0s
liakos
***iz@***
R3dil
70 απαντήσεις
Anime
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°901
Απ: Anime
Mondaiji,
bullshit τα anime δεν είναι πια για μένα....Δεν ξέρω ίσως δεν έχω βρει κάποια καλή σειρά, προς το παρόν αρκούμαι στο να διαβάζω κάθε βδομάδα το injustice gods among us ('murica fuck yeah) έχει να προτείνει κανείς κάποιο καλό anime όχι mainstream plx ούτε super classic (see:princess mononoke)
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°902
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για PSYCHO-PASS και Gintama. Μετά υπάρχει το Reborn που ξέρω ως καλό shonen. Επίσης, έχω διαβάσει το Blade of the Immortal, που μου άρεσε πολύ. Έχει άνιμε μεν, αλλά δεν ξέρω πόσο το έχουν καταστρέψει
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°903
Δεν είμαι τύπος που κλαίει εύκολα σε ταινίες και τέτοια, και γενικότερα δεν κλαίω. Αλλά το Tokyo Magnitude 8.0 μου άνοιξε την καρδιά στη μέση.
Εκπληκτικό άνιμε. Ιδιαιτέρως συγκινητικό. Δεν έχει και το πιο γουάου σχέδιο έβερ, αλλά από άποψη πλοκής παίρνει στάνταρ 10/10.
Εκπληκτικό άνιμε. Ιδιαιτέρως συγκινητικό. Δεν έχει και το πιο γουάου σχέδιο έβερ, αλλά από άποψη πλοκής παίρνει στάνταρ 10/10.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°904
Είδα 緋色の欠片 (hiiro no kakera). Πέρα από τον Takuma και το πρώτο opening δε μου άρεσε ιδιαίτερα κάτι άλλο.
Αγαπώ όμως ちはやふる (chihayafuru). Πεθαίνω στα γέλια με τη προφορά του Arata ( προφορά από Fukui, πρέπει να τον ακούσετε για να καταλάβετε... ) και γενικά είναι ευχάριστο.
Αγαπώ όμως ちはやふる (chihayafuru). Πεθαίνω στα γέλια με τη προφορά του Arata ( προφορά από Fukui, πρέπει να τον ακούσετε για να καταλάβετε... ) και γενικά είναι ευχάριστο.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°905
Λοιπόν,αν και δεν μου πολυαρέσεουν τα anime τελίωσα χτες ένα που ήταν απλά ΘΕΙΚΟ!Είναι το Another και όσοι δε το έχετε δει καλά θα κάνατε να το δείτε.Εκτός βέβαια αν δεν αντέχετε τα αίματα(έχει πολλά,όντας λίγο έως πολύ θρίλερ)
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°906
μολις χθες τελειωσα FMA και ξεκιναω τωρα Brotherhood
πρεπει να πω οτι μου αρεσε σοβαρα πολυ περισσοτερο απ'οτι περιμενα...
και μου προσθεσε αλλον εναν χαρακτηρα στους οπως αποκαλω "Anime guys I fangirl like crazy for", τον Roy !!!!
πρεπει να πω οτι μου αρεσε σοβαρα πολυ περισσοτερο απ'οτι περιμενα...
και μου προσθεσε αλλον εναν χαρακτηρα στους οπως αποκαλω "Anime guys I fangirl like crazy for", τον Roy !!!!
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°908
^^^Το Another είναι υπέροχο, από τα καλύτερα που έχω δει.
Τελείωσα το Inukami και είδα και την ταινία του. Αρκετά κάφρικο χιούμορ αλλά αξίζει.
Τελείωσα το Inukami και είδα και την ταινία του. Αρκετά κάφρικο χιούμορ αλλά αξίζει.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°909
Βλέπω Kuroko no Basuke. (The Basketball that Kuroko Plays). Σκ*τα basketball παίζει ο Kuroko αλλά WHATEVER Το βλέπω για τον Kisei και τον υπέρτατο θεό Midorima, που είναι megane και έχει τη φωνή του Sebastian <3
Such a bishie I'm gonna die.
