εγώ κι αυτους τους υποστηριζω και τους δυο!δηλαδή και light και L!
είμαι αναποφάσιστη τι να κάνουμε? :dunno:
elena! έγραψε:χαχαχα!ωστε υποστηρίζεις τον light?
εγώ κι αυτους τους υποστηριζω και τους δυο!δηλαδή και light και L!
είμαι αναποφάσιστη τι να κάνουμε? :dunno:
elena! έγραψε:βασικά μ'αρέσει κάπως περισσοτερο ο L!!!
αλλά και ο light δεν είναι κακός :P
εισαι μεγαλος...συμφωνω μαζι σου...Χαρι Ποτερ έγραψε:Dragonball and One Piece the best anime ever
τα καλητερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yaoikillerpilze έγραψε:προτιμω τα μανγκα γιατι οι πραγματικα καλες δουλειες κατα τι γνωμη μου ( πχ kaori yuki ) δεν προκειται ποτε να δουν το φως του ηλιου ως ανιμε
Luale Banshee έγραψε:
- Σπόιλερ:
ναι αυτη στο τελος ηταν οντως η Lucy με σαρκα και οστα
Χτύπησες το ευαίσθητο σημείο μου.... Αγαπάμε Zoro, λατρεύουμε Zoro...Luale Banshee έγραψε:One Piece (Zoro 4Ever <3 )
Portgas D. Artemis έγραψε:Luale Banshee έγραψε:
- Σπόιλερ:
ναι αυτη στο τελος ηταν οντως η Lucy με σαρκα και οστα
- Σπόιλερ:
Ώπα;;; Πώς επέζησε;; :PΧτύπησες το ευαίσθητο σημείο μου.... Αγαπάμε Zoro, λατρεύουμε Zoro...Luale Banshee έγραψε:One Piece (Zoro 4Ever <3 )
Portgas D. Artemis έγραψε:
Μόλις τέλειωσα το Elfen Lied... τι να πω... respect... τα δύο τελευταία επεισόδια κυριολεκτικά με καθήλωσαν! Αν και το τέλος με προβλημάτισε... (όσοι δεν το έχετε δει όλο μην ανοίξετε το σπόιλερ... :P )
- Σπόιλερ:
Το περίμενα ότι θα φτιάξει το ρολόι κάποια στιγμή. :P Και αυτή στο τέλος ήταν πράγματι η Lucy;;;;
Ευτυχώς το one piece το είχα δει όταν ήμουν πολύ μικρή. Τώρα δε παίζει με τίποτα να το ξαναδώjust reaper έγραψε:Εγώ πάντως οne piece δεν παλεύω να δω με τίποτα. Υπερβολικά πολλά επεισόδια.
Το Lodoss Wars θα αρχίσω τώρα. Φαίνεται καλό