Επίσης είδα Arakawa Under the Bridge και Arakawa Under the BridgexBridge. Πόσο βλακεία που δεν πούλησε και δεν έχει 3η σεχόν. Ήταν καμμένο, ήταν αστείο, ήταν γλυκούλι. Το manga δεν μεταφράζεται καν(έχουμε μόνο 30 κεφάλαια Τα scalanations μου μέσα ) και απλά μας παράτησαν σε πολύ περίεργο σημείο στη δεύτερη season.
Αν θέλετε να το δείτε, έχει πλάκα, και είναι μόνο 26 επισόδεια και οι 2 seasons.
Πάντως θα μου λείψει ο Hoshi
Such a bishie I'm gonna die.
Επίσης είδα Arakawa Under the Bridge και Arakawa Under the BridgexBridge. Πόσο βλακεία που δεν πούλησε και δεν έχει 3η σεχόν. Ήταν καμμένο, ήταν αστείο, ήταν γλυκούλι. Το manga δεν μεταφράζεται καν(έχουμε μόνο 30 κεφάλαια Τα scalanations μου μέσα ) και απλά μας παράτησαν σε πολύ περίεργο σημείο στη δεύτερη season.
Αν θέλετε να το δείτε, έχει πλάκα, και είναι μόνο 26 επισόδεια και οι 2 seasons.
Πάντως θα μου λείψει ο Hoshi
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°910
Ξεκίνησα τρίτη σεζόν Hetalia Τα σπάει όσο και οι προηγούμενες
Είμαι στη μέση του Chaos:Head. Αρκετά καλό αλλά τεράστια επεισόδια (για άνιμε) και κουράζομαι
Τελείωσα και την Petite Cossette Πολύ όμορφο σχέδιο αν και λίγο χαοτικό animation Η ιστορία αρκετά καλή αλλά οι χαρακτήρες μου φάνηκαν λίγο flat.
Είμαι στη μέση του Chaos:Head. Αρκετά καλό αλλά τεράστια επεισόδια (για άνιμε) και κουράζομαι
Τελείωσα και την Petite Cossette Πολύ όμορφο σχέδιο αν και λίγο χαοτικό animation Η ιστορία αρκετά καλή αλλά οι χαρακτήρες μου φάνηκαν λίγο flat.
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°911
Ξεκίνησα πριν κάτι μέρες το Les Miserables: Shoujo Cosette και κοντεύω να το τελειώσω κιόλας, κι ας έχει 52 επεισόδια
Είναι απίστευτα κοντά στοτούβλο βιβλίο, ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει μέχρι τώρα, κι έχει αρκετά όμορφο σχέδιο, animation και μουσική. Το κακό είναι ότι έχουν κάνει την Τιτίκα πρωταγωνίστρια, και δε φτάνει που είναι και στο βιβλίο Mary Sue, εδώ είναι τρισχειρότερα
Αγαπώ τους Φίλους του ΑΒΓ, είναι όλοι θεοί, ειδικά Enjolras-Courfeyrac-Combeferre
Ο Ιαβέρης είναι τρομακτικός κι ο Αγιάννης φαίνεται καλοκάγαθος εκ πρώτης όψεως
Τιτίκα-Μάριο θέλω να τους βαρέσω, αλλά και στο βιβλίο και στο μιούζικαλ ήθελα οπότε
Γενικά αξίζει
Είναι απίστευτα κοντά στο
Αγαπώ τους Φίλους του ΑΒΓ, είναι όλοι θεοί, ειδικά Enjolras-Courfeyrac-Combeferre
Ο Ιαβέρης είναι τρομακτικός κι ο Αγιάννης φαίνεται καλοκάγαθος εκ πρώτης όψεως
Τιτίκα-Μάριο θέλω να τους βαρέσω, αλλά και στο βιβλίο και στο μιούζικαλ ήθελα οπότε
Γενικά αξίζει
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°912
Γιάννααααα! Δες Shin Sekai Yori (新世界より)...! Μπορεί να 'ναι λίγο ό,τι να 'ναι, αλλά αξίζει γενικά.
- Σπόιλερ:
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°913
^Ρέα δεν καταλαβαίνω γιατί βάζεις και τον τίτλο στα Ιαπωνικά Άμα πάει κανείς να ψάξει άνιμε έτσι, θα το βρει μονάχα σε raw
Εγώ τώρα βλέπω ένα shonen, το Shingeki no Kyojin (Attack on Titans). Ακόμη προβάλκεται, με τα επεισόδια να βγαίνουν κάθε Κυριακή υποτιτλισμένα και είμαστε ακόμη στο 7ο επεισόδιο! Ωραίο είναι, καλό σχέδιο και καλή πλοκή, αν και μερικά πράγματα είναι προβλέψιμα! Πάντως το anime το δικαιώνει πολύ γιατί το manga έχει ψιλομέτριο artwork.
Τελίωσα το Kuroko no Basket (The Basketball that Kuroko Plays) και οκ, απλά αγαπώ τον Kise. Είναι adorable <3 Άντε μακάρι την επόμενη άνοιξη να δούμε τη νέα σεζόν, θέλω να δω Murasakibara και Αkashi σε δράση <3
Και επίσης ξεκίνησα το Tonari no Kaibutsu-kun(δεν έχω ΙΔΕΑ πως μεταφράζεται ), που το διάβαζα σε manga OMG, το αγαπώ, έχει γέλιο :lmao: Ο Haru και η αγάπη για τον κόκορα είναι epic.-
Εγώ τώρα βλέπω ένα shonen, το Shingeki no Kyojin (Attack on Titans). Ακόμη προβάλκεται, με τα επεισόδια να βγαίνουν κάθε Κυριακή υποτιτλισμένα και είμαστε ακόμη στο 7ο επεισόδιο! Ωραίο είναι, καλό σχέδιο και καλή πλοκή, αν και μερικά πράγματα είναι προβλέψιμα! Πάντως το anime το δικαιώνει πολύ γιατί το manga έχει ψιλομέτριο artwork.
Τελίωσα το Kuroko no Basket (The Basketball that Kuroko Plays) και οκ, απλά αγαπώ τον Kise. Είναι adorable <3 Άντε μακάρι την επόμενη άνοιξη να δούμε τη νέα σεζόν, θέλω να δω Murasakibara και Αkashi σε δράση <3
Και επίσης ξεκίνησα το Tonari no Kaibutsu-kun(δεν έχω ΙΔΕΑ πως μεταφράζεται ), που το διάβαζα σε manga OMG, το αγαπώ, έχει γέλιο :lmao: Ο Haru και η αγάπη για τον κόκορα είναι epic.-
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°914
^Και όμως το βρήκα και με subs
Γενικά αν έχεις τον τίτλο γραμμένο με romanji βρίσκεις. \
εδιτ Άσε που παίζει να το έκανε μπας και κάνουμε λίγη εξάσκηση στα kanji
Γενικά αν έχεις τον τίτλο γραμμένο με romanji βρίσκεις. \
εδιτ Άσε που παίζει να το έκανε μπας και κάνουμε λίγη εξάσκηση στα kanji
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°915
Άλλο romanji, άλλο kanji, δεν κάνουμε όλοι Ιαπωνικά, εδώ με το ζόρι βγάζουμε τα ιταλικά
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°916
Τα περισσότερα σε raw τα βλέπω, μπορεί να το κάνουν και άλλοι. Κυρίως όμως το κάνω γιατί μπορώ.Maria Lovegood έγραψε:^Ρέα δεν καταλαβαίνω γιατί βάζεις και τον τίτλο στα Ιαπωνικά Άμα πάει κανείς να ψάξει άνιμε έτσι, θα το βρει μονάχα σε raw
Κάτι που δε νομίζω να χρειάζεσαι, αλλά τέλος πάντων.Cassandra Black έγραψε:εδιτ Άσε που παίζει να το έκανε μπας και κάνουμε λίγη εξάσκηση στα kanji
Γι' αυτό υπάρχουν τα romanji δίπλα.Maria Lovegood έγραψε:Άλλο romanji, άλλο kanji, δεν κάνουμε όλοι Ιαπωνικά, εδώ με το ζόρι βγάζουμε τα ιταλικά
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°917
ΟΚ. Προφανώς το κάνεις επειδή μπορείς. Τα συγχαρητήρια μου κιόλας, απλά μόνο εσύ και η Γιάννα ξέρετε Ιαπωνικά.
Τέσπα δεν έχω όρεξη να τσακωθώ για τα kanji, κάνε ότι θες.
--------------------------
Tελείωσα το Tonari no Kaibutsu-kun(My neighbour, a Monster) πολύ καλό ήταν! Ακόμη και το 13ο επεισόδιο που ήταν filler ήταν επικό XD
Άρχισα το Natsume Yuujinchou(Natsume and the Book of Friends). Η Midorikawa Yuki μάλλον θέλει να μας βασανίζει >.> Μερικές ιστορίες είναι right in the heart...! Υποτίθεται ότι είναι shojo, αλλά δεν είναι Ακριβώς. Απλά είναι ήρεμη ιστορία. Και αγαπάω τον Madara <3 <3
Τέσπα δεν έχω όρεξη να τσακωθώ για τα kanji, κάνε ότι θες.
--------------------------
Tελείωσα το Tonari no Kaibutsu-kun(My neighbour, a Monster) πολύ καλό ήταν! Ακόμη και το 13ο επεισόδιο που ήταν filler ήταν επικό XD
Άρχισα το Natsume Yuujinchou(Natsume and the Book of Friends). Η Midorikawa Yuki μάλλον θέλει να μας βασανίζει >.> Μερικές ιστορίες είναι right in the heart...! Υποτίθεται ότι είναι shojo, αλλά δεν είναι Ακριβώς. Απλά είναι ήρεμη ιστορία. Και αγαπάω τον Madara <3 <3
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°918
Μέσα στην εξεταστική με έπιασε η κάψα για anime...
Είδα το 07 ghost σε 2 μέρες (συνέχεια θα υπάρξει; ) και συνεχίζω με fairytail...
Είδα το 07 ghost σε 2 μέρες (συνέχεια θα υπάρξει; ) και συνεχίζω με fairytail...
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°919
Nope, δεν έχει άλλο 07!
Καλώς ήρθες στο κλαμπ των απογοητευμένων...
Καλώς ήρθες στο κλαμπ των απογοητευμένων...
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°920
bakemonogatari
Το RWBY που βγαίνει τώρα φαίνεται ενδιαφέρον.
Το RWBY που βγαίνει τώρα φαίνεται ενδιαφέρον.
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°921
Το έβλεπα από τότε που βγήκε το πρώτο επεισόδιο και μέχρι τα τελευταία επεισόδια πραγματικά δεν ήξερα ποιο ήταν το στόριλάιν. Πράγματι όμως αξίζει.Princess Azula ϟ έγραψε:Γιάννααααα! Δες Shin Sekai Yori (新世界より)...! Μπορεί να 'ναι λίγο ό,τι να 'ναι, αλλά αξίζει γενικά.
Εμένα το Shingeki μου αρέσει και σαν artwork Μαρία. Μου αρέσει αυτό το "πρόχειρο" design γιατί δεν αλλοιώνεται η βαρβαρότητα μερικών σκηνών. Στο anime που και που δε μου αρέσει το έντονο περίγραμμα στα μαλλιά των πρωταγωνιστών αλλά γενικά είναι το καλύτερο της σεζόν.
Το Kuroko το 'βλεπα και αυτό απ' το πρώτο επεισόδιο που βγήκε και μπορεί να μην είναι ρεαλιστικό αλλά δεν το σταματάω. Τώρα το manga βρίσκεται και σε ωραία περίοδο οπότε το λατρεύω.
Πριν μία εβδομάδα ξεκίνησε το Free! Μετάφραση: μία παρέα αγοριών με ΣΩΜΑΤΑΡΕΣ έχουν πάθος για την κολύμβηση (kuroko style :P ) και παίζει πολύ fan service για να βλέπουμε τις ΣΩΜΑΤΑΡΕΣ τους.
Εδώ και τέσσερις μέρες βλέπω το Avatar. Σήμερα είμαι στο 10ο επεισόδιο της τρίτη σεζόν. Ναι, έχω καεί.
C. Addicts for the win.
Elohim Meth- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 15264
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity
Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
- Δημοσίευση Ν°922
Δεν έχω ιδέα γιατί, αλλά βλέπω 10 από τα άνιμε του καλοκαιριού 2013 που βρίσκονται στο 1ο επεισόδιο ακόμα. Τι σου κάνει ο πολύς ελεύθερος χρόνος...
>> Blood Lad
Brothers Conflict
Free!
Genshiken Nidaime
Inu to Hasami wa Tsukaiyou
Kamisama no Inai Nichiyoubi
Makai Ouji: Devils and Realist
Rozen Maiden (2013)
Servant x Service
Uchouten Kazoku
Τα καλύτερα ως τώρα είνα το Free! [λατρεία] και το Servant x Service. Μιλάμε για κάψιμο. Όταν δω περισσότερα επεισόδια θα πω γνώμη.
Και επειδή αυτά δεν είναι αρκετά, προφανώς καθώς βλέπω ένα επεισόδιο την εβδομάδα, παράλληλα βλέπω:
Hellsing Ultimate >> Καλά, gore, splatter κι άγιος ο Θεός. Εκτός από τον Alucard που είναι βέβαια πάντα λατρεία, αγαπώ Anderson με την απίστευτη ερμηνεία του θεού Wakamoto Norio. Ρε φίλε δεν υπάρχει.
Hyouka >> Δεν έχω ιδέα πόσο καιρό το παιδεύω αυτό το ριμάδι. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το θεωρούν τόσο ωραίο. Το βρίσκω βαρετό, εκτός από κάποια σημεία και ΜΙΣΩ την Chitanda, σέρνει τον Houtarou από τη μύτη και μου τη δίνει στα νεύρα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της. "Watashi kininarimasu!" Και γω τι να κάνω ρε κοπέλα; Χριστέ μου είναι τραγική. Επίσης μου τη δίνει γενικά επειδή το παίζουν και καλά Ντετέκτιβ που προσπαθούν να λύσουν μυστήρια και αν ο Houtarou κάνει κάποιο λάθος θα πέσουν να τον φάνε λες και είναι κανας επαγγελματίας ξέρω γω και όλοι απογοητεύονται μαζί του.
Prince of Tennis >> Ήθελα από καιρό να το αρχίσω, μου αρέσουν να άνιμε με αθλήματα. Το σχέδιο είναι λίγο χάλια αλλά είναι γιατί είναι λίγο παλιό το άνιμε. Κατά τα άλλα είναι απολαυστικό και ενδιαφέρον αν και είμαι ακόμα στην αρχή. Ο Ryoma είναι και πολύ καθικάκι. Λατρεύω. Αλλά ναι δεν είναι ρεαλιστικό, αν γίνονται αυτά που κάνουν στην πραγμτικότητα εμένα να με...Τέλοσπάντων δε με ενδιαφέρει αυτό.
Shingeki no Kyojin >> Είναι...καλό. Μου αρέσει ο Eren και μισώ την Mikasa. Ευτυχώς εμφανίστηκε λίγο και ο Levi να ανάψουν λίγο παραπάνω τα αίματα γιατί βαρέθηκα. Όχι εντάξει καλό είναι απλά όχι και κανένα αριστούργημα όπως το παρουσιάζουν γενικά. Έχει πολλή δράση, ξέσκισμα Τιτάνων και γενικά είναι ωραίο και προτότυπο.
>> Blood Lad
Brothers Conflict
Free!
Genshiken Nidaime
Inu to Hasami wa Tsukaiyou
Kamisama no Inai Nichiyoubi
Makai Ouji: Devils and Realist
Rozen Maiden (2013)
Servant x Service
Uchouten Kazoku
Τα καλύτερα ως τώρα είνα το Free! [λατρεία] και το Servant x Service. Μιλάμε για κάψιμο. Όταν δω περισσότερα επεισόδια θα πω γνώμη.
Και επειδή αυτά δεν είναι αρκετά, προφανώς καθώς βλέπω ένα επεισόδιο την εβδομάδα, παράλληλα βλέπω:
Hellsing Ultimate >> Καλά, gore, splatter κι άγιος ο Θεός. Εκτός από τον Alucard που είναι βέβαια πάντα λατρεία, αγαπώ Anderson με την απίστευτη ερμηνεία του θεού Wakamoto Norio. Ρε φίλε δεν υπάρχει.
Hyouka >> Δεν έχω ιδέα πόσο καιρό το παιδεύω αυτό το ριμάδι. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το θεωρούν τόσο ωραίο. Το βρίσκω βαρετό, εκτός από κάποια σημεία και ΜΙΣΩ την Chitanda, σέρνει τον Houtarou από τη μύτη και μου τη δίνει στα νεύρα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της. "Watashi kininarimasu!" Και γω τι να κάνω ρε κοπέλα; Χριστέ μου είναι τραγική. Επίσης μου τη δίνει γενικά επειδή το παίζουν και καλά Ντετέκτιβ που προσπαθούν να λύσουν μυστήρια και αν ο Houtarou κάνει κάποιο λάθος θα πέσουν να τον φάνε λες και είναι κανας επαγγελματίας ξέρω γω και όλοι απογοητεύονται μαζί του.
Prince of Tennis >> Ήθελα από καιρό να το αρχίσω, μου αρέσουν να άνιμε με αθλήματα. Το σχέδιο είναι λίγο χάλια αλλά είναι γιατί είναι λίγο παλιό το άνιμε. Κατά τα άλλα είναι απολαυστικό και ενδιαφέρον αν και είμαι ακόμα στην αρχή. Ο Ryoma είναι και πολύ καθικάκι. Λατρεύω. Αλλά ναι δεν είναι ρεαλιστικό, αν γίνονται αυτά που κάνουν στην πραγμτικότητα εμένα να με...Τέλοσπάντων δε με ενδιαφέρει αυτό.
Shingeki no Kyojin >> Είναι...καλό. Μου αρέσει ο Eren και μισώ την Mikasa. Ευτυχώς εμφανίστηκε λίγο και ο Levi να ανάψουν λίγο παραπάνω τα αίματα γιατί βαρέθηκα. Όχι εντάξει καλό είναι απλά όχι και κανένα αριστούργημα όπως το παρουσιάζουν γενικά. Έχει πολλή δράση, ξέσκισμα Τιτάνων και γενικά είναι ωραίο και προτότυπο.
- Puri:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°923
Ρε έχει φάση το Hyouka! Ο Houtarou παίζειν να 'ναι απ' τους πιο αντισυμβατικούς πρωταγωνιστές έβερ.
C. Addicts for the win.
Elohim Meth- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 15264
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010
Magical Identity
Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.
- Δημοσίευση Ν°924
Μωρέ ο Houtarou καλός είναι, το άνιμε γενικά δε μου λέει και πολλά.
- Puri:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°925
Έχει ωραίο design και όμορφη σκηνοθεσία. Μου αρέσει και το πως εξελίσσονται οι χαρακτήρες χωρίς να το καταλάβεις καν.
C. Addicts for the win